Şimdi Ara

Hic ders calismadan Tyt de 80 nete nasıl geldim ? (TM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mat kısmı tam doğru olmamakla birlikte adam doğru söylüyor, neden tetiklendiniz anlamadım. Lise hayatım boyunca çözdüğüm paragraf sorusu sayısı en fazla 50'dir, paragraflarda nadiren yanlışım çıkar. Keza felsefe dışında sosyal konularının hiçbirini dinlemedim bile lise hayatım boyunca, 15'in altına düştüğüm azdır. Fende hiçbir şey bilmediğim zamanlarda bile 10'un altına düşmezdim, millet 3 4 yaparken.
    Neden? Kitap okuyorum eğitim hayatıma başladığım günden beri. Üstteki arkadaşın dediği gibi sosyali yapmak için de felsefi tarihi kitaplar okumaya gerek yok, okuma - anlama'nız iyi olsun, biraz genel kültürünüz olsun yeter, roman okusanız da olurdu yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Roman okumanız elbet anlamanızı kolaylaştırır ve size sosyal netlerinde yardımcı olur ama bunu ÖSYM'nin şu anki sınav sisteminde söyleyebilirsiniz. ÖSYM sosyali biraz daha paragraf gibi sorup içinden bulmanızı istiyor ama bu durum değişebilir ve sınavda bir anda pat diye bilgi sorusu da gelebilir. Bu yüzden tam anlamıyla felsefe sorularında başarı istiyorsanız bu tarzda romanlar okumanız daha faydalı olacaktır.
  • 80 net yapılamayacak bir net değil ki bom boş bir denemede çok rahat yapılır limit te 60 yapan adam 80-90 yapar orjinalde 70 yapan adam boş denemede 107 yapar (benim arkadaşım) denemeden denemeye çok fark oluyor burda bu şekilde boş yapma lütfen .
    İkincisi buradaki insanların hiçbiri 9.sınıf değil ya da 10 değil ki buraya gelen bir 9 10 emin ol sınavlara çalışıyordur bilinçlidir olmasa burda işi ne .Buraya gelip arkadaşlar kitap okuyun çok faydaları var diyebilirsin ama 80 neti kitap okuyarak yaptım diyemezsin .Son olarak sen insanların örnek alabileceği bir insan değilsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.