Şimdi Ara

Hiç dövüşemiyorum sürekli eziliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce vücut yapmıştım sınav sebebiyle bırakınca sınav stresi 181 boy 55 kilo fitness ile yeniden toparlarım sorum dövüşte malum yeri nasıl koruruz hiç dövüşemediğim için sürekli eziliyorum ve bu çene kayması felan duydum nasıl korunurum ve en önemlisi malum yere vurmaları orası olmasa dayak yemekten korkmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok tedirginsiniz cesaret denen kavram olmadan teknikte bir yere kadardır, buram acıyacak diye düşünüp herhangi bir savunma ve saldırı yapamazsınız. Ayrıca kavgaya ihtiyaç duyduğunuza göre ya çok ters bir semtte oturuyosunuz yada ona buna sataşmak için eğitim istiyorsunuz doğru mu? Durduk yere tartışma, kavga çıkma ihtimali çok çok düşüktür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Çok tedirginsiniz cesaret denen kavram olmadan teknikte bir yere kadardır, buram acıyacak diye düşünüp herhangi bir savunma ve saldırı yapamazsınız. Ayrıca kavgaya ihtiyaç duyduğunuza göre ya çok ters bir semtte oturuyosunuz yada ona buna sataşmak için eğitim istiyorsunuz doğru mu? Durduk yere tartışma, kavga çıkma ihtimali çok çok düşüktür...

Yok hocam kalıcı hasar kalmasın gerisinden hiç korkmam okulda artis çok hocam lise baya iyi 2.5 sene dayandım artık patlıcam

• hangi lisedesin kardeş endistürümü? ve sana tavsiyem olsun 2.5 sene dayandıysan biraz daha dayan sen onu bnu öğrenirsin(dövüş taktiklerinden bahsediyorum) artisleri teker teker döversn sonra seni tenhada 5-10 kişi fln çekerler iyibi döverler yada başka ihtimal bıçak fln çekerler ama sen illa kavga etcem diyosan bence senin şuan yapacağın şey kilo almak kardeş az babayiğit ol yanlış anlamayın ama kavgada genelde cılız adamlar dayak yer,onların lafı fln geçmez bnm sınıfta 155-160 boylarında 40 kilo olan eleman var hatta 37 kilomu ne çok zayıf kızlardan dayak yiyo ve bnde liseliyim sana tavsiyem ya dövüş sporlarına git (kick boks vb.) yada dediğim gibi kilo al kodummu oturt :D ama hiç bulaşma daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyeney11

hangi lisedesin kardeş endistürümü? ve sana tavsiyem olsun 2.5 sene dayandıysan biraz daha dayan sen onu bnu öğrenirsin(dövüş taktiklerinden bahsediyorum) artisleri teker teker döversn sonra seni tenhada 5-10 kişi fln çekerler iyibi döverler yada başka ihtimal bıçak fln çekerler ama sen illa kavga etcem diyosan bence senin şuan yapacağın şey kilo almak kardeş az babayiğit ol yanlış anlamayın ama kavgada genelde cılız adamlar dayak yer,onların lafı fln geçmez bnm sınıfta 155-160 boylarında 40 kilo olan eleman var hatta 37 kilomu ne çok zayıf kızlardan dayak yiyo ve bnde liseliyim sana tavsiyem ya dövüş sporlarına git (kick boks vb.) yada dediğim gibi kilo al kodummu oturt :D ama hiç bulaşma daha iyi

Fizik önemli ama bir yere kadar bana sahte ürün satan bodyci elemanı 2 yumrukta yıktım benden 10 15kg fazla olmasına rağmen(bende body building yaptım ve kısa sürede olsa boks 6ay) Eğitim şart. Ne kadar ağır vurduğun önemli değil, isabetli vurmak önemlidir

• e ozaman niye çekiniyosun ki :D kardeş sana 5 kişi fln dalıyolarsa hepsini tek yakala sıç ağzına :D ama bence body fln yaptıysan azda kilo alırsan hepsini bianda yıkarsın bence yani :D ama sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: EA13

Arkadaşlar daha önce vücut yapmıştım sınav sebebiyle bırakınca sınav stresi 181 boy 55 kilo fitness ile yeniden toparlarım sorum dövüşte malum yeri nasıl koruruz hiç dövüşemediğim için sürekli eziliyorum ve bu çene kayması felan duydum nasıl korunurum ve en önemlisi malum yere vurmaları orası olmasa dayak yemekten korkmam

hocam benim sana tavsiyem WT yap derim eğitmeninle bu konuyu ayırca konuşabilirsin ama konuşmasan bile HERŞEY serbest olduğu için malum yeri korumayı iyi öğretiyolar çünkü arada eğitmenlerin bile hafiften tekme atıyo koru diye .
    malum bölge korumasını(adını unuttum) takıyosun karşındakiyle vuruşuyosunuz hani kim koruyup doğru yere vurabilecek diye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar daha önce vücut yapmıştım sınav sebebiyle bırakınca sınav stresi 181 boy 55 kilo fitness ile yeniden toparlarım sorum dövüşte malum yeri nasıl koruruz hiç dövüşemediğim için sürekli eziliyorum ve bu çene kayması felan duydum nasıl korunurum ve en önemlisi malum yere vurmaları orası olmasa dayak yemekten korkmam

Bana sorarsan Aikido yap derim.Yararı 2 sn içerisinde 2 katın kadar olan birisini bile altına alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HELCI

quote:

Bana sorarsan Aikido yap derim.Yararı 2 sn içerisinde 2 katın kadar olan birisini bile altına alırsın

Dostum boluda sadece box var karete var fitness yüzme çok kısılı bende fitness seçtim 1 yıl devam edicem spor bakımıdan yanında bo seçsem gelişme olur mu

• quote:

quote:

quote:

Dostum boluda sadece box var karete var fitness yüzme çok kısılı bende fitness seçtim 1 yıl devam edicem spor bakımıdan yanında bo seçsem gelişme olur mu

O zaman usta sana söyleyeceğim tek şey iyi öğreten bir kick box salonuna gitmen ve düzenli yüzme yapman.Yüzmenin sebebi ; omuz sırt ve kol kaslarını daha iyi olmasını sağlar.iyi olmasından kastım dayanıklı ve güçlü olması

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman usta sana söyleyeceğim tek şey iyi öğreten bir kick box salonuna gitmen ve düzenli yüzme yapman.Yüzmenin sebebi ; omuz sırt ve kol kaslarını daha iyi olmasını sağlar.iyi olmasından kastım dayanıklı ve güçlü olması

Muay thai de varmış araştırdım ona ne dersin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Muay thai de varmış araştırdım ona ne dersin

Muay Thai Kick boks a göre biraz daha sert bir spor.İşin içine diz ve dirseklerde giriyor.Eğer bulunduğunuz yerde iyi öğreten bir hoca varsa tavsiye ederim.Yoksa hiç girmeyin derim.

• Muay Thai iyidir fizikte biraz varsa kendini rahat savunursun. Şunu da belirteyim fitnessda sadece çalışmak yeterli gelmez ek besin yani bir yerden sonra supplement alman şart her ne kadar düzenli beslenirsen beslen yeterli gelmez. Yani kafadan aylık en az 220 230 lira harcaman şart amino asit ve protein tozu için.

• yavuzFK Y kullanıcısına yanıt
    kesinlikle muay thai yapmalısın. WT teoride kalıyo... muay thai eğitimi al ne demek sitedigimi anlarsın. hem darbelere dayanıklılıgın artar. ben muay thai yapıyorum çok faydasını gördüm bu arada baya bi zayıfım 1.80e yakın boy var 60 kiloyum yanı idealinden 10 kilo filan eksigim var ama kavgada 2 kişi 5kişiye girdik 2kişiyi yıktım hemen ayırdılar.zaten hiçbişey bilmeyen kekolar genelde avuç içiyle yumruk atar 10 yumruk filan yedim arkadan bile birileri vuruyodu ama hiçbişey olmadı bilmem anlatabildimmi.yürekte lazım tabi şunuda bilmek gerekki camdan yaratılmadık kavgadan korkulmaz karşındaki senden korksun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayacar1933

kesinlikle muay thai yapmalısın. WT teoride kalıyo... muay thai eğitimi al ne demek sitedigimi anlarsın. hem darbelere dayanıklılıgın artar. ben muay thai yapıyorum çok faydasını gördüm bu arada baya bi zayıfım 1.80e yakın boy var 60 kiloyum yanı idealinden 10 kilo filan eksigim var ama kavgada 2 kişi 5kişiye girdik 2kişiyi yıktım hemen ayırdılar.zaten hiçbişey bilmeyen kekolar genelde avuç içiyle yumruk atar 10 yumruk filan yedim arkadan bile birileri vuruyodu ama hiçbişey olmadı bilmem anlatabildimmi.yürekte lazım tabi şunuda bilmek gerekki camdan yaratılmadık kavgadan korkulmaz karşındaki senden korksun

kaç ayda bu hale geldiniz
  • EA13 kullanıcısına yanıt
    ben bi 7-8 ay gittim sonra bıraktım lise sonum ama 1 ayın bile çok büyük faydası var ilk zamanlar yumuşak kum torbasına yumruk atınca bileğim sızlıyodu mesela sonradan gelişiyosun büyük faydası oluyo
  • quote:

ben bi 7-8 ay gittim sonra bıraktım lise sonum ama 1 ayın bile çok büyük faydası var ilk zamanlar yumuşak kum torbasına yumruk atınca bileğim sızlıyodu mesela sonradan gelişiyosun büyük faydası oluyo

hocam o zaman ben şuan 9.sınıfım 10. kadar baya bi vücudum da olucak birde muay thai yapınca hemen hemen herkesi alırmıyım
    bence fitness zaman kaybı ama yinede sen bilirsin...güzel bi salon bulabiliceksen muay thai başla...herkezi alırmısın bilmiyorumda hayatında çok şey değişcek mesela özgüven gelcek...zamanla tabiki
  • quote:

bence fitness zaman kaybı ama yinede sen bilirsin...güzel bi salon bulabiliceksen muay thai başla...herkezi alırmısın bilmiyorumda hayatında çok şey değişcek mesela özgüven gelcek...zamanla tabiki

hocam çok sağol ya cidden her ortamda eziklik hissediyorum biri ya bişey derse diye düşünmekten duramıyorum
    Önemli degil. bide milli olabilirsen sağlam para alıyosun bizim salonda bi abi vardı üniversiteli harçlıgını öyle çıkarıyo adam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.