süper valla çok beğendim sen mi sölüyosun?? sen sölüyosan gel kaset yapalım sesin güzelmiş (hakkaten güzel ama)
cidden beğendin ni. çalan söyleyen benim.
Tanrım yanlış meslek mi yapıyorum yoksa?
3aydır gitar öğreniyorum mükemmel gidiyor
quote:
Orjinalden alıntı: **melike**
cidden beğendin ni. çalan söyleyen benim.
Tanrım yanlış meslek mi yapıyorum yoksa?
valla çok beğendim yanlış meslek mi yapıyosun bilemem ama
e ben hemen ayrı bi topic açayım o zaman?
aç tabii durma ilerde yıldız olacan nasıl olsa
sen dalga geçmion di mi?
bak ona göre açacam topici. sonra millet "böğ, bu ne bae" demesin
valla geçmiyorum tamam kusursuz değil ama bence amatör biri için süper valla, tekrar tebrik ederim
pm'e yolladığım diğerini dinledin mi?
o link çalışmıyor
çalışıyor
ben açamadım valla pardon link çalışıyo emma parça inmiyo
Kendi çapımda çalarım walla.Stres atma amaçlı.Fear of the dark ı Nothing else matters i ii çalarım...Outside,darkness (disturbed) falan da fena çalmam hani =) Akustik le uğraşa uğraşa kendim bişiler öğrendim.Geçen sene stüdyoya fln da gittik ama o ortam farklı baya.Kasıyo adamı.Ha bu arada çalarım ama söleyemem =)
slm.bende daha yeni üye oldum bu siteye.yaw sana biri yazmış ya nette akor programları war kursa gitmeye gerek yok die.hiç denedin mi onu...walla eğer tuttuysa mükemmel bişi..sana mail atan kişinin adresini bulabilseydim onada sorcaktım.neymiş bu gitar çalmayı öğreten program.........nyse çok konuştum bye.
yaw öğrenirsen bana da mail at.bende acaip çalmak istiyorum gitar.bası elektroniği farketmez walla bana gitar olsun da....(bu arada bnde yeni keşfettim bu siteyi, yeni üye oldum yani...)