Şimdi Ara

Hiç Hediye Yollanmadı :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kimse hediye yollamadı sormadı bile yollayayım mı diye ya :( üzgünüm ya zaten skinimiz yok

• İşin düşünce , foruma yazmasan belki yollayanın olabilirdi.Sıkı bir takipçi olabilirsin ama bilgilerin ve paylaşımlarınlada diğer insanlara katkıda bulunmak önemli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

İşin düşünce , foruma yazmasan belki yollayanın olabilirdi.Sıkı bir takipçi olabilirsin ama bilgilerin ve paylaşımlarınlada diğer insanlara katkıda bulunmak önemli..

Yok işim düşünce değil ya millet sabahtan beri konu açmış falan şansızlık falan diye elinizdekilerin değerini bilin diye açtım
  • quote:

İşin düşünce , foruma yazmasan belki yollayanın olabilirdi.Sıkı bir takipçi olabilirsin ama bilgilerin ve paylaşımlarınlada diğer insanlara katkıda bulunmak önemli..

Param ayın 15 inde yatıcak birileri atsın bişeyler katıyla yolliyim dedim kimse atmadı üstüne trollediler, verdiğim kodun pbe hesabının haddi hesabı yok be forumdan
  • Bana da gönderen olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clarity.

Bana da gönderen olmadı.

:(
  • quote:

Bana da gönderen olmadı.

+1 . Aramıyorum gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfoxlr

quote:

Param ayın 15 inde yatıcak birileri atsın bişeyler katıyla yolliyim dedim kimse atmadı üstüne trollediler, verdiğim kodun pbe hesabının haddi hesabı yok be forumdan

15 gün sınır yoksa yollayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nothing2_Lose

quote:

Bana da gönderen olmadı.

Gerçi bana gönderen olsa bile Soraka'ya veya Alistar'a skin geleceği için fazla üzülmüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nothing2_Lose

quote:

Bana da gönderen olmadı.

Gerçi bana gönderen olsa bile Soraka'ya veya Alistar'a skin geleceği için fazla üzülmüyorum.

Doğru diyosunda hani bi umut Altın Kanat Kayle gibisinden :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

quote:

Orijinalden alıntı: Wolfoxlr

quote:

15 gün sınır yoksa yollayim

Deneyelim hoca,

LionerCN - TR
    HQZ Nico V - EUW

Hangisindeysen artık

• Wolfoxlr kullanıcısına yanıt
    Ekledim tr de Erkin9
  • banada yollayan olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

banada yollayan olmadı

• Bana cetin ceviz garen geldi.Kullanmiyorum zaten gelse nolur gelmese nolur uzulme knk.Umutla bekleyip berbat kostumler gelmesi seni gelmemesinden daha cok uzuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın yoksa yollamazlar niye yollasınlar :D Benim tanıdığım kişiler yolluyor ama tanımadığım kişiler yollamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Arkadaşın yoksa yollamazlar niye yollasınlar :D Benim tanıdığım kişiler yolluyor ama tanımadığım kişiler yollamıyor

Arkadaşım varda hepsi kendine müslüman
  • Bana da yollamadılar yalnız değilsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.