Şimdi Ara

Hiç intihar etmeyi düşündünüz mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Hiç intihar etmeyi düşündünüz mü?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2010)
Giriş
  • Eh ozaman bu kadar hastalıklı ruha 1000 psikolog az gelir. Pardon elin kolun yerinde neden böyle birşey düşüneyimki kıcımdan kıl cıkmıyor diye intihar edilmez.
  • sonuçlar tahmin ettiğim gibi çıktı.
  • Neyi beceremiyorsunuz onu anlamıyorum. Nesini deniyorsun al eline jileti çek 2 bileğinede tamamdır bunun nesini yapamıyorsunuz

Bir aralar düşünmüştüm ama sonra dedim ölünce ne olacak sanki yaşamaya devam belki değişir bir şeyler
  • son zamanlar inceden düşünüyorum
  • intihar etmeyi düşündüm fakat hiç intihar eğiliminde bulunmadım fakat gidişim gidiş değil biliyorum gidişhat o yönde..
  • Ben asıl şunu merak ediyorum. Ya intiharın kurtuluş değil de, kendinizi çok daha bir büyük zorluğa sokmak demek olduğunu öğrenseydiniz ne yapardınız? Geri dönüşü de yok. Ben, bu ankete cevap verip, kendi hayatından vazgeçme noktasına gelmiş insanların büyük bir kısmının, özünde iyi insanlar olduğunu düşünüyorum.

Birini sevdiniz ve o sizi terketti. Durumu kabullenemediniz ve intihar ettiniz.

ÖSS yada KPSS başarısız geçti ve umutlarınız suya düştü. Durumu kabullenemediniz ve intihar ettiniz.

Bankaya yüklü miktarda kredi kartı borcunuz var, ödeyebilmekten umudu kestiniz. Durumu kabullenemediniz ve intihar ettiniz.

Şimdi siz, ister inanın yada ister inanmayın, size bir armağan olarak verilen kendi hayatınızı; Bir kişiye, bir sınava yada üzerinde imzalar bulunan bir kaç kağıt parçasına mı endeksleyeceksiniz?

Dünyada 6 milyar insan var. Bir kişi, iki kişi, üç kişi, on kişi, yüz kişi sizi yanıltmış olabilir. Siz iyi niyetinizi kaybetmeyin ve yüzbirinci kişinin kapısını çalın.

Kendinizi geliştirip yeni iş imkanları oluşturabileceğiniz pek çok alan var. Azimle çalışıp elde ettiğiniz kazancı israf etmezseniz, ödeyebilmekten umudunuzu kestiğiniz bütün borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Kimbilir, belki sırf sizin iyi niyetinize karşılık olarak bir af çıkar.

Herşeyden umudunuzu kesebilirsiniz. Ülkenizden, siyasilerden, ailenizden, işinizden, sevgilinizden, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan... Ama kafanızı yukarı kaldırın. Yukarıda uçsuz bucaksız bir kainat var. Ve o kainatın bir mimarı var. O'ndan asla umut kesmeyin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.