Şimdi Ara

HİÇ KAPANMAYAN DİJİTAL KLİMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2001 model 206 roland garros aracımın dijital kliması bi anda fanın son ayarına girdi ve açık kaldı ne yapsam ne ayarı kısılıyor nede kapanıyor off yazmasına ramen açık. Kontak 1. seviyedeyken daha araba calışmadan bile çalışıyor kontağı tamamen kapatınca kapanıyor. Şimdi park ettim sabah ustaya götüreceğim. Sizce ne olabilir daha önce başına gelen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14B537748 -- 28 Şubat 2013; 1:06:17 >

• Kimse çözüm bulamiyor sanirim :D
  • Kontak açık iken motor dururken klima Kurcalandıysa sacmalayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 28 Şubat 2013; 0:57:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ya benzinliğe girdim gaz aldım. Arabayı yıkattım makinada girmişken sorun yoktu çektim sağa vakum makinası ile süpürdüm biraz sonra çalıştırdığımda bu oldu :(
  • Akü kutup başını söküp bir süre bekleyin. Sonra taktığınızda belki düzelebilir.
  • Benzeri bir olay başıma geldi. Durduk yere klima fanı açılmıştı. Klimayı kapatmama rağmen bariz bir şekilde klima devredeydi. Sonra ne olduysa fan çalışmayı durdurdu ama klima hala kapanmıyordu. Bu sefer de araba ısınınca fan hiç çalışmadı (radyatör ve klima fanı bir). Araba hararet yaptı yolda kaldım.
    Elektrikçiye götürdüm, fanın bozulmuş dedi..
    Başka bir elektrikçiye götürdüm, fan bozuk dedi..
    Yetkili servise götürdüm, bilgisayara bağlandı, klima açık yazmaktan başka bir arıza göstermedi. Bırakacaksın, tüm elektrik tesisatını söküp tek tek deneyeceğiz dediler. Hey yavrum Renault..
    Sadece klima işleriyle uğraşan bir ustaya gittim, kliman da fan da sağlam dediler.
    En sonunda babam kamyonculuk zamanından kalma bir usta söyledi, ona götürdüm. Anlattım durumu, dedim böyle böyle..
    Oturttular beni bir sandalyeye, verdiler elime çayı..
    Adam tamponun altına eğildi, 10 cm kablo, bir adet yan keski, 10-15 cm de elektrik bandıyla işi çözdü.
    Meğer tam radyatörün altında bir kablo varmış, soyulmuş mu, kopmuş mu ne olmuşsa kısa devre yapıyormuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

En sonunda babam kamyonculuk zamanından kalma bir usta söyledi, ona götürdüm. Anlattım durumu, dedim böyle böyle..
    Adam tamponun altına eğildi, 10 cm kablo, bir adet yan keski, 10-15 cm de elektrik bandıyla işi çözdü.
    Meğer tam radyatörün altında bir kablo varmış, soyulmuş mu, kopmuş mu ne olmuşsa kısa devre yapıyormuş...

Valla burhan duygulandım adamı imajine edince :D Varmı adresi gideyim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Valla burhan duygulandım adamı imajine edince :D Varmı adresi gideyim :D

Küçükçekmece Sefaköy'de Sorunu çözemezse ustaların açık adresi yazarım sana

• Belki sorunuza cvp olmayacak ama iste ne kadar elektronik alet o kadar sorun diyorlar ya buda öyle birsey heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.