Şimdi Ara

Hiç kavga ettiniz mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • etmedim çünkü gözlerime bakıcak bi delikanlı bulamıyorum
  • Dayak attimda yedimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etmedim. Niye bilmiyorum. İlginç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

DH forum olarak amma dayak yemişiz

Dayak yemeden dayak atmayi ogrenemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kavga etmeyi bilmem, ama kavga edecek duruma geldiğimde karşımdakini öldürecek girişimlerde bulundum ciddi ciddi, el ve tırnak yapımdan dolayı çok ciddi hasar veriyorum rakibime, bu yüzden birkaç kere disipline gittim ama bilerek yapmadığımı ifade ettim, kavga gelince kendimi kaybediyorum aşırı kin ve nefretle dolup deşiyorum karşımdakine zarar vermekten çok öldürmek geliyor aklıma bu yüzden edep adab bilmeden elimde sağımda solumda ne varsa kullanırım ve genelde damar bölgelerini sıkarım... Allah korusun normalde güçlü değilim bu kavga eden bir tip de değilim gayet de sabırlıyım ama lisede 2-3 kere ilköğretimde de 2 kere böyle olmuştu. Ama okul dışında kavga etsem hayatım kararır herhalde...
  • bizim hergunumuz olayli aslanim
  • Bir askerde kavga etmişimdir, oda arkadan saldırdı namussuz, ve etrafımdaki o kadar kişi karışmayın diyen biri yüzünden seyirci kaldı ve kafamı ranzanın demırıne vurdu adi çocuk bende sinirlenip olayın vehametini kavrayınca nitroya geçip Ya Allah deyip çocugu havaya kaldırıp yere vurdum kafası soyunma dolabının arasına denk geldı bende kapağı kapattım derken karışmayın diyen insan musveddesi OOooooo hepimiz kardeşiz kavga etmeyin vsvsvsvs diye çocugu elimden aldılar, ( askere gidenlere not; kimseye güvenmeyin kendi devrelerinize bile sizi şekil A daki gibi satarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 3 Ocak 2015; 18:03:19 >
  • Birkaç defa ettim ring içinde.Ring dışında 1-2 defa etmişimdir topu topu.Onun dışında teke tek çağırdığım oldu ama hep araya birileri girdi dövüşemedik adam gibi.Dövüşmek eğlenceli.Yumruğu yediğimde veya attığımda salgılanan o adrenalini cinsel ilişkiye değişirim şahsen
  • Bi keresinde fena dayak yemiştim anlatılıcak gibi değil hemde 30 kişinin içerisinde fena rezil olmuştum

• 1 2 kere kavga ettim ama boy 190 kilo 85 yapılıyım dayak yiceğimi sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

yıl olmuş 2015 hala kavga edenmi var

Selam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B7E1FD1F -- 3 Ocak 2015; 18:29:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.