Şimdi Ara

Hiç kavga ettiniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şiddeti seven biri değilim. Şimdiye kadar sadece bir kez kavga ettim. Benden 1 yaş küçük biriyle. O da birkaç yumruk ve tekmeden ibaretti. Şiddeti sevmesem de, eğer biri canımı yakarsa onun için kötü olur. Mesela ilk okulda bir çocuk boğazıma vurmuştu. Nefesim kesildi. Sonra öğretmenler çocuğu elimden zor aldılar.

Ya siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Ocak 2015; 19:31:21 >

• tamam kral
  • Bir kere birinin evine sadece dövüşmek için gitmiştim. O başka bir siteden adam arıyordu, ben de gaza gelmiştim ve kabul etmiştim. Pek profesyonel biri sayılmazdı ama bir iki yerimi morartacak kadar vurdu bana. Ben neden bilmiyorum ama vurmaya çekindim. Sonra onu yere yatırmak durumunda kaldım, üstüne çıktım ve kavga öyle bitti. Dayak yiyen ben oldum, ona bir şey olmadı ama dövüş bu şekilde bitti.

Küçükken de dayak yediğim ve dayak attığım olmuştur ama hepsi de önemsiz. Son bir kaç yıldır hiç dövüşmedim. Karşıma sağlam biri çıkarsa zaten muhtemelen her şeyimi ortaya koysam da galip gelemem. Tabii şu halim için geçerli bu, yoksa kilo verirsem ortalamanın çok üstünde olacağıma inanıyorum.
  • yıl olmuş 2015 hala kavga edenmi var
  • Ayip ettin ama tabii ki de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokakta maç yaparken benden 1 yaş küçük arkadaş tekme atmıştı. Kavga etmiştik. Yarım saat sonra kola içiyoduk beraber :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat kısa,kavga etmeye deymez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    bende şiddeti hiç sevmem. kavga çıkarsa hemen ordan uzaklaşırım.çok sinirlendiğimde kavga ederim.

çocukluğumda belki bir iki tekme atmışımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

yıl olmuş 2015 hala kavga edenmi var

Çok güzelsiniz, gerçekten.
  • En son üst kattaki komşulara daldım.Kocasını yere serdim sora karısı geldi onu da elimden alamadılar

Sonra karakola gidip ifade verdim ve çıktım..

Ama her ne olursa olsun bi bayana dokunmayın eğer şikayetçi olursa 3 gün hapis cezası varmış
  • Kavga mı,kitabını yazarım be

• quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

yıl olmuş 2015 hala kavga edenmi var

sınıfta en önce oturan asosyal çalışkan hiç konuşmayan öğrenci

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son 2 senedir kavga etmiyorum, ondan önce hemen sinirlenip kavga eden biriydim

Hiç dayak yemedim ve bayağı kişiyide dövmüşlüğüm var (Başka seçeneğiniz kalmadan kavga etmeyin genede)
  • Hayır ama etmek isterdim
  • 2015 i görünce afalladım bir an hey gidi be :(
  • Hiç bir zaman kavga çıkartmadım ama kavga arayana hayatının kavgasını yaşattım.
    Bir tarafına kalkan birileri olursa size karşı hiç acımayın hemen indirin dayak yeseniz bile pişman olmayın sonra
  • Kavga edecek durumlara geldim ama etmedim mesela biz 3 kişi dolaşırken 15 kişi bize saldırıyordu mevzu yanımdaki arkadaşla alakalı biraz itişme oldu ama edemedik sonuçta 15 kişiye nere dalıyon.
    ------
    Bir de 8.sınıfta biizm sınıfta biri bana küfür etti bide bacağıma fülütle vurdu baya acıttı.Sinirlendim bunu yere yatırdım ağzına yumruğu koyacaktım arkadaşlar ayırdı sonra.Öyle tam kavgam olmadı ama çok kavgaya tanık oldum hatta şahit felan yazıldım okulda.
  • çok dayak yedim
  • DH forum olarak amma dayak yemişiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

DH forum olarak amma dayak yemişiz

Dh erkekleri dayak yemez hepsi kaslı 1.90 boylu erkeklerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

DH forum olarak amma dayak yemişiz

Dh erkekleri dayak yemez hepsi kaslı 1.90 boylu erkeklerdir

valla de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.