Şimdi Ara

Hiç kesilmeyen internet tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 9 senedir ttnet kullanıyorum, memnunum. diğerlerine göre fazla para ödüyor muyum? evet. internet sorunu yaşıyor muyum? hayır.

• ttneti serverda kullanın kendiniz başka yerden interent alın. böylece garanti olmuş olur yeni alacağınız kesilse bile sizi çok etkilemeyecekse problem olmaz.

• Öyle bir Internet yok
  • Hocam al sat yapan firmalarda uzak duracaksiniz. Istanbulda ki evimde 10 yildir superonline fiber kullaniyorum 100mbps dahil sorunsuz kullaniyorum eger altyapi varsa tercih edin. Eger yoksa altyapi durumunuza göre Turk Telekom dan Vdsl ya da Fiber hizmeti alın. Dedigim gibi al sat yapan firmalardan uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ciddi cevaplar gelmiş teşekkür ediyorum anlaşılan ttnet dışındakilerde hep sorun yaşanabiliyor.

Ttnet müşteri hizmetlerini aradım ve yanlış bilgi verildiğini öğrendim,mağaza çalışanı neye hizmet öyle dediyse,ttnet müşteri hizmetleri istediğiniz kadar bağlatabilirsiniz diyor.

İşin komik yanı evimde fiber desteği de varmış ttnetin :)

Ttnet bağlatacağım 12 ay taahhütlü,herkese teşekkürler.

• Superonline kesinlikle hocam. Sorun yaşamazsınız. Ping değerleri de oldukça düşük kampanya vardı en son limitsiz 100mps 129₺ idi

• Hiç kesilmeyen internet tavsiyesi

• TT baglatamamaniz kotu olmus. Dogru duzgun sistemli rezidanslarda TT santralinden fiber kablo binadaki DSLAM'a geliyor. Disaridaki kesinti, yogunluk, vs. ilgilendirmemis oluyor. 7/24 internet, stabilite ve ilgili mh deneyimini sahsen yasiyorum. Internet kesintilerini loglayan bir sistemim var. Yilda 2-3 kez ozellikle gece bakim calismasi oluyor. 15 dk. civari suruyor o kadar.

Gozlemledigimde Radore gibi veri merkezlerinin benim evimdeki internetten daha fazla kesintiye ugradigini goruyorum.

Evde elektrik kesintisi diye bir sorunu da goz onunde bulundurmak lazim. Ikamet ettigim semtte pek yasanmiyor ama yasaninca da jenerator falan ise yaramaz oluyor. Cunku devreye girmesi 2-3 sn. suruyor. Internet jeneratore geciyor, daha sonra elektrik geliyor, tekrar ona geciyor. Bu sirada 2 kez resetlenmis bir router oluyor.

Duzenleme: TT imkaniniz varmis, ne guzel iste. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 11 Aralık 2020; 12:51:42 >
  • evet tt bağlatacağım bilgiler için teşekkür ederim ama şimdi de fiberle vdsl arası kararsız kaldım,bir başka arkadaşım vdsl ,adslden daha fazla sorun yapıyor demişti zamanında o sebepten hiç vdsl kullanmadım,şimdi bağlatmaya niyetlenince fiber desteği de var denildi.Acaba fiberde daha mı sorunsuz kullanırız,yoksa adsl alıp bildiğimiz yoldan mı gidelim veya vdsl,buna karar veremedim

bir de bende tenda v300 modem var vdsl destekli,fiberi destekler mi bilmiyorum,normal dsl kablosu var ama biraz kalın sıradan 2li olanlardan değil içinde 6 farklı renk var,acaba bununla direk çekebilir miyiz fiberi yoksa yine kablo mu almak lazım..

elektrik sorunu belli bir süre karşılayabiliyoruz 3 saat gibi,onda sorun olmuyor çok şükür zaten kesinti de nadir oluyor ama internetin kopması çok büyük sıkıntı,az önce netspeed aradım sorun çözüldü isterseniz kullanın dedi tam o sırada modeme baktım ışıklar kırmızı o anda bile kesilmiş :D uğraşılmaz direk kapattırma talebi verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara.44 -- 11 Aralık 2020; 12:50:18 >

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Aman aman töbeler olsun Türknet'e. Ben de Zeytinburnu'ndayım bırak kesintisizi kesinti olduğunda 2 güne çözülüyordu. 1 ay önce kurtuldum; telefondan müşteri hizmetlerine ulaşılmadığı takdirde Turknet kullanılmaz.

• Tabii ki fiber. Zaten router'ı da onlar size veriyorlar.

• Metro ethernet çektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara.44 K kullanıcısına yanıt

İnanma seni kanser edecek.

Utanmadan 100 mbps'ye kadar veriyoruz falan diye geliyorlar bir de kopma istemiyorum diyen adama.

Superonline kendi Fiber altyapısında güçlü. ADSL i boşverin.

Okuduğum kadarıyla TT fiber varmış. En az kopma yaşayacağınız seçenek o şimdilik.

Fiber VDSL ve ADSL'den fersah fersah öndedir her konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbbergen -- 11 Aralık 2020; 22:46:14 >
  • fbbergen F kullanıcısına yanıt

eyvallah zaten ttnet sseçtim

• Kablonet 3-4 yıl kullanmıştım ben. Tek bir kere kesilmişti o da belediyenin "muhterem" elemanları çalışma yaparken kabloyu kopartıkları için. Daha sonra Kablonet kapattırdım ve Türknet'e geçtim (Varolan hattı taşıdım). 3 yıldır Türknet'te bir problem yaşamıyorum.

Al ve sat yapanlar da en önemli unsur varolan hattı geçirmek, sıfırdan hat alırsan Telekom seni pişman eder.

• Kurumsalda metro ethernet hizmeti var hiç kesilmiyor diyebileceğiniz diğerlerinde her zaman kesinti olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.