Şimdi Ara

Hiç kimseyi sevmiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    Ben insan değilim terliksi hayvanım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ana akım medya insanları maddiyata ve sahteliğe programladı.

Sizlerde bunların dışında kaldınız.Yada sizde aynı davranışları yapıyorsunuz ama farkında değilsiniz sadece sizlerin başına başkalarının yaptıkları gelince öyle hissediyorsunuz.

Tüketime, çıkara dayalı programlama her yerde.Okul, iş, askerlik, televizyon, müzik, oyun.

Vay be, hakikaten 80'ler 90'lar nereeee, 2010'dan sonrası nere.İnsan oğlu 180 derece değişti.
  • hoja öncelikle menfaati ikinci plana at. çıkar odaklı yaşama.menfaat odaklı yaşarsan çok üzersin ve üzülürsün benden demesi.

milleti ziyarete git ve ufak hediyeler götür.bu şekilde başlayabilirsin.ufak hediye ne olabilir. atıyorum afyondan ankaraya gidiyorsun afyona ait bişey olabilir.yiyecek bişeyler. millete hediyeler ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya da silifkedir et herkesi. Kendin için yasa 1-2 dost edin gerisi boş. İnsanların çoğu çıkar için konuşuyor , hayatın tadını çıkarmaya calis. Yapmacık değil kendin ol.

Olmadı son tercih online oyun oyna.

• Authorized kullanıcısına yanıt
    Bizim sorunumuz üşengeçlik tembellik olabilir mi ?

• MaxPayné kullanıcısına yanıt

kanka 6 yıl sonra görüyorum bu mesajı ama doğal olmak zaten sorun ya burada adam kendim gibi olunca sevemiyorum diyor ve kıskanç olmayacak gibi şeyler senin spesifik saydığın şeyler genelleme yapman manasız olur çünkü insan kıskanabilir bence bunu dile getirmek gerekebilir en azından bazı zamanlar çünkü içiçnde tutmak sende bir şeyler kaybettirecekse karşındakine karşı daha kötü olur bu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.