Şimdi Ara

Hiç kimseyi sevmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşk meşk anlamında değil. Ailemi bile sevmiyorum. Nefrette etmiyorum ama hiç kimseyi sevmiyorum. Hepsiyle çıkar'ım olduğunda konuşuyorum. Hiç kimseye hiç bir şeye karşı duygu beslemiyorum.

Genel olarak herkese karşı böyleyim. Ben insanları sevmeyince onlarda beni sevmiyor haklı olarak.Samimi olmaya çalışıyorum ama öylede yapmacık oluyor bu sefer daha çok uzaklaşıyorlar. Bu durumdan kurtulmam gerek. Ne yapmalıyım ? Ne önerirsiniz. Böyle giderse iyiden iyide yalnız kalıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kimseyi Sevmeme

Kimseyi sevmemek, duygusal bağların tamamen veya büyük ölçüde yokluğudur. Bu durum, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve sosyal izolasyon, yalnızlık ve hatta depresyon gibi sonuçlara yol açabilir.

Kimseyi Sevmeme Belirtileri

• Başkalarıyla yakın ilişkiler kurmakta güçlük çekme
    • Empati yoksunluğu veya azalmışlığı
    • Diğerlerine karşı ilgisizlik veya kayıtsızlık
    • Sosyal etkinliklerden kaçınma veya bunlara katılmakta isteksizlik
    • Ailen dahil kimseyi sevmeme

Kimseyi Sevmeme Nedenleri

Kimseyi sevmeme durumuna katkıda bulunan çeşitli nedenler vardır, bunlar şunları içerir:

• Travma veya ihmal geçmişi
    • Bağlanma sorunları
    • Kişilik bozuklukları
    • Beyin hasarı veya nörolojik durumlar

Kimseyi Sevmeyen İnsanlarla Başa Çıkma

Kimseyi sevmeyen insanlarla başa çıkmak zor olabilir. Bununla birlikte, onları anlamaya çalışmak ve onlarla iletişimi sürdürmek önemlidir.

• Sabırlı ve şefkatli olun.
    • Onların perspektifini anlamaya çalışın.
    • Yargılayıcı veya eleştirel olmaktan kaçının.
    • Profesyonel yardım almaları için teşvik edin.

Sonuç

Kimseyi sevmemek, karmaşık ve zorlu bir durum olabilir. Bu durumun nedenlerini anlamak ve onlarla başa çıkmak için yardım almak önemlidir. Kimseyi sevmeyen insanlara karşı sabırlı ve şefkatli olmak, onlarla iletişimi sürdürmeye ve potansiyel olarak olumlu sonuçlar elde etmeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ergenlik bitsin geçer
  • Ne ergenliği olum ya 23 yaşındayım ergenlikte daha güzeldi yine seviliyordum seviyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: crx9001

Ne ergenliği olum ya 23 yaşındayım ergenlikte daha güzeldi yine seviliyordum seviyordum.
    anti-sosyal kişilik bozukluğu olabilir.
  • Hepsi için çıkarın varsa sende sevilmeyi haketmiyorsun zaten.

• aileni neden sevmiyorsun sev aileni nolursa olsun
  • Bir psikoloğa danışmayı deneyebilirsiniz.eğer gerçekten kimseyi sevmiyorsanız bile üç maymunu oynayın.herkesle inatlaşır onları sevmediğinizi belli ederseniz hayatınız çok zorlaşır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende kimseden haz etmiyorum.

hayvanlarla yaşamaya karar verdim arkadaş edinirsem hayvanlardan edinecem.
  • Bende özellikle şu alfa erkeği gibi gezen tiplerle yapamıyorum olmuyo suratına balgam atasım geliyo yanına gidip konuşmak gelmiyo içimden bağzıları onları yalıyo resmen anlam veremiyorum herifler hep çıkarcı , bununla takılalım da bize de kız düşer aga yaa nasılsa kafasındalar

ben genelde ortak sorunlarımız olan erkek arkadaşlar edinmeye çalışıyorum yani kafa yapımız en azından %50 aynı olsun

Bide şu varoş tipleri sevmiyorum , varoş derken fakir demiyorum adam mercedesle geliyo mesela okula ama bi konuşmaya başlıyo off fena varoş kendini bişey sanan malın teki ?
    herşeyi bildiğini sanıyor ama baba parası olmasa tam bir meriç

genel olarak egoist insan sevmiyorum ben ya insan dediğin doğal olacak kıskanc olmayacak
  • Çıkarım için insanlara yaklaşmıyorum. Benimle konuşmak zorunda olan ya da benim konuşmak zorunda olduğum insanları çıkarım olmadan ne arıyorum ne de onlarla beraber birşey yapıyorum.

Yani kimseye ama kimseye karşı bir sevgi besleme durumum yok.kin de tutmuyorum nefrette etmiyorum kimseye bir duygu hissetmiyorum.

Bu yüzden çevremde insan yok. Yeni birileriyle tanışınca da samimi davranayim derken yapmacık oluyormuşum yeni farkettim.Oyle olunca da insanlar uzaklaşıyor. Hem yapmacıklıktan hem de onları sevmediğimi anladıkları için. Yani samimi olmak için kasmasam bile uzaklaşıyorlar benden.

• quote:

Orijinalden alıntı: crx9001

Çıkarım için insanlara yaklaşmıyorum. Benimle konuşmak zorunda olan ya da benim konuşmak zorunda olduğum insanları çıkarım olmadan ne arıyorum ne de onlarla beraber birşey yapıyorum.

Yani kimseye ama kimseye karşı bir sevgi besleme durumum yok.kin de tutmuyorum nefrette etmiyorum kimseye bir duygu hissetmiyorum.

Bu yüzden çevremde insan yok. Yeni birileriyle tanışınca da samimi davranayim derken yapmacık oluyormuşum yeni farkettim.Oyle olunca da insanlar uzaklaşıyor. Hem yapmacıklıktan hem de onları sevmediğimi anladıkları için. Yani samimi olmak için kasmasam bile uzaklaşıyorlar benden.
    İyi oluyo o zaman sana

• *Konserine gitmek için can atacağın kadar hayranı olduğun bir müzik grubu veya sanatçı yok.
    *Sevgilin yok ama bu özgüvensiz veya asosyal biri olduğun için değil, hayatında yeni birine gerçekten ihtiyacın olmadığı için. Aslında istiyorsun, ama o kovalamacaya girişecek istek yok içinde.
    *Ailen olmazsa hayatın boka saracak biliyorsun, ama gerçekten merak edipte arama isteği gelmiyor içinden.
    *Değer verdiğin arkadaşların için çok şeyden vazgeçebilirsin. Ama diğerleri zerre umrunda değil.

Bu durum içinde misin?
  • İnsan insana cikari icin yaklasir zaten. Birini sevmiyorsun aslinda sende uyandirdigi duygulari seviyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Authorized kullanıcısına yanıt
    Evet aynen böyle bunun sonucu nedir peki hastalığım nedir ?

• Bende ailem hariç kimseyi sevmiyorum. Kimse bana eskisi kadar samimi gelmiyor. Herkesin bana karşı yüzündeki gülümsemeler çok yapay gibi geliyor. Insanlara güvenemiyorum. Sürekli insanlar benden çıkar bekliyormuş gibi bir his var.

• Ben de insanlarla yüzyüze gelmekten kaçınıyorum genelde, çünkü gereksiz bir eylem gibi hissediyorum önemsiz geliyor.

• Aynı ben

• bende bilmiyorum, bende de durum aynı :)
  • Beni bile sevmiyor musun?
  • ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    BENI EDİN

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.