Şimdi Ara

Hiç çevrem yok..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbula yeni taşındık,tanıdığım kimse yok.Okullar açılınca elbet çevrem genişler ama şu anda çok yalnızım.Eskiden böyle değildi ya iki haftada bir halı saha her gün cafeler falan gezerdik..Tam bir asosyal oldum çıktım..
    Yine aynı çevreyi oluşturabilir miyim?İnsanlar tarafından daha fazla sevilen biri olmak için nelere dikkat etmeliyim?Ne olacak bu halim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Sen yeni gelmissin cik sokaga gez dolas sokagindaki insanlari tani kaynas olur elbet
    Dogma buyume istanbul olupta senin gibi olan tanidiklarim var

• Hocam sokakta gezip dolascak bir yer yok ki dar istanbul sokagi işte

• Hangi semttesin?

• kadıköy

• Fenerliysen bagdat caddesine stada felan git sahilde takil
    Pek yardimci olamiyacgim aliba ya :( okul acilinca genisler ama baya sıkıntı yapma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hobin olsaydı ve o hobinde usta olsaydın şimdiye uuuuu

Mesela ben dj lik yapmıstım lise dönemimde
  • Galatasaraylıyım hocam
    Teşekkürler,ilk defa okul açılsın diye bekliyorum

• Bide nerden geldin bilmiyorum ama sana abi tavsiyesi herkesle samimi olma arkadaslarini cok iyi sec

• eyvallah

• kadikoydesin birde sıkılıyorsun senin yerinde olsam bara giderdim olmadi disarda turlar guzel buldugum bir kizla takilmaya calisirdim yap bunlari

• iyi işte biraz sosyalfobiklerin halinden anla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

İstanbula yeni taşındık,tanıdığım kimse yok.Okullar açılınca elbet çevrem genişler ama şu anda çok yalnızım.Eskiden böyle değildi ya iki haftada bir halı saha her gün cafeler falan gezerdik..Tam bir asosyal oldum çıktım..
    Yine aynı çevreyi oluşturabilir miyim?İnsanlar tarafından daha fazla sevilen biri olmak için nelere dikkat etmeliyim?Ne olacak bu halim?

Asosyal deyipde bizi küçümseme

• kadıköyde çevreyi yapmaya başlayınca bi kaptırınca durduramazsın kendini :D bi yerden başla gerisi geliyor patır patır.
  • hocam geçen haftaki psv maçına gittim, 1 günde ortam yaptım kadıköyde yani barda garsonlarla muhabbet edince onlar sana ortamı kuruyor hemen zaten. maça da 1 kızla gitmiştik yeni tanıştığım sen oradasın ghergün ortamın dibine vurman lazım. Orada hep nezih insanlar var zaten kezban da yoktur hem erkek hem kızı olarak diyorum.
  • bir kursa falan git
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

hocam geçen haftaki psv maçına gittim, 1 günde ortam yaptım kadıköyde yani barda garsonlarla muhabbet edince onlar sana ortamı kuruyor hemen zaten. maça da 1 kızla gitmiştik yeni tanıştığım sen oradasın ghergün ortamın dibine vurman lazım. Orada hep nezih insanlar var zaten kezban da yoktur hem erkek hem kızı olarak diyorum.

+99999
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Hocam sokakta gezip dolascak bir yer yok ki dar istanbul sokagi işte

Hacı sen neden bahsediyosun bak ben 12 sene istanbulda kaldım şimdi aydındayım burda sokağa çıkıyorum zaten insanlar oruç tutmuyo bir şey etmiyo kafa dengim insan yok millet denize gidiyo konuşacak yaşıtım kız/erkek yok ben napayım? İstanbulda en basitinden bir hobin falan varsa en basitinden geç mahallede gençlerin oturduğu kafe/kahvelerden birine maç falan olursa benide yazın de muhabbetten giriş yaparsın daha ne yav.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.