Şimdi Ara

Hiç kız arkadaşı olmayan biri yakışıklı değil midir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kız arkadaştan kastın sewgili olsa gerek.beni yanlş anlama dawul bile dengi denginemi derler ne derler o hesap.istediğin kadar yakışıklı istediğin kadar çirkin ol.illaki senin gözüne hoş gelcek biri wardır.ama işte sorun kendinde bitiyo sırf kelime bi arkadaş demiş yakışıklılıkda bi yere kadar aynen öle.etkisi yok demiyorum illaki war ama şu dewirde duygusallık sewgi aşk falanmı war?belki komik gelcek ,sırf psikolejik savaş kelime yapman bundan ibaret..kendine güwen.ilerdede zaten kara kaşına kara gözüne bakıp takılmıcaklar sana mewkin paran değerin olcak yaş ewlenme çağına gelince anlarsın..
  • Yaş 17, baya da sevgilim oldu, üstelik şişkonun tekiyim. Olay muhabbette bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

fotoğraf koymaşn yaşında bilmiyorm ama ben küçükken yani 4-5e giderken tahmin edemiyceniz kadar tipsizdim ss aşağıda sonra nolduysa 16-17e vurunca yüz düzeldi böyle eğer yaşnz küçükse ilerde büyük değişimler olabilr yani
    5.sınıf eokul fotoğrafı
     Hiç kız arkadaşı olmayan biri yakışıklı değil midir

buda lise 3

Bana da tam tersi oldu kızları 7-8 sınıfta götürdüm ergenlikte baya b*ka sardı tipim inşallah düzelir hayatımın en kötü dönemini yaşıyorum şuan

• quote:

"Kız Arkadaş"tan kasıt ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Yaş 17, baya da sevgilim oldu, üstelik şişkonun tekiyim. Olay muhabbette bitiyor.

kendinle baya barışık birisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

yaş 17 şimdiye kadar sevgilim oldu mu? hayır

Platonik senii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderVoid -- 28 Temmuz 2010; 20:58:57 >
  • Survivordaki Başak a aşık oldum aslında ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygunemre

quote:

Yaş 17, baya da sevgilim oldu, üstelik şişkonun tekiyim. Olay muhabbette bitiyor.

O da bazı kızları etkilemede önemli bir yöntem, yukarıdaki karikatürde görülebildiği gibi Ama şişkoyum abicim, 190 boyundayım tamam ama tamı tamına 102 de kilom var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 28 Temmuz 2010; 21:26:25 >

• baba valla olduda ne oldu bende o kadar yakışıklı degildim biri çıktı 2 senedir seni seviyorum dedi ilk başda çıktık şimdi sevmez olaydım diyorum çekilecek dert degil 2 sene sonra nişanlancaz off off ne b*k ygecem ben hiçde ps3 sevmiyor kesin evlenince camdan atar canım makinemi
  • quote:

quote:

quote:

O da bazı kızları etkilemede önemli bir yöntem, yukarıdaki karikatürde görülebildiği gibi Ama şişkoyum abicim, 190 boyundayım tamam ama tamı tamına 102 de kilom var

Demek ki tipini beğeniyorlar. Kızlar hiç çirkin tipsiz biriyle sevgili olur mu hiç? Veya şöyle düşün bir kız var muhabbeti çok iyi ağzı iyi laf yapıyor ama okulun en çirkin kızı. Bu kızla çıkarmıydın

• quote:

Orijinalden alıntı: you_know_who

quote:

quote:

quote:

Demek ki tipini beğeniyorlar. Kızlar hiç çirkin tipsiz biriyle sevgili olur mu hiç? Veya şöyle düşün bir kız var muhabbeti çok iyi ağzı iyi laf yapıyor ama okulun en çirkin kızı. Bu kızla çıkarmıydın

Ona bakarsanız şöyle bi durumda var. Kızlar böyle eli ayağı biraz düzgün çocuklarla birlikte olabilirler neden mi ? çünkü hep kendilerine bağlı olucağını ve hiç aldatmayacaklarını bildiği için.. Yani adamın tipine bakarak daha çok şeyler yapıyorlar.

Ama bence bu devirdekiler daha çok para ile çeneye bakıyolar. Benim en son ki gözlemlerim onu gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BaLaSs

quote:

Orijinalden alıntı: you_know_who

quote:

quote:

quote:

Ona bakarsanız şöyle bi durumda var. Kızlar böyle eli ayağı biraz düzgün çocuklarla birlikte olabilirler neden mi ? çünkü hep kendilerine bağlı olucağını ve hiç aldatmayacaklarını bildiği için.. Yani adamın tipine bakarak daha çok şeyler yapıyorlar.

Ama bence bu devirdekiler daha çok para ile çeneye bakıyolar. Benim en son ki gözlemlerim onu gösteriyor.

evet çeneye baktıkları kesin sadece konuşcan laf yapcan paraya bakanda elde durmaz diye düşünüyorum kanımca sözüm meclisden dışarı tabi

• Ya yok yüzümün fena olmadığı söylenebilir, çok da laf sokmaya gerek yok Ben en çirkin kızla çıkmazdım, tabi tipin de önemi var ama bugüne kadar sevgilim olan kızların hepsini önce muhabbetimle etkilediğime eminim, tip biraz sonra geliyor bence
    bilmiyorum yakışıklımıyım ama ağzım da laf yapamıyoki...asosyal doğmuşuz...ama bi ara sınıfta iyi espriler yapıyodum..hala arkadaşlar arasında yapıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 28 Temmuz 2010; 22:54:28 >
  • birde bu konunun üstüne çok düşerseniz olmaz geniş olun biraz
    olay sadece laf yapmada bitmiyor arkadaşlar ben lisede 90 kiloydum 175 cm boyumla lise sonda reddedildim kilo vermeye karar verdim şuanda 176 ya 65 kiloyum ve çok çok daha iyi durumdadım kendime güvenim geldi bu konuda kilolu olan arkadaşlar önce kiloyu atsınlar ha zayıfım bulamıyorum diyosanız giyiminize bakın kendinizde eksikleri arayın derim
  • bence tipe sadece küçük kızlar sanatçıya aşık olan tipler bide biraz asortik olanlar bakar biraz düzgünse kendini ifade edip konuştuğun yerde kendini belli edebiliyosan zaten arkadaş ortamın genişler elbet birileri gelir kızlar bence bi yaştan sonra evleneceği erkeğe bakıyo beni neşelendirirmi bana bakabilirmi mutlu olabilirmiyim gibisinden ben kızlara artık bu yönden bakıyorum kılzarında bi yaştan sonra böyle baktığına inanıyorum duyumlarım öyle şimdiye kadar 4 kız arkadaşım oldu (şuanda yok) hiçbirininde gelip çok yakışıklısın dediğini duymadım şuandada sadece yaşıma göre olgun ve beni mutlu edecek kız arıyorum hayatımı devam ettirebileceğim yoksa bi tane varda salla amacı gezmek tozmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_SCo

bilmiyorum yakışıklımıyım ama ağzım da laf yapamıyoki...asosyal doğmuşuz...ama bi ara sınıfta iyi espriler yapıyodum..hala arkadaşlar arasında yapıyorum...

Asosyalsin,ağzın laf yapamıyo ama sınıfta espri bombasısın,öyle mi?Kesin ''..ondan sonra ne gelir..11!..'' gibisinden espriler yapıyorsundur.Kusra bakma ama bunlar espri değil.Kendini avutma.Ayrıca tipsizim diyerek kendini aşağılama.Yaşın daha 15..Hele bi 18'i geç,sonra düşünürsün tipini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: el_SCo

Asosyalsin,ağzın laf yapamıyo ama sınıfta espri bombasısın,öyle mi?Kesin ''..ondan sonra ne gelir..11!..'' gibisinden espriler yapıyorsundur.Kusra bakma ama bunlar espri değil.Kendini avutma.Ayrıca tipsizim diyerek kendini aşağılama.Yaşın daha 15..Hele bi 18'i geç,sonra düşünürsün tipini..

sen benim öyle espri yaptığımı nerden çıkardın, ayrıca ben "yapıyordum" dedim...eskiden asosyal değildim yani...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.