Şimdi Ara

Hiç kız arkadaşı olmayan biri yakışıklı değil midir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kendime göre fena değilim ama yaş 17 daha hiç olmadı.Mahallede yakışıklı diye seslenirler bana acaba sorun bende mi

• ss
  • Biri kız arkadaşının olması için yakışıklı olman gerekiyor dediyse yanlış demiş.Yakışıklılık bir yere kadar etkiler.
  • En önemlisi sıcak kanlı olmak
  • Özel'deyiz fotoğrafını koyabilirsin bence.
  • içine kapanıksan, iki lafı bir araya getiremiyorsan ne kadar yakışıklı olursan ol kız arkadaşın olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkland

Ben kendime göre fena değilim ama yaş 17 daha hiç olmadı.Mahallede yakışıklı diye seslenirler bana acaba sorun bende mi

Kimler mesela?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konunun fotoğrafla fazla alakası yok bence sana göre çok yakışıklı gelebilirim ama bir başkasına tipsizde gelebilirm
  • quote:

Ben kendime göre fena değilim ama yaş 17 daha hiç olmadı.Mahallede yakışıklı diye seslenirler bana acaba sorun bende mi

ss koy bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shisha

quote:

Kimler mesela?

40-50 yaşlarındaki teyzeler
  • quote:

quote:

quote:

Kimler mesela?

şaka gibi

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs162.snc1/6055_111458956233_736701233_2353273_1404613_n.jpg

yakışıklı mıyım ? hayır. ama bir çok arkadaşım var. arkadaşlarımı kız erkek diye ayırt etmiyorum ayrıca. iş ağzın laf yapmanda, sıcak kanlı olmakta ve sosyal olmakta

• yakışıklılıkla alakası yok bence kendini kekelemeden ifade ediyorsan sorun yok yani kızları üstün yaratık olarak görmeyip "insan" gibi konuşuyorsan bence yakışıklı olmasan bile şansın var diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: reos

quote:

quote:

quote:

Kimler mesela?

şaka gibi

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs162.snc1/6055_111458956233_736701233_2353273_1404613_n.jpg

yakışıklı mıyım ? hayır. ama bir çok arkadaşım var. arkadaşlarımı kız erkek diye ayırt etmiyorum ayrıca. iş ağzın laf yapmanda, sıcak kanlı olmakta ve sosyal olmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 28 Temmuz 2010; 18:21:39 >

• Ben mesela kendim için aynaya baktımda bazı şeyleri rahatlıkla kabul ediyorum. Ama farklı özelliklerimi de söylüyorum..

Mesela Çok yakışıklı birisi değilim. Ama karizmatik birisi olduğumu düşünüyorum.
    Çok ağır başlı birisi değilim. Ama yerine göre ortama göre ayak uyduran birisi olarak görüyorum kendimi vs söyleniyorum..

Kısacası herşey yakışıklı olmakta bitmiyor. Bak küçük sırlar dizini tavsiye ederim. Orda neler dönüyor neler :))

Bence kızlar gülmekten ve kendisini mutlu hissettirmekte bitiyor olay.. Oda çene yani konuşmak şart.. Tabi boş boş değil ama bi söyleyeceksin ki patlasın olay ;)

Neyse yardımcı olabildiysem ne mutlu herkeze iyi forumlar..
  • @Living a Lie

Saçlara güzel bir şekil verirsen 10 numara olursun

Demedi deme yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

quote:

Orijinalden alıntı: reos

quote:

quote:

quote:

Kimler mesela?

şaka gibi

off çok güldüm ama etraftaki arkadaşlarımla kıyaslamıştım ben. alanyada yaşıyorum.

• Yaş19 şu ana kadar hiç sevgilim olmadı tipsizmiyim evet hemde çok:D
  • yaş 17 şimdiye kadar sevgilim oldu mu? hayır
  • Niye kendinizi kasıyosunuz yaw bırakın bunları nasıl olsa birgün birini bulursunuz buarada bu olayın yakışıklılıkla alakalı olmadığını artık bilmeyen kalmadı yahu tabi bazı istisnalar hariç onlarıda salla gitsin
  • Kafaya taktım bugün olacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.