Şimdi Ara

Hic kiz tavlayamiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önce erkek çevreni genişlet ama liseden yeni çıkmış gibi ergenler olmasın. Erkek çevrende bitane kızlarla arası iyi olan biride olsun gözlemle onu nasıl davranıyor kızlara vs.

gözlemlerini bi süre sonra alt seviye bi kızda uygula özgüven kazanınca en güzel kız bile olsa tavlayabilirsin. Belli aşamalarla ilerlemen lazım hiç olmadıysa.

Benimde ilk sevgilim 20 yaşında oldu şimdi 26'yım sadece bu 6 senede 50-60 kızla görüşmüşümdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 18 Ekim 2023; 10:59:41 >
  • YuriBoyaka kullanıcısına yanıt
    Hocam eğlendiğim insanlarla değilde işi gücü kız olan kasıntı tiplerle mi takılayım özgüven olsa aslında biraz hiç gerek kalmayacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Up

• kac ay oldu tık yok hala

• Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

Boşver kanka şu dönemde sevgililik masraflı işler zaten.

Ha anlayadabiliyorm seni insan sevmek istiyo ama hem masraflı bişi sevgililik hem de bazı kızların ben seçilmem seçerim davranışları çekilmez.

• Neduun N kullanıcısına yanıt

Zaten bosverdim hocam, is guc lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

• testosteron oranıyla alakalı. nofap yapmak durumu çözer.
    bir şeye aç olursan beyin onu elde etmek için var gücüyle çalışıp her yolu dener. içgüdüler devreye girip seni yönlendirir.

spor + nofap cesaretide, özgüvenide, başarıyıda beraberinde getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 17 Mayıs 2024; 9:18:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka nofapi sence de çok abartmıyor mususnuz

• Neduun N kullanıcısına yanıt

masrafına katlansan da olmuyor aga ben ilk buluşmaya gitsem yan masayı da ödücem artık o kıvama geldim ama yok şans yüzüme gülmez benim herkesin olur beni olmaz

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt

bende de money yok hocam,bir de birtakım çözülmesi gereken sorunlar var,herkesin bi eksiği oluyo illa

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.