Şimdi Ara

Hiç Kullanılmamış Asus Dual 3060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Hiç Kullanılmamış Asus Dual 3060

Merhaba

hazır sistemden çıkmış, ambalajı açılmamış ürünü iade işlemleri ile uğraşmamak için satmak istiyorum (14 günü geçirmeden).

lütfen mine sistemden veya kullanılmış ürünler ile karıştırmayın ürünün ambalajını siz açacaksınız.

kartı yükseltmek için satıyorum, mine görmemiş, RTX3080, RTX3080 ti ile farkı ödeyerek takaslayabilirim. AMD kart düşünmüyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sizkimsinizdiniz kullanıcısına yanıt

fiyat olarak, 6500 tl istemekteyim, yalnız ambalaj açılması ile alakalı düzeltme yapmak istiyorum. ürün açılmış ve kontrol edilmiş itopya tarafından.

• Ilanda fiyat yazmadığı için sordum hocam hayırlı satışlar.

• Bilgi amacli yazıyorum Hazır sistem ile geldi ise sadece kartı iade edemezsiniz diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sizkimsinizdiniz -- 23 Eylül 2022; 22:5:49 >
  • hala satışta, 3080, 3080ti ve 3090 ile aradaki fark ödenerek takaslanabilir.

• Takip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.