Şimdi Ara

[SAT/TAK] Ankara İçi KİLİTSİZ Palit Dual 3060Ti, Takas 3060 LHR (Sadece 3 Fanlılar) veya 3060Ti ROG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
3.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Takaslık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SAT/TAK] Ankara İçi KİLİTSİZ Palit Dual 3060Ti, Takas 3060 LHR (Sadece 3 Fanlılar) veya 3060Ti ROG

SATIŞ/TAKAS SADECE ANKARA İÇİDİR.

Ürünü ilk çıktığı zaman GameGaraj üzerinden aldım. LHR kilitli değildir. Oyun bilgisayarında kullanılmaktadır. İstenilen ayarlarda test yapabilirim. Ciddi alıcılar ulaşırlarsa whatsapp üzerinden anlık test ve fotoğraf gönderebilirim. Garantisi faturası ve kutusu mevcuttur.

TAKAS SADECE KAPALI KUTU KARTLARLA YAPILACAKTIR. DENENDİ-SİSTEMDEN ÇIKTI VS. KARTLAR KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Kafa kafaya sadece kapalı kutu TR faturalı (veya Avrupa amazon faturalı + hediye kartı verilecek şekilde) LHR 3060Ti Rog ile takas vardır. 3 fanlı olacak şekilde (Ventus 3x hariç) diğer 3060Ti modelleri (Fatura şartı aynı şekilde) + nakit ile de takas edebilirim.

3060 LHR modellerinde de sadece 3 fanlı (Ventus 3x hariç) modeller + nakit şeklinde takas yapabilirim.

Üste isteyeceğim nakit miktarı Türkiye veya Avrupa faturalı olmasına göre ve modeline göre değişiklik gösterecektir.

Nakit fiyatım son olmak üzere 13.000TL'dir.

Satış/Takas sadece Ankara içidir. Kargo ile vs. takas/satış yoktur. Başka şehirde bir tanıdığım da maalesef yoktur. Eryaman Dolphin AVM İş Bankası şubesi önünde (Navigasyon için Eryaman İş Bankası yazılabilir) satış veya takas gerçekleştirilecektir.

Nakit satış, elden kontrol sağlandıktan sonra banka havalesi şeklindedir (Açıklama: Ekran kartı bedeli). İş Bankası ve Ziraat hesaplarım mevcut. Veya İş Bankası ATM'den hesabıma parayı yatırdıktan sonra da teslim alabilirsiniz. Bu miktar için elden nakit satış yapmıyorum maalesef.

Herhangi bir sorunuz için PM'den ulaşabilirsiniz. Lütfen şehir dışındayım diye yazmayın son kez söylüyorum SADECE ANKARA İÇİ.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 13000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Birileri sanırım konuya mesaj atmış ama gözükmüyor. Lütfen PM üzerinden ulaşın.

• pm attım

• Pm atıldı bilgi bekleniyor :)

• [SAT/TAK] Ankara İçi KİLİTSİZ Palit Dual 3060Ti, Takas 3060 LHR (Sadece 3 Fanlılar) veya 3060Ti ROG

Gelinceye kadar satılmassa takas ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • justcontrol kullanıcısına yanıt

Öyle bir şey yok, eksik bilgi ile kesin cümle kurmayın.

• Konuyla alakasız mesaj atmayın lütfen teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm atıldı...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDeviLofDark

Konuyla alakasız mesaj atmayın lütfen teşekkürler.

Konuyla alakasız beyini olduğunu sanan beyinsiz çok fazla var kardeş. Bitmez bu beyinsiz zemberekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftasonu için rezervedir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt

@TheDeviLofDark hocamla alışverişimizi anlaştığımız üzere yaptık. Sorunsuz geçen bu alışveriş için kendisine teşekkür ederim.

• blackcold1907 kullanıcısına yanıt

Hızlı ve sorunsuz alışveriş için ben teşekkür ederim, tekrardan hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.