Şimdi Ara

Hiç mi utanma yok sizde? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eee kardrs sizi tutan mi var macta 6 bin kisi var gelin doldurun daha 46 bin kisilikk yer var.
    Gelin protesto edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Bizim bazı taraftar hak ediyor. Onlara Hamza gibi hoca Dursun gibi başkan lazım. Dursun gidince bile arkasından ağlayacak tipler vardır.

Hamza'yı hakediyoruz tabi. Geçen sene Hamza sayesinde şampiyon olduk o takımla.
    Sizin desteklediğiniz hangi hoca takıma şampiyonluk getirdi ? Mancini mi, Rijkaard mı ?

Bizim desteklediğimiz her hoca ileriye yönelik sistem hocası olduğu için günü kurtaramamaları normal.

rjkaard o kadar ileriye dönük bir hocaymış ki bizden sonra bir daha takım çalıştırmadı. adam emekliliğe gelmiş bize resmen.

Rijkaard'ın temelini attığı sistemi hangi takım senelerce kullandı bunu tartışmayalım isterseniz. Ne şekilde burda başının yendiğini de gördük. Galatasaray'dan sonrası beni ilgilendirmiyor. Gelmeden önce ne yaptığı burda ne yapmak isterken önüne kimlerin çıktığı ilgilendiriyor açıkçası.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim bazı taraftar hak ediyor. Onlara Hamza gibi hoca Dursun gibi başkan lazım. Dursun gidince bile arkasından ağlayacak tipler vardır.

Sizin desteklediğiniz hangi hoca takıma şampiyonluk getirdi ? Mancini mi, Rijkaard mı ?

Bizim desteklediğimiz her hoca ileriye yönelik sistem hocası olduğu için günü kurtaramamaları normal.

rjkaard o kadar ileriye dönük bir hocaymış ki bizden sonra bir daha takım çalıştırmadı. adam emekliliğe gelmiş bize resmen.

Rijkaard'ın temelini attığı sistemi hangi takım senelerce kullandı bunu tartışmayalım isterseniz. Ne şekilde burda başının yendiğini de gördük. Galatasaray'dan sonrası beni ilgilendirmiyor. Gelmeden önce ne yaptığı burda ne yapmak isterken önüne kimlerin çıktığı ilgilendiriyor açıkçası.

rjkaardın kariyerine laf söylemek benim haddime değil ama burayı bir emeklilik olarak gördüğü çok net ortada. bu adam buraya bu felsefeyle gelmiş.

• konuyu açana sonuna kadar katılıyorum. Şu 2 tane loser takıma bakıp buralarda olmak çok üzücü bir durum..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rjkaardın kariyerine laf söylemek benim haddime değil ama burayı bir emeklilik olarak gördüğü çok net ortada. bu adam buraya bu felsefeyle gelmiş.

Bu adamın buraya emeklilik için geldiğini sanmıyorum, fakat siz öyle düşünüyorsanız sizin görüşünüzdür saygı duyarım.

Hiç mi utanma yok sizde?

• Hamza bu takimin basina geldiginden beri zaten top oynamiyorduk, sanki Hamza'dan sonra mantara bagladik gibi konusmanin anlami yok. Gecen sene sagolsun Fb Bjk elele bize sampiyonlugu hediye ettiler. Yok oyle Hamza bizi sampiyon yapti ayaklari. Ne bir taktik var, ne kondisyon ama sorsan hoca sampiyon yapti takimi haha yemezler beyler yemezler. Hamza yatsin kalksin gecen sene sampiyonlukda ekstra katki veren futbolcularina dua etsin.

Hala kalkmis 3 kupa aldiran hoca diyorlar. Utanmada yok cidden.. Ulan madem oyle sistem hocasiydi, muthis bir teknik adamdi, oyun okuyusu, oyuna mudahaleleri cok iyiydi vs beyler biz gecen sene cildirmiyorduk kadro secimlerinde, oyuncu degisikliklerinde? Siz farkli bir takimi takip ediyosunuz cidden soruyorum, Malatya falan olmasin sizin izlediginiz takim?

Madem 3 kupa kazandiran hocaydi, ne oldu kurdugu takima?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

Mancini iyiydi be

• Siz 8.liğe alıştınız biz birşey diyor muyuz ? Adama bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

quote:

quote:

Hamza Hamzaoğlu kalsaydı kesinlikle şampiyon olurduk. Fenerde Besıktasta arenaya gelecekti. Ama iyi oldu mustehak Gs taraftarına

anlatamazsın ki bu vizyonistlere. bu beşiktaş şu leş defansıyla şampiyon olacak biz olamayacaktık he? 11. haftaya kadar beşiktaştan iyiydik o barça denen beşiktaştan daha çok pozisyona giriyorduk daha fazla gol atmıştık daha çok pas yapıyorduk daha çok şut çekiyorduk ama anlamazlar. bu yönetim de işte twitterdaki üç beş çocuğun kararlarıyla kulüp yönettiler şimdi gördüler tabi. bir ara da al 3 kupanı da ver takımımı diyen bir kitle vardı burada. aldınız mı şimdi takımınızı? tabi ben suçu taraftara da atmıyorum suç yine yönetim de. hiçbir profesyonel kulüp taraftara bakıp da takım yönetmez. üç beş çocuğun kararlarıyla takım yönetilmez. taraftarlar futbol'dan anlamaz. malesef böyle. hele türkiyedeki taraftar kitlesi hiç anlamıyor. sene başı adam gibi bir basın sözcüsü alsalardı şu takıma hamza hoca da sürekli medya ile kapışmak zorunda kalmazdı yönetim yerine bile konuşmak zorunda kalmazdı.

Galatasarayı twitterdaki ergenler yönetiyor yazık..

Herşeyi geçtim ister ilahi de ister dünyevi de bu hayatta hak diye bir şey de var. Hamza Hamzaoğluna haksızlık yapıldı. Şampiyonlar liginde dahi iyi iş çıkardı. Benficayla Atletico Madridin performansları ortada

Normal yani başımıza bunların gelmesi. Emeğe karşı vefasızlık yapıyorsan olmuyo ya dünyanın her yerinde böyle.

Ya sen şakasın, yada çözemediğin büyük problemlerin var.

Astana Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk puanını bizden aldı.

Atletico'ya karşı Hakan Balta'yı ön libero oynattı.

Sen hangi şampiyonlar ligi performansından söz ediyorsun!!!!

Bu takım bundan daha berbat kadro ile Bülent Ünder ile de şampiyon olmadı. Neden Bülent Ünder kalmıyor da, Hamzaoğlu kalıyor.

Adam Başakşehir maçında 2-0'dan maçı 2-2'ye getirtti, Emre Güral sayesinde lider kaldık.

Sizin beğenmediğiniz Mancini Real Madrid, Juventus'un olduğu gruptan Juventus'u Avrupa Ligine yollayarak Şampiyonlar Ligi'ne devam etti.

Sizin gibi yerliseverler için acı bir durum. Bir sene Juventus'u elersin, diğer sene Astana'yı Arena'da yenmek için dua edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

quote:

quote:

quote:

Hamza Hamzaoğlu kalsaydı kesinlikle şampiyon olurduk. Fenerde Besıktasta arenaya gelecekti. Ama iyi oldu mustehak Gs taraftarına

anlatamazsın ki bu vizyonistlere. bu beşiktaş şu leş defansıyla şampiyon olacak biz olamayacaktık he? 11. haftaya kadar beşiktaştan iyiydik o barça denen beşiktaştan daha çok pozisyona giriyorduk daha fazla gol atmıştık daha çok pas yapıyorduk daha çok şut çekiyorduk ama anlamazlar. bu yönetim de işte twitterdaki üç beş çocuğun kararlarıyla kulüp yönettiler şimdi gördüler tabi. bir ara da al 3 kupanı da ver takımımı diyen bir kitle vardı burada. aldınız mı şimdi takımınızı? tabi ben suçu taraftara da atmıyorum suç yine yönetim de. hiçbir profesyonel kulüp taraftara bakıp da takım yönetmez. üç beş çocuğun kararlarıyla takım yönetilmez. taraftarlar futbol'dan anlamaz. malesef böyle. hele türkiyedeki taraftar kitlesi hiç anlamıyor. sene başı adam gibi bir basın sözcüsü alsalardı şu takıma hamza hoca da sürekli medya ile kapışmak zorunda kalmazdı yönetim yerine bile konuşmak zorunda kalmazdı.

Galatasarayı twitterdaki ergenler yönetiyor yazık..

Herşeyi geçtim ister ilahi de ister dünyevi de bu hayatta hak diye bir şey de var. Hamza Hamzaoğluna haksızlık yapıldı. Şampiyonlar liginde dahi iyi iş çıkardı. Benficayla Atletico Madridin performansları ortada

Normal yani başımıza bunların gelmesi. Emeğe karşı vefasızlık yapıyorsan olmuyo ya dünyanın her yerinde böyle.

Ya sen şakasın, yada çözemediğin büyük problemlerin var.

Astana Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk puanını bizden aldı.

Atletico'ya karşı Hakan Balta'yı ön libero oynattı.

Sen hangi şampiyonlar ligi performansından söz ediyorsun!!!!

Bu takım bundan daha berbat kadro ile Bülent Ünder ile de şampiyon olmadı. Neden Bülent Ünder kalmıyor da, Hamzaoğlu kalıyor.

Adam Başakşehir maçında 2-0'dan maçı 2-2'ye getirtti, Emre Güral sayesinde lider kaldık.

Sizin beğenmediğiniz Mancini Real Madrid, Juventus'un olduğu gruptan Juventus'u Avrupa Ligine yollayarak Şampiyonlar Ligi'ne devam etti.

Sizin gibi yerliseverler için acı bir durum. Bir sene Juventus'u elersin, diğer sene Astana'yı Arena'da yenmek için dua edersin.

ulan benim mancınıyı begenmedıgımı nerden bılıyosun hahahahha hayatımda böyle bir komedi görmedim. Siyasi parti mi tutuyozzz leaaaannnnnn

Öyle bir bilgi veriyorsun ki adeta A habersin ya :)) Astana takımı evinde herkesle berabere kaldı . Bayern Munıhe kok sokturen Benfica ve Barcelonayı eleyen Atleticoylada.

Bana sadece şunu söylermisin Daddy Cool . 2-2 yaptırdı dediğin takımla , Galatasarayın ilk maçı kaç kaç bitmiştir ?

Tek soru tek cevap.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

quote:

Sanki Galatasaray degil de, Bursaspor taraftari gibi konusmussun.

Bu takim teknik direktorsuz bile sampiyon oldu. Tarihimizde 20 sampiyonlugumuzdan daha buyuk basarilarimiz da var, sirf sampiyon yapti diye bir hocayi takimin basina layik gorecek taraftarlar bu takimi bu hale getirenler zaten, adam hala gelmis Hamza'yi hak ediyoruz diyor.

Bir teknik direktorun, Galatasaray gibi buyuk kuluplere layik olabilmesi icin vizyonu, misyonu, zekasi, durusu, profesyonelligi v.s. olmasi da onemlidir.

Sirf sampiyon yapti diye bir teknik direktoru savunacaksan, dedigim gibi gidip Bursaspor'u destekleyip, ertugrul saglam'i savunabilirsin. Buyuk kuluplerin taraftarlari bu kadar kuculmemeli.

İsimlere bu kadar takılmayın. Eminim ki aynı başarıyı Hamza yerine Avrupalı bir hoca sağlasaydı şu an o adama konular açıyor olurdunuz. Bize hiçbir başarı sağlamayan Rijkaard ve Mancini bile desteklendi bu forumda. Hatta Mancini hala destekleniyor. Eldeki tek somut başarısı Türkiye Kupası..
    Adama verilen kadro Hamzaya verilen kadrodan çok daha iyiydi ayrıca.

Önemli olan isim değildir. Bu takımla maksimum performansı hangi hoca alabiliyorsa o hoca iyidir.
    Hamzaoğlu mütavazi bir kadroyla şampiyon oldu. Fenerin ve Beşiktaş'ın kadrosu bizden daha iyiydi. O kadromuz bu futboldan fazlasını oynayamaz zaten.

Üstte 4 kişi beni alıntılamış. Sistem hocası, sistem hocası diye ötmüşler.
    Sistem hocası getirip adamın eline Sabri, Olcan, Hakan Balta, Yasin'i veriyorsan sistemi kuramazsın.
    Rijkaard gibi Mancini gibi adamlar milyon eurolar harcamadan sistem kuramaz. Mancini o kadar transfer yaptırdı, Rijkaard zamanında transferler yapıldı, sistem kurulabildi mi ? Galatasaray'ın öyle dev bütçesi yok. Bugün İnter'in transfere ne kadar para harcadığına bakın ve ligdeki sıralamasına bakın. Mancini'ye, Rijkaard'a Avrupa takımlarının verdiği imkanları veremeyiz.
    Kaldı ki Rijkaard'ın sistem kurduğu falan da yok. Barcelona'nın sistemi Johan Cruyff'a dayanıyor.

Nedense sistem, taktik bilmeyen F.Terim zamanında ben Galatasaray'ın ne oynadığını daha iyi biliyordum. Şuan Avrupalı hocamızın ne oynattığını hiç bilmiyorum.

• özcan35 kullanıcısına yanıt
    Emenikenin 4 gol attığı fener mi yoksa derbi galibiyet yüzü goremeyen bilicli Beşiktaş mi şampiyon olucakti???????

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Siz 8.liğe alıştınız biz birşey diyor muyuz ? Adama bak

4. yıldıza da alıştık, yıl olmuş 2016 hala 3 yıldızlı takılanlar var

• lucescu iddiası doğruysa sittin sene gitmez.
  • Gielenberg G kullanıcısına yanıt
    Kurduğu takım mı? Kısaca özetleyeyim:

Takımın antrenman performansı düşük olduğundan Jem Paul Karacan transferi yapıldı, kemik gibi bir futbolcuydu. Üç kupa kazanan bu kadro Şampiyonlar Ligi için yeterliydi. Melo'nun gidişi takımı etkilemeyecekti çünkü Bilal vardı, gerekirse Hakan Balta ön libero oynardı. Elimizde o bölgede oynayabilecek bir tek Dzemaili kalmıştı ama oyun sistemine uymadığından yollamak zorundaydık, gerekirse maaşını bile biz öderdik. Gomez'i istemedi çünkü Gomez'in Umut ile aynı tipte olduğunu düşünüyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 senede ya 1 ya 2. olmak 2.liğe alışmak mı oluyor ? Bir sene 1 2. sene 6 5. sene 8. olmaktan iyidir be gülüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

10 senede ya 1 ya 2. olmak 2.liğe alışmak mı oluyor ? Bir sene 1 2. sene 6 5. sene 8. olmaktan iyidir be gülüm.

10 tane ikincilik 1 yıldız etmediğine göre..elemelerin zor olmasından sonra ha 3 olmuşsun ha 6..benim değindiğim nokta başka..final haftalarını fi tarihinden beri en iyi oynayan takımın,iki tane şampiyonluk acemisi takımı izlemesine sebep olanlara isyanım.

• Bir yerlerde bu sonuçlara bile üzülmeyip, elinde purosu ve viskisi ile boğaz manzarasını seyreden, bu takım bizim, taraftar da kim ola ki diyen insanlar olduğu sürece, ne yazık ki böyle dönemler hep yaşanacak. zamanında uefa kupasının getirdiği rüzgarın düzgün değerlendirilmemesinin nedeni de bu insanlardı. bir şekilde takımın kendilerinden bağımsız büyük bir marka haline gelmesini istemeyen bir kesim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

Galatasaray winner bi takım olduğu için, kupa almasına imkansız gözüyle bakıldıgı sezonda 3 kupa kazandığı için 111 senelik sorunlar 3 kupayla bir anda unutuluyor.
    Biz ilk 5'e girelim yada Türkiye Kupası'nı kazanalım bu sezonki herşey gene unutulacak, taraftar profilimiz böyle.

Yahu lig şampiyonluğunu bizim başarı olarak saymayı 16 sene önce bırakmamız lazımdı, Galatasaray'ın bi potansiyeli var ve bu Türkiye'de başka hiçbir takımda yok.
    Dursun Özbek mayısta gidici ama yerine gelen adam gene istenilen kişi olmayacak. Galatasaray'ın önündeki engel gene hep Galatasaray olacak. Bizim her sezon CL'de son 8 dışında kalmayı başarısızlık sayacak birilerine ihtiyacımız var, bu kulübün potansiyelini bilseniz kafayı yersiniz.

Kafayi yedim kardes sagol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne içiyorsan acilen bırak!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.