Şimdi Ara

hiç servisle okula gitmedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • her sabah servise bindiğimde lanet ederim nie mi salak kızların sabah sabah çekirdek işlemesi okula gidene kadar böğürerek gülmesi servisin dolanması vb....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk123

ben şeyi merak ediyorum kimseyi tanımıyorum ilk servis gelicek binicem napıcam ne dicem

Hiç birşey bulduğun bi koltuğa otur.Dışarıyı izle.2-3 gün sonra konuşmaya başlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: akktwell

quote:

Orijinalden alıntı: LivinG DeaD

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Eğer bir hatun sana burası boş mu derse sen ona "BOSCH değil ARÇELİK AZUUAMSMASDAMNSA" de. Kesinlikle kız senle çıkar.

Arçelik değilde Profilo derse ne yapacak çıkmayacaklar mı ASDASXASDXASDASXA.

Yok artık profiterol AFSSHTYNIILJDG3RTEUYS%+/&%(&)+&'½>£#½£]]#DWEFDSF

der o zaman

Bakın beyler bu espiri denendi. Ertesi gün hatun serviste bizzat bana çıplak kadın resmi göstererek (moda dergisi) "Ne hisediyorsun?" dedi. Bende güzel şeyler dedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer bir hatun sana burası boş mu derse sen ona "BOSCH değil ARÇELİK AZUUAMSMASDAMNSA" de. Kesinlikle kız senle çıkar.

der o zaman

Bakın beyler bu espiri denendi. Ertesi gün hatun serviste bizzat bana çıplak kadın resmi göstererek (moda dergisi) "Ne hisediyorsun?" dedi. Bende güzel şeyler dedim.

Mesela ?

Edit: Avatarınla hiç uyuşmuyorsun biliyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth -- 8 Eylül 2009; 22:41:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ee sonra ne oldu

der o zaman

Mesela ?

• servis büyük şehirlerdeki rezilliğin okul ve öğrencinin hayatına yansımış halidir orta ölçekli ilçe ve illerde okumak daha güzel ve içtendir.. ben hiiiç servise binmedim haa özenmedim desem yalan olur
  • şoföre evini tarif etmek çok sinir bozucudur.adam sırf yolunu uzatmamak için biraz yürümeni isteyebilir kesinlikle yapma böyle bişey direk kapının önünden alsın
  • Düz yoldan gitmek yerine ara sokaklardan dolaşır miden bulanır, başında kızlar dır dır ederler, miden daha da bulanır, bir de onlara birkaç ergenliğe yeni adımını basmış erkek katılır, boru gibi sesleriyle, kusarsın.
    İmkanın varsa yürüyerek veya adam gibi toplu taşımayla git, servis işkencesini çekme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk123

ben şeyi merak ediyorum kimseyi tanımıyorum ilk servis gelicek binicem napıcam ne dicem

Kaçıncı sınıf ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asimow

Düz yoldan gitmek yerine ara sokaklardan dolaşır miden bulanır, başında kızlar dır dır ederler, miden daha da bulanır, bir de onlara birkaç ergenliğe yeni adımını basmış erkek katılır, boru gibi sesleriyle, kusarsın.
    İmkanın varsa yürüyerek veya adam gibi toplu taşımayla git, servis işkencesini çekme.

servis beleş olucak herkes aynı yaşıtım dershane için okul değil öss
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.