Ben dayanamıyorum artık arkadaşlar. Flört ettiğim kızla buluşmaya çıktım hayatımda ilk kez benim için o kadar özeldi ki dünya da ondan başkası yoktu size anlatamam kalbimde ki coşkuyu ama çevremde benim gibi olan benim gibi değer veren kimse yok. Hepsinin bir sürü sevgilisi olmuş kim bilir o dudaklarına kaç kişi değdi kaç kişinin izi var yaşta 23 oldu hala çocuk gibi düşünüyorum. Ben ne yapacağım ya çocukluğumu gençliğimi hep saçma sapan şeylere adadım spor askeriye cart curt şimdi elde hiçbir şey kalmadı. Ben nasıl evleneceğim güzel kızların hepsinin hayat hikayesi böyle. |
HİÇ SEVGİLİSİ OLMAMIŞ POTANSİYELLİ ERKEK
-
-
Hocam kime o... damgası vurduk gözünü seveyim. Hiçte sevgili kovalamadım ve elim yüzüm o kadar düzgün ki bu konuda hiçbir sıkıntım ve özgüven eksikliğim yok tek sıkıntı o heyecanı karşımda ki gözlerde de görebilmek bunu anlamak zor olmamalı. Sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır old mac new clip
-
Ne aradığına bağlı kanka. Senin gibi bir şey arayanlar başkalarında onları görüyorlar, aramayanlar görmüyorlar. Ama senin gibi arayış içinde olan pek kız olduğunu sanmıyorum. Ben de senin gibiyim bu arada. Bizim tarzda şeyler arayanlar zaten genelde sorunlu, yalnız olanlar oluyorlar. Dolayısıyla azınlık.
Güzel kızlar pek zorluk çekmiyorlar genelde. Belki biraz çirkinlerde ararsan böyle bir şey denk gelme ihtimalin daha yüksek. (ben denk gelmiştim böyle birine)
-
Forumda mantıklı konuşan birilerini görünce gözüm doldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
23 yaşında kendin gibi tecrübesiz birilerini bulmak zor. Mutaassıp kızlara bak.
-
Onlarda dikkat ve ilgi çekmiyor işte ustam en iyisi BASED yaşayıp kendimi geliştirip sonsuz ruhsal aşka ulaşmalıyım.
-
Relax ol ve sabret. Önemli olan bu işlerin peşini bırakmaman ne olursa olsun pes etme... Paso bunlar için koştur, yaşa ama onlara bu duygularını belli etme.
-
Mantıklı yazar. Takibe alındın hocam.
-
Potansiyelli erkek mi? İsmail yüksek misin sen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olmaması anormal değil knkacım. Kaynak ne acaba oturma organın mı? Onun dısında dediklerine katılıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go ask alice -- 14 Ağustos 2022; 1:28:47 >
kaynak herkes. insanlarla, karşı cinsle merhaba merhaba diyebilen biri bir şeyler yaşıyor o yaşlara dek ve gayet de normal neticede cinsellik ergenlik ile başlıyor. ergenler başlarda kendilerini tanıyorlar, yavaş yavaş cinsellik nedir nasıl yapılır öğreniyorlar ve belli bir yerden sonra yapmaya başlıyorlar ki olması gereken de bu. gayet doğal normal sağlıklı bir şey. bu yaşlara gelip yapamamak asıl sağlıksız ve anormal olan.
-
Tercih etmiyor olabilir ezbere konuşma. Etrafımda 20'li yaşlarda olup bunu yaşayan "sağlıklı" insanlar var. Herkes cinselliğe düşkün olmak zorunda değil bu da onu sağlıksız yapmaz. Öncelikleri farklı olabilir. Çok ezberden konuşuyorsunuz ve inanılmaz sinir bozucu bu. Bir de emin emin böyle
Eminim zaten. Bu yaşlara kadar cinsellik yaşamış olanlar "cinselliğe düşkün" değiller. Normaller. O 20'li yaşlardaki insanların "sağlıklı" olduğuna ben açıkçası inanmıyorum. Şahsen kaç kişi gördüysem bu yaşlara gelip cinsellik yaşamayan, hepsinin hayatlarının odak noktası haline geldi cinsellik çünkü ihtiyaç neticede ve gideremiyorlar. Yalnızlık da beraberinde geliyor bu sorunun. Ki genelde cinsellikle ilgili sorun yaşayanların başka sorunları da oluyor.
Ha dediğin gibi öncelikleri farklı olur, dişini sıkar, yapabilecek haldeyken yapmaz ama bunun sağlıklı bir şey olduğunu hiç sanmıyorum.
-
Laf ebesi gibi uzatmayacağım. Aynı cümleleri değiştirerek on kez yazmana gerek yok. Aseksüellerden haberin bile yoktur senin boş ver knk
Sen kendin herkesi kendin gibi dusunuyon ya da am icin yasiyon ulan ben emek harciyom o kadar digerleride kesin cok istiyordur kafasindan kendini tatmin ediyon heralde empati kardeş empati
Aseksuel ne olum sikisemiyorum bakan yokun havali hali
max zeka seviyesi
Aynı cümleleri değiştirerek on kez yazamama gerek var çünkü çok basit bir şeyi anlamıyorsun. Ben de aynı şeyi ifade etmek için farklı yollar deniyorum ne yapayım xd ayrıca istisnalar kaideyi bozmaz.
-
Bence sen herkesi kendin sanıyorsun. Sağlıksız bir insan olmanı şimdiye kadar kimseyle bir ilişki kurmamış olmana yoruyorsun neyse uzatmıcam herkes senin gibi değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ocak söndüren böceği
- neden polis olmak istiyorsun
- sanal bebek nasıl uyutulur
- kadının göz kırpması ne anlama gelir
- vehmim ne demek
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X