1-)Okula sabah 7'de kalkıpta gitmek bazen 12 bazen 2'de yattığım oluyor.Uykumun en tatlı yerinde uyanmak.Yarı-ayık bir şekilde derslere girmek. 2-)Sınıfta bir kişi bile sevmediğim halde o sınıfı 3 senedir çekmek.Hele ordakilerle her gün uğraşmak ayrı bir dert konusu.Bu yüzden okul içinde aslında olduğum kişi gibi olamamak. 3-)ÖSS'ye hazırlanmak için her gün çabalamak,test çözmek,konuları kavramak. 4-)Her gün 5-10 lt su taşıyıp apartman en son katında oturduğumuz için yukarı çıkartmak. 5-)Ekmek almaya fırına gitmek. 6-)Sakal uzatamamam. 7-)PC başında bu kadar durmak istemezdim ama çaresizlik elim mahkum.Başka bir eğlenebildiğim şey yok.Her şey parayla.
hergun nalet olası hiç sevmedıgım dersleri çalışmak gözlük takmak 2 yıldır kendım den nefret ediyorum. vezirde eder rezilde derler ya hani :)
Sevmediğim bazı akrabalarımla mecburen görüşmek ve onlardan biriyle aynı sitede oturmak.
quote:
Orjinalden alıntı: SQua
quote:
Orjinalden alıntı: Z3U5
yaşamak:)
zorunda değilsin
inancım gereği zorundayım
aksam 3-4 e kadar pc basinda oturup sabah saat 7 de okula gimek hele kis oldugu zaman yagmurlu hava falan dusunun bi
Sabahın köründe uyanmak Okul yüzünden saçımı sakalımı kestirmek,mağra adamı gibi olmak istiyorum.
sevdiğin kişiyle berabaer olamamak, acı çekmek. çok kötü bence
Bunları görünce kafasını asfalta sürterek kıvılcım çıkartmak istiyorum
Demekki sende aramıyorsun.
Ben sabahcı olarak dershaneye gitmeyi sevmem
Aslında hiç memnun olmadığım halde bazılarını kırmamak için,o an sinirden çatlayacak durumda olmama rağmen kendimle alakasız şeyleri yapmam..
Karne haftası stres yaşamamak için,karne sonrası özgür olabilmek için yıl boyunca elinde not verme yetkisi olduğu için kendini her şeyden üstün gören öğretmenlerin kaprislerini çekmek.
Tabi ki sınavlar.Özellikle de hayatımın yönünü değiştirecek olanlar.
Hayatımın en güzel yıllarını ders çalışarak geçirmek.
Bilgisayar bağımlısı olmak.(Bunun çaresi yok kesinlikle)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme