Şimdi Ara

Hiç Sro Oynamadım Oynasam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok online oyun oynadım bunların sadece 2 tanesine baya sardırdım Knight ve Metin2 ama onlar artık çocuk oyununa dönüştü bende bıraktım.
    Ama hiç Sro oynamadım sizce bu oyunlar gibi Sro da battı mı? yoksa oynanabilir halde mi?

• 1. Diğer MMORPG oyunlar gibi, Silkroad Online da artık eskisi gibi değil.

2. Knight Online, Metin2 gibi oyunlarda çok fazla sayıda ergen var. SRO'da bu oran yok denecek kadar az.

3. Daha önce SRO geçmişi olmayan birisinin, SRO'yu öğrenebilmesi çok uzun zaman alır. Çünkü oyun eskisi kadar sade değil.

4. Şu anda SRO'da 21 tane server, SRO-R'de 3 tane server var. 9-10-11 Aralık tarihlerinde server'lar birleştirilecek ve SRO'daki server sayısı 10'a düşecek. Yani oyuna giriş problemleri de başlayacak.

5. Oyuna verecek binlerce liran varsa, SRO'ya başlayabilirsin ve bayağı da zevk alırsın oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

1. Diğer MMORPG oyunlar gibi, Silkroad Online da artık eskisi gibi değil.

2. Knight Online, Metin2 gibi oyunlarda çok fazla sayıda ergen var. SRO'da bu oran yok denecek kadar az.

3. Daha önce SRO geçmişi olmayan birisinin, SRO'yu öğrenebilmesi çok uzun zaman alır. Çünkü oyun eskisi kadar sade değil.

4. Şu anda SRO'da 21 tane server, SRO-R'de 3 tane server var. 9-10-11 Aralık tarihlerinde server'lar birleştirilecek ve SRO'daki server sayısı 10'a düşecek. Yani oyuna giriş problemleri de başlayacak.

5. Oyuna verecek binlerce liran varsa, SRO'ya başlayabilirsin ve bayağı da zevk alırsın oyundan.

Peki MMORPG tarzında bir oyun tavsiye edebilir misin?
    Oyunu anlaması kolay olan
  • HawkBlood kullanıcısına yanıt
    kingdom online oynayın arkadaşla,r oyunu denedim gerçekten güzel pvpsi olsun party savaşı olsun kale savaşı olsun. Şu an closed betada. oyunun görev sistemi sro'ya benziyor yani lvl atlamak için mecbur görev yapmak zorundasın gibi bir şey. oyunda herkes türk zaten bu oyun tutar dediydi dersiniz. grafiklerine aldanmayın oyunun 2000-2000 kişilik kale savaşı olacak yüksek grafiklerde çekilmez hale geliyor aion oynayanlar bilirler bunu. Bana kalsa Aion Online şu an piyasadaki en güzel f2p woyun. Pvp sistemi knigt online'a benziyor cz var, görev sistemi wow'a benziyor ama tek şurası var bu oyunu yanlız oynamanız nerdeyse imkansız çünkü görevlerin en önemlileri party görevleri ve mutlaka bir healer bulmanız lazım. Hem uçarken pvp hem land pvp sistemi var. oyunu sırf mllet başını almış gitmiş diye bıraktım çünkü kahverengi itemleri yapmak demek sayısız kale savaşına katılmayı abyss'de onlarca gün kasmayı gerektiriyor. millet yapmış bunu çoktan ayrıca itemlere artı basmak ayrı bir zulüm ve item shop aşırı pahalı.
    Neden kingdom online diyorum çünkü birincisi herkesle aynı seviyeden başlayacaksınız ikincisi pvp'de skill ve kombo var. yani klavyeden 1-2-3 yaparak pvp olmuyor mutlaka skill R-R yapmanız lazım. Herkesin türk olması üstüne başka bir avantaj çünkü harcadığınız paraları gün gelir emeğinizi satarak çıkarabiliriniz. Şu an kimse oyunu tam çözebilmiş değil bu da oyuna ayrı bir avantaj katıyor herkesle birlikte oyunu öğreneceksiniz. Oyuna girin görevlere kanmayın girin bi kışla savaşına zaten oyunun pvpsisnin ne kadar zevkli olduğunu anlayacaksınız

• MMORPG tarzı oyun devrinin bittiği kanaatindeyim. Hepsinin sonu aynı diye düşünüyorum. Bu yüzden herhangi bir öneri yapmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

MMORPG tarzı oyun devrinin bittiği kanaatindeyim. Hepsinin sonu aynı diye düşünüyorum. Bu yüzden herhangi bir öneri yapmayacağım.

MMOFPS oynuyor musunuz?
  • Hayır. Söylediklerimle çelişeceğim, çünkü Silkroad Online oynuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HawkBlood

Çok online oyun oynadım bunların sadece 2 tanesine baya sardırdım Knight ve Metin2 ama onlar artık çocuk oyununa dönüştü bende bıraktım.
    Ama hiç Sro oynamadım sizce bu oyunlar gibi Sro da battı mı? yoksa oynanabilir halde mi?

Oynamani kesinlikle onermem. Daha önce 5 sene oynadım. Para tuzağından başka birşey değil. Ayda 100 tl vermeyeceksen ezilirsin oyunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle katılıyorum.

Para vermeden de oynayabilir. PvP yapamaz, kale savaşlarına gidemez. Düşük fiyatlara D12 set çeker, eline de bir silah alır ve unique falan kovalar ancak. Bu da bir seçenek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.