Laptopta oyun mu oynanır ya?
-
-
Orası öylede bir yerde oturup tüm gün orada olmakta zor bea. Leptopu alıyorsun bir ordasın bir burda. Asıl sorun düşük performans ve kısa süredeki performans kaybı. Yoksa o monitörü laptopada takarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bütün gün oynamazsınya oyun bitince laptopuna geçebilirsin
-
Harici monitör bağlamak çok zor değil
-
Ekrandan dolayı değilde oyun dediğin konsolda oyananır.
Uzanır ya da yayılırsın elinde kontrolcü mis gibi oyununu oynarsın.
Öyle PC de iki büklüm o dandik gamer koltuğuna mahkum olmana gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 3 Haziran 2021; 3:51:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
17.3 inch ekran bana yetiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 3 Haziran 2021; 4:27:50 > -
Profil fotonu görünce duygulandım
-
Katılıyorum birde laptopun klavyesini kullanıyorlar hiç rahat değil bence masaüstünün keyfinin yanına yaklaşamaz. FM falan oynanır anca.
Peki pcye konetrolcü takarsak hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gaming laptop dedikleri şey tamamen para tuzağı. Masaüstü kadar güçlü bir donanımı yok ve parça değişimi çok kısıtlı. Onun yerine kasa toplamak ya da konsol almak daha mantıklı.
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 5 Mart 2022; 23:48:1 > -
Çok şehir değiştiren bir işiniz varsa gaming laptop alınır. Ev içinde yer değiştirmek için almaya değmez bence. 17 inç ekranı da yetiyor.
-
Uzun süre laptop kullandıktan sonra masaüstü bilgisayara geçtim, şimdi laptop kullanamıyorum. Film izlemek, oyun oynamak hatta günlük işleri halletmek için dahi ekranı çok küçük geliyor.
Laptop için harici monitör kullandığım da oldu, şarj aleti, klavye, mouse, hoparlör, soğutucu vs. derken masaüstü bilgisayara dönüyor.
32 inç 2k monitör aldım 1650 super ekran kartı aldım hayatımda hiç bu kadar keyif almadım oyunlardan. Laptopta oyun oynanmaz net.
-
Yatarak oyun oynayan ılıktırquote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87
Ekrandan dolayı değilde oyun dediğin konsolda oyananır.
Uzanır ya da yayılırsın elinde kontrolcü mis gibi oyununu oynarsın.
Öyle PC de iki büklüm o dandik gamer koltuğuna mahkum olmana gerek yok.
-
? :dquote:
Orijinalden alıntı: Wol4onak
Orası öylede bir yerde oturup tüm gün orada olmakta zor bea. Leptopu alıyorsun bir ordasın bir burda. Asıl sorun düşük performans ve kısa süredeki performans kaybı. Yoksa o monitörü laptopada takarsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada küçük değil büyük ekran gözü bozar. Büyük ekran aldığımdan beri inanılmaz görüş kaybettim.
-
Laptopun zevki çok ayrı.
Sen akşama kadar masanın başında sandalyede oran buran ağrıya ağrıya oynarsın mesela.
Oyuncu laptopu olan adam yazın sıcaktan bunalır gider balkonda oynar, yorgun hissederse kalkar yatak odasında yatarak oynar, koyar çantaya arkadaşının evine gider oynar.
Ekran küçük geliyorsa Tv'e veya monitöre bağlar büyük ekranda oynar.
Ben bu yüzden asla kasa almıyorum, pat bazen işim çıkıyor evden uzak oluyorum, koyuyorum bir çantaya devam.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- antalya"da sevgiliyle gidilecek tenha yerler
- matematik yapamıyorum
- ltb açılımı
- trophy gofret
- silikon üzerine silikon tutar mı
- kasım indirimleri ne zaman
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X