Bildirim
Hiç tanımadığın bir kıza hediye almak.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ilgi alanı neymiş ona göre birşey ayarla işte -
Belki sonradan adını bile unutacağın insanı sakın üzme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başıma geldiği için biliyorum bence alma iyice tanış ondan sonra yapılacak işler bunlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: blue.bey
Arkadaşlar çekilişe katıldık kabaca tanıştık kızla ama hediye bulamadım bana tavsiyelerde bulunup yardımcı olur musunuz?
bütçe olarak 20-60 tl arası birşey olacak sizce ne alsam?
Fotoğraf albümü alabilirsin.Kolejde falan okuyorsan veya kız zenginse parfüm olabilir ama kız pahalı parfüm kullanıyorsa hor görebilir -
quote:
bende mutlu olsun diye düşünüyorum zaten kargo ile yollayacağım ne alayım beyler link atın tavsiye lazım
tumblr, pinterest vb sitelerden güzel bi kolye bak ama ne ergen işi olsun ne de zibidi işi, göze hoş gelen bi şey seç
Sevgilinden başkasına hediye alma
Marlboro
quote:
Orijinalden alıntı: Deli_Yaban
quote:
bende mutlu olsun diye düşünüyorum zaten kargo ile yollayacağım ne alayım beyler link atın tavsiye lazım
adamsın usta
-
bende geçen kız arkadaşıma alayım bir şey dedim gittim kuyumcuya 200den aşağıda kolye yokmuş sonra gittim 50 tlye gümüş bir kolye aldım sevindi yavrucak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X