Benim sorunum başlıkta da belirttiğim gibi oyunların açılmaması,daha doğrusu bu problemi sadece oyunlarda yaşıyorum ASUS R510VX-DM343T model bir gaming notebook'um var Cs Go yüklediğimde oyunu açtıktan sonra harita yüklenirken bir anda oyundan atıyor ve cs go.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum Assasin's Creed Brotherhood'ta ise giriş ekranındaki Ubisoft simgesi geçtikten sonra tam oyun açılacakken bir anda kapanıp assasins creed.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum,assasins creed açılırken başlat çubuğundaki gpu göstergesi renkli hal alıyor yani nvidia ekran kartım devreye giriyor ancak daha sonra oyundan atıyor ve bir anda bilgisayar fanı çalışmaya başlıyor. Tüm sürücüleri güncelledim,directX 12 kurulu şu an bilgisayarımda
Donanım Özellikleri ise şu şekilde; İşlemci:Intel® Core™ i7-6700HQ 2.6 / 3.5 GHz RAM Bellek Boyutu:12 GB Ekran kartı:Nvidia GeForce GTX 950M 4 GB İşletim Sistemi : Windows 10 Home Sistem modeli : X550VX Bios sürümü : X550VX.302
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme