< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3F3FCEFC -- 6 Nisan 2025; 4:43:38 > |
Hiçbir şey bilmediğim dersin midtermüne çalışıyorum

-
-
Uyuyakalmışım gençler sınav girecek gibi xDDD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zor dediğin dersten en kötü not diye nitelendirdiğin not 80?🤔🤔🤔
kanka uzun hikaye. 80 almazsam A düşmüyo. Ve sanırım A düşüremeyeceğim ilk ders olacak yetişmesi imkansız.
saldım arkadaşlar beynim almıyor 2 aylık birikmiş konu 1 günde öğrenilmiyormuş. suç bende 2 tane kallavi zorlukta dersi ek olarak aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3F3FCEFC -- 6 Nisan 2025; 12:9:33 > -
rahat edemedim, tekrar başlıyorum olduğu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3F3FCEFC -- 6 Nisan 2025; 12:38:51 > -
!katıl
çetcipitiye çok ihtiyacım var
-
daha %25'i bitti, karnım ve başım acayip ağrıyor. tatilde 3 tane AAA oyun bitireceğime keşke ders çalışsaydım
-
Gel benim assembly'yi de halletsene yav 2 haftadır bakıyorum halen eksik çıkıyor bir yerden.
low-level diller ilgi alanıma girmiyor maalesef. zaten bölüm bunla ilgili bir background vermiyor. kaldı ki ceng de pek vermiyor diye biliyorum.
C'den kurtulduktan sonra anadilimi java yapacağım gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3F3FCEFC -- 6 Nisan 2025; 13:52:58 > -
Bende de durum aynı sabahlayacagim ben
Edit: Sabah 9da uyuyup bir saat önce uyandım. Devam edeceğim sabaha kadar yine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 6 Nisan 2025; 16:1:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hangi ders yazsana dmden
-
Ceng veriyor ya, bu dönem logic design + mimariyle donanım temellerini gördük seneye system programming + data Management + programming languages dersleriyle application software - hardware ilişkisini anlatacaklar, temel düzeyde de olsa bilgisayarın her yönü işlenmiş olacak
Zaten böyle olmasa ben şu an assembly çalışıyor olmazdım ve ceng diye bölüm olmazdı xd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 6 Nisan 2025; 18:23:47 >
mat 102
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X