Şimdi Ara

Hiçbir şey bilmediğim dersin midtermüne çalışıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dersin ne olduğunu söylemeyeyim, zor ve sayısal.

yeni uyandım 36 saat vaktim var.

eğer 100 en kötü 80 alamazsam çok zor duruma gireceğim.

An itibari ile başlıyorum. Eğer 90+ alırsam 5 kişiye chatgpt plus üyeliği satın alcam. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3F3FCEFC -- 6 Nisan 2025; 4:43:38 >

• Uyuyakalmışım gençler sınav girecek gibi xDDD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zor dediğin dersten en kötü not diye nitelendirdiğin not 80?🤔🤔🤔

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

kanka uzun hikaye. 80 almazsam A düşmüyo. Ve sanırım A düşüremeyeceğim ilk ders olacak yetişmesi imkansız.

• saldım arkadaşlar beynim almıyor 2 aylık birikmiş konu 1 günde öğrenilmiyormuş. suç bende 2 tane kallavi zorlukta dersi ek olarak aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3F3FCEFC -- 6 Nisan 2025; 12:9:33 >
  • rahat edemedim, tekrar başlıyorum olduğu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3F3FCEFC -- 6 Nisan 2025; 12:38:51 >
  • !katıl

çetcipitiye çok ihtiyacım var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha %25'i bitti, karnım ve başım acayip ağrıyor. tatilde 3 tane AAA oyun bitireceğime keşke ders çalışsaydım 

• Gel benim assembly'yi de halletsene yav 2 haftadır bakıyorum halen eksik çıkıyor bir yerden.

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

low-level diller ilgi alanıma girmiyor maalesef. zaten bölüm bunla ilgili bir background vermiyor. kaldı ki ceng de pek vermiyor diye biliyorum.

C'den kurtulduktan sonra anadilimi java yapacağım gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3F3FCEFC -- 6 Nisan 2025; 13:52:58 >
  • Bende de durum aynı sabahlayacagim ben

Edit: Sabah 9da uyuyup bir saat önce uyandım. Devam edeceğim sabaha kadar yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 6 Nisan 2025; 16:1:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hangi ders yazsana dmden

• Ceng veriyor ya, bu dönem logic design + mimariyle donanım temellerini gördük seneye system programming + data Management + programming languages dersleriyle application software - hardware ilişkisini anlatacaklar, temel düzeyde de olsa bilgisayarın her yönü işlenmiş olacak

Zaten böyle olmasa ben şu an assembly çalışıyor olmazdım ve ceng diye bölüm olmazdı xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 6 Nisan 2025; 18:23:47 >
  • mat 102

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.