Yıllar sonra lol atayım dedim girdim dereceliye, ilk el MF'yi aldım benim yüzümden kaybettiler. 2 .maçta jinx aldım bu sefer ben taşıyorum, ama hiç keyfi yok, bir an ben napıyorum deyip team fight ortasında rage quit attım. Bunun bile keyfi kalmamış. Maho ağayı şimdi daha iyi anlıyorum. Çiğ köftenin de artık tadı kalmamıştır | Züğürt Ağamız aşkından çiğ köfteye vurmuştur kendini ama artık çiğ köftenin bile tadı kalmamıştır... (Çiğ köfte ve viski ikilisi de ayrıca dikkat çeken... | By Hayatımız Sanki Bir Film | Facebookfacebook Züğürt Ağamız aşkından çiğ köfteye vurmuştur kendini ama artık çiğ köftenin bile tadı kalmamıştır... (Çiğ köfte ve viski ikilisi de ayrıca dikkat çeken... https://www.facebook.com/hayatimizsankibirfilm/videos/%C3%A7i%C4%9F-k%C3%B6ftenin-de-art%C4%B1k-tad%C4%B1-kalmam%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r/1521235127905232 |
Hiçbir şeyin tadı kalmadı
-
-
Yas ilerledikçe sebepsizce oyun oynayasin gelmiyor bi oynarsam ancak arkadaşlarla beraber int kafede yan yana obur türlü uzaktan bile sarmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
insanların dinleme becerisi çok azalmış. ondan bu çile. kimse kimseyi dinlemiyor. en son ne zaman konuşurken lafın bölünmedi?
sosyal medya ve kısa içerikler bütün insanlığımızı yerle bir etti
-
Paşam sen ne anlatıyorsun
Adam haklı kuzey koreli yaralılara rus askerler 2000lerin pop kliplerini izletiyor adamların zevkten gözleri çıkacak ilk defa tadiyorlar biz reelsi 30sn izleyemiyoz nasıl mutlu olalalim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
herkes doğum tarihine 1 ocak yazmış xd
-
O kadar haklısın ki bende diyodum bunlar neden sürekli laf bölüyor işin aksi tarafında benim bolmuyor olmam
Megersem sosyal medya yuzundenmis hiç aklıma gelmezdi ama o kadar doğru tespit ki
kısa içeriklerin toplumun tabanına yayıldığı ve kahvedeki dayıların ilk tiktok videosunu paylaştığı o andan itibaren her şey değişti.
insanlığımızı kaybettik
-
anlatsam da anlamayacaksın ki
-
Benim anlatmak istediğimle senin dediğinin alakası yok.
Bence fazla sosyal medya konusuna odaklanmışsınız. Olumsuz yanları var mutlaka, tüm dünyada bunun etkileri de görünüyor, ama lokal olarak yaşadığımız sıkıntıları açıklamak için yeterli değil sosyal medya, hatta etkisi bile yok çoğu problemde. Şu an TR'deki gençlerin Hollanda'daki genççlerden daha mutsuz veya stresli olmalarının sosyal medyayla bir bağlantısı yok mesela.
Sosyal medya kullanmayı kestiğinizde de bir şey düzelmiyor. Şu an final çalışmam lazım can sıkıntısından youtube ve foruma bakıyorum, bu can sıkıntısını yaşıyor olma nedenim büyük oranda gelecek kaygısı ve yaptığım şeye fazla bir anlam yükleyememem. Forum ve youtube kullanmasam daha verimli şeyler mi yapacaktım şu anda?
Tam da infernix'in ilgilendiği konuda bir şey izliyorum. Amerika'da CS Phd yapan bir kız doktorayı bırakıp OFans'a odaklanacakmış bunu fizik phdsi yapan başka biri yorumlayıp hak veriyor Kız 1 milyon dolardan fazla para yapmış gerçi OF'tan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 2 Ocak 2025; 0:17:10 >
-
insanlar dışarı çıkamıyor ki sosyal medyaya bakmasın
-
günde 30 dk instagram sürem var, o da malum şahsı stalkladığım için. ben reels falan hiç izlemem. ielts'e çalışırken bununla ilgili bir makale okumuştum odak süresini düşürüyor diye. o zamandan beri beynimde yer etti, arkadaşlarımın attığı reelslara falan bakıyorum anca. odaklanma ile ilgili en ufak sorunum yok aralıksız 3 saat ders çalışabilme özelliğim var.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
insanların dinleme becerisi çok azalmış. ondan bu çile. kimse kimseyi dinlemiyor. en son ne zaman konuşurken lafın bölünmedi? sosyal medya ve kısa içerikler bütün insanlığımızı yerle bir etti |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X