biri ,şu yavaş yürüyen yeşil zürafamsı şeyi koysunda gülmekten bayılayım yahu
Çıktım incir ağacına
Çok iyi de oldu çok güzel iyi olduu taammı adam şimdik milyonları götürüyor taammı. 30 tl çokmu ??
güzel bir hikaye uydurulur isimler değiştirilip sürekli ortaya atılır durur, bu mesele o kadar önemli bir mesele değil de gerçekten bu ülkede duygu sömürüsü acayip başarılı oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Bimba
tipe bak
quote:
Orijinalden alıntı: Mervekeş
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
la ben bile alırım öle bi eski hatıra görsem niye büyütülüyor?bari 100 tl vereydi
Ne kadar düşüncesizsiniz.Onu yapabilecek kadar düşüncesi olan insan çıkıp da 500 tl verdim der mi?
cok düşüncelisin okadar ki düşünce taşıyo.yanında olsaydımda kova kova doldursaydım.onu yapan kişi reklam yapmış sayılmıyor demi?önemli olan 30 40 tl gibi küçük rakam atmış nede olsa
lebron james de ayakkabı boyuyomuş küçükken
simitin 300.000 olduğu dönemde adam evlimiydiki hiç inandırıcı değil
Bence de inandırıcı değil.
Ve de burda eşini küçük düşürmüş bu hikayede sanki.
Adam milyon dolarlar alıyor Birleşik Amerikada. En çok kazanan Türkiyeliydi filan. Çıkkara çıakra 30 lira vermiş. Ve de ismi kazılı olmasa vermeyecekmiş.
Ah şu burjuvalar....
quote:
Orijinalden alıntı: nevarbe
simitler taze miymiş bari?
Korsanmış Diye Duydum
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRX
Ben çocuğun yerinde olsam tahtayı gittigidiyora koyardım.
100 lİRA VERDİ diyelim ne fark edecek neden 1000 değil diyeceksin illa hata arıyorsunuz. eski bir anı işte biri demiş ferronun anahtarı yok devenin nalı o hayatının bi dönemini kaplamış bir şey yani.
hidayett !!
yoksa ?
evet evet nalan o tahta eskiden benimdi
quote:
Orijinalden alıntı: cadocx
lebron james de ayakkabı boyuyomuş küçükken
.
quote:
Orijinalden alıntı: khafa
.
bu ne abi rte gibi
quote:
Orijinalden alıntı: emure
biri ,şu yavaş yürüyen yeşil zürafamsı şeyi koysunda gülmekten bayılayım yahu
/>
quote:
Orijinalden alıntı: YourDooM
- Hidayet !
- Yoksa ?
- Evet o tezgah, eskiden benimdi.
Kadın nasıl tezgahın onun olduğunu küt diye anlıyor ne yani simitçi hidayet hayranıdır ondan kazımıştır felan birsürü olasılık varken saçma olmuş.
ve belki çocuğun kendi ismide hidayet dir ve kendi ismini oraya buraya kazıyodur? hikaye saçma
eleman bir bilse tablanın Hidayet'in olduğunu zengin olur zaten gg de satar.