Şimdi Ara

Hidrayi Yorumladim(turk rapci) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu da öylesine

• 3.50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E5D0A4D -- 17 Ağustos 2014; 5:33:03 >
  • Hidra ne la tek hücreli canlı ismi gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 17 Ağustos 2014; 10:39:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibi kisileri gorunce sinirleniyorum
    Grogi nereden cikti ne alaka nerden kattin adami konuya?

Hidra Dinleyicisiyim.bi kac sarkidaki sozler sacma geldi yorumladim bu kadar

• Açılın şurdan sizi çakma rapçiler
  • Türkçe rap ölsün Tupac tan selamlar

• Bütün ergenler toplanmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz zamanında bol giyindiğimizde veya okulda kullandığımız defterlerin arkasına söz yazdığımızda bize gülüp geçen veletler şu anda nedense en kral mc olmuş (!) . Hidra ne lan bildiğin wack mc . Kendi kitleside zaten ergen . Hiphop'u Amerikan Kültürü veya Küfür'den ibaret sananlardan . Grogi'ye attığı diss'le tanındı . Grogi Moskova'da klip çekmiş bir adam . Organize Oluyoruz Vol 3'te yer aldı . Daha nice projesi şarkısı var . Birde Newschool bir Mc'ye üstad diyen adamlar var . Yazık gerçekten

• tombulpisicik kullanıcısına yanıt
    Ne sscmaliyon

• tombulpisicik kullanıcısına yanıt
    abicim hidra en hastalıklı zihniyetlerden biridir adam grogiye diss atacak diyoki senid sagonun kliplerinde ezleriz oneyla sago onu niy klibinde oynatsın manyağa bak ya grogiye laf atacan sago ne alaka oğlum

sadece küfür ettiği şarkıları var
  • bir günde şu karişmamıdır karizmamıdır quarizmamıdır nedir şu kendini rapçi grubu zannedenleri yorumlayın yahu.
  • Grogi arapça laf yaptığı için laf sokmuş anlamadiysan yorum yapma

• blackjack8696 B kullanıcısına yanıt
    Sagopa ne alaka lan istediği dili de kullanır sen ingilizce kullanınca sıkıntı yok arapça farsça kulmlanınca mı gerdi hidranın özenti ve pislik biri olduğu hermezs biliyo prim yapmak için sagoya laf prim yapmak için Türkistan falan diye şarkılar hidra görüp görebsilceğin en primci insan
  • Hidra eminemden ozenti asiri ozenti velet yok Devlete laf atiyor Benim icin olumsuz bi adam her zaman birilerine b.k atiyor Yok rape B.K diyor ulan bi eminem rapa b.k dedi bizim ozentiler hemen basladi

• eminemden françayzing almaya calisiyir
    Hidranin yaptigi sey
    Bol kufr etmek
    Herkese b.k atmak
    Kotu cocuk olarak gorunmek
    Burasi detroit degil malesef bura pislik degil burda o taktikler tutmaz yok hande yenere laf atiyor Ulan HANDE YENER in sen tirnagi olamazsin yine bi prim yapma cabalari hande yenerle kendini bir tutuyor Sen sus balikisin kopek baligina kafa tutyorsun İnsanlar sarkiyi begenmis ki Hande yener dinliyor Seni dinlemiyolarhande yener bence super ben dinliyorum hidra hande yenere laf atiyor hande yener akillarda alay konusu olarak kalacak o kadar kolay deil ama.

• en iyisi tUPac

• quote:

Orijinalden alıntı: tombulpisicik

en iyisi tUPac

Açtığın konuya ve 5 gün sonra uplamana bakılırsa dikkat çekmeye çalışıyorsun gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeRe03

Stallker başka ya , adamdaki gırtlak süper , o sesi geliştirmek için çok uğraşmış .
    Ve gerçekleri söylüyor diye sevilmiyor bu adam.

Dissle piyasa yapan ergen şarkısıcı.

Dinleyenleri 17 i nadir aşar. Ergen rapçisi işte.
  • Acetylcholine A kullanıcısına yanıt
    her dikkat cekisimde 100 dolar ****.
    dikkatli oku tUPac UP yazmisim bak

• ulan adam mis gibi yazmış bi de eksi atmışlar bu mizk türü ne zaman dinleyici tayfanın yaşı büyür kafası olgunlaşır o zaman saygı görür iş yapar yeni yetmeler s.çtı müziğin ağzına indigonun üzerine kaç kişi gösterebilirsiniz bu müziği yapan çoluk çocuk gelmiş eksilemiş adamı helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.