Şimdi Ara

Hidrayi Yorumladim(turk rapci) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tombulpisicik

turkce freestyleri izleyin igrenecksiniz
    sadece kufr o onu beceriyor
    o diyor baban kim
    o diyor tanistiricam seni ya.....mla

Terbiyesiz ozentilik dinleyin kufrden baska bisi yok

Sen sanıyor musun ki yabancı dildeki freelerde başka bişey diyolar ?
  • Suvodolac kullanıcısına yanıt
    arkadasim hayir tabikide oralar daha pisde buralar ozenti anlatmak istedigimi umarim birileri hissetmistir.
    Dinlediysen Freeler igrenc kufrler igrenc bi genclik yetisiyor
    Hidrada kucuk eminem modunda
    bol kufr,herkese b*k atmak,kotu cocuk olarak gorunmek haa bide b*kun bedellerini oduyor bune ozentilik
    ama hidra yaratici yetenegi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayılı adamlar hariç tüm rapperlardan ve rap dinleyenlerden tiksiniyorum artık herşey gibi ergenler buna da el attı ve soğudum
  • Stallker beyaz panter dissinin altında kaldı hidra.kişiliğini pek beğenmesemde yetenekli ve genç geleceği olabilir ama buralara tek başına gelmedi arkasına oldschool desteğinide almış.
  • Hidra kişilikten yoksun primci cahil bir mcdir.
    Newschoolların hepsi berbat. (şiirbaz ve birkaçı hariç hariç) böyle. fazla söze gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

ulan adam mis gibi yazmış bi de eksi atmışlar bu mizk türü ne zaman dinleyici tayfanın yaşı büyür kafası olgunlaşır o zaman saygı görür iş yapar yeni yetmeler s.çtı müziğin ağzına indigonun üzerine kaç kişi gösterebilirsiniz bu müziği yapan çoluk çocuk gelmiş eksilemiş adamı helal olsun

Eksileyenlere en güzel cevabım bu

• freestyle da iyi ama ben rapte sansarı tek geçerim 2006-2007 den beri dinlerim ben daha bu güne kadar sansardan daha anlamlı daha içten daha insana dokunur söz yazan başarılı rapçi görmedim sansarı hep kendime yakın hissediyorum hidra falan hikaye diss atıp popüler olmakla olmuyor bu işler freestyle da da kimse freestyle atmazken türkiyede sansar atıyordu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.