turkce freestyleri izleyin igrenecksiniz sadece kufr o onu beceriyor o diyor baban kim o diyor tanistiricam seni ya.....mla
Terbiyesiz ozentilik dinleyin kufrden baska bisi yok
Sen sanıyor musun ki yabancı dildeki freelerde başka bişey diyolar ?
Suvodolac
kullanıcısına yanıt
arkadasim hayir tabikide oralar daha pisde buralar ozenti anlatmak istedigimi umarim birileri hissetmistir. Dinlediysen Freeler igrenc kufrler igrenc bi genclik yetisiyor Hidrada kucuk eminem modunda bol kufr,herkese b*k atmak,kotu cocuk olarak gorunmek haa bide b*kun bedellerini oduyor bune ozentilik ama hidra yaratici yetenegi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayılı adamlar hariç tüm rapperlardan ve rap dinleyenlerden tiksiniyorum artık herşey gibi ergenler buna da el attı ve soğudum
Stallker beyaz panter dissinin altında kaldı hidra.kişiliğini pek beğenmesemde yetenekli ve genç geleceği olabilir ama buralara tek başına gelmedi arkasına oldschool desteğinide almış.
Hidra kişilikten yoksun primci cahil bir mcdir. Newschoolların hepsi berbat. (şiirbaz ve birkaçı hariç hariç) böyle. fazla söze gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Mode03
ulan adam mis gibi yazmış bi de eksi atmışlar bu mizk türü ne zaman dinleyici tayfanın yaşı büyür kafası olgunlaşır o zaman saygı görür iş yapar yeni yetmeler s.çtı müziğin ağzına indigonun üzerine kaç kişi gösterebilirsiniz bu müziği yapan çoluk çocuk gelmiş eksilemiş adamı helal olsun
Eksileyenlere en güzel cevabım bu
freestyle da iyi ama ben rapte sansarı tek geçerim 2006-2007 den beri dinlerim ben daha bu güne kadar sansardan daha anlamlı daha içten daha insana dokunur söz yazan başarılı rapçi görmedim sansarı hep kendime yakın hissediyorum hidra falan hikaye diss atıp popüler olmakla olmuyor bu işler freestyle da da kimse freestyle atmazken türkiyede sansar atıyordu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme