Şimdi Ara

High end kulaklık tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam helal olsun bir kulakliga 1000 lira ayirabiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Başlangıç için çok pahalı olmayana ama performansı iyi olan Fiio marka mobile DAC ile başlayabilirsiniz. Kesinlikle iyi bir HI-FI kulaklı ile tamamlamalısınız.
    DAC olmadan direk telefona bağlarsanız aldığınız kulaklığı verimli kullanmamış olursunuz.

Fiyat performans oranı iyi olan bir Mobil DAC + iyi bir HI-FI kulaklık yetmez. Dinlediğiniz parçaların da en azından LOSSLESS FLAC olması lazım(bu kısım bedava fakat bir MP3 e göre çok faha fazla yer kaplar)..
    İyi günlerde kullanın.
  • Taşınabilir olarak b&o h2 modeli derim b&o nun ürünleri bence başarılı. Akg y50 de bence dinlenmeli bazı ürünler fiyatına göre çok iyi sony mdr 1a bakılmalı

• Benim Sony xperia z3 ile 192khz24bit albümlerimle test ettiğim ve en beğendiğim kulaklık sennheiser momentum 2.0 dı... Oldukça sağlam yapısı var ...bana ilk çıktığında pahalı geldiği için alamayıp monster dna ile devam etmiştim ama arada uçurum var......öneririm ....
     High end kulaklık tavsiyesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    Haklısın güzel ürün acayip fiyatları var ne yazıkki. Bende alma niyetindeyim ne yapsak acaba of dedirtiyorlar off

• Peki beats studio 2 performansı nasıldır bunlara göre?

• nervus*vagus kullanıcısına yanıt
    Yanından bile geçmez...

Kulaklık alacaksanız HIFIMAN-SENNHEISER-AKG-STAX -AUDEZE-BEYER DYNAMICS-GRADO-AUDIO TECHNICA gibi kulaklık alanında uzmanlaşmış firmalardan alım yapın. Beats gibi pazarlama şaheseri vagonuna binmeyin.
    Bowers wilkins ve bang olufsen nasıl markalardır sizce?

Hocam şöyle bir durum var bir arkadaşım akusta firmasından alacağı karşılığı b&w p3 kulaklık aldı sıfır kutusunda ve 380₺ye ondan alabilme durumum var. Fakat kulaklık beni tatmin eder mi bilemiyorum.

Her ikisi de müthiş firmalar ama her ikisi de kulaklık üreticisi değil .... bildiğim kadarıyla Fason yaptırıyorlar. Aradığınız fiyat aralığı bu firmaların iPhone ve benzeri telefonlarla kullanılması için dizayn ettikleri şık görünümlü, düşük voltaja uyumlu yüksek hassasiyetli hafif üretimler hatta katlanabilir olmaları da kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Bunları deneme şansınız var... ben her ikisini de denemiş özellikle B&W yı beğenmiştim ama fazla dış gürültü alması sorundu benim için.
    Daha üst seviye kulaklıklar ise sabit yapıda kulağı tamamen kapatan ve mobil cihazlar yerine bir amfiden beslenmek zorunda olan modellerdir ki bu bütçelere onların ancak giriş seviye modelleri alınabilir. iPhone ile kullanılacaksa mutlaka harici DAC ve Amfi kullanmalı yoksa ses çok cılız çalıyorlar .Bu da ekstra maliyet getirecektir. Benim naçizane tavsiyem denemeden almayın ....

Denedim b&w p3ü. Ses çok kaliteli fakat bassları pek tatmin etmedi beni.

B&w p5 aynı şekilde bassları yetersiz geldi.

Satıcı ile konustum b&w kulaklıklar daha cok jazz blue tarzı dedi. Benim dinlediğim muzik ise pop elektronik ve country.

Beats studio 2 denedim, noise canceling mukemmeldi ve basslari cok tatmin etti.

Açıkcası dac vs kullanma firsatim yok yolda kullanacagim bunu ve tasinabilir olmasi cok onemli. Iphone 6 ile kullanacagim.

Falat b&w kulakligin uygun fiyatı bir fırsat gibi geldi kararsız kaldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervus*vagus -- 2 Kasım 2015; 13:38:21 >
    BEATS ve Monster kulaklıklarda inanılmaz bir alt frekans yoğunluğu var. İlk kulağınıza taktığınızda inanamıyorsunuz nasıl çaldığına ama birkaç dakika sonra sıkıcı olmaya başlıyor ve biteviye bass sesler aynı frekansta çalıyormuş gibi bir izlenim veren yapısı oluşuyor. Yani küçük bir mekanda devasa basss hoparlörler uğulduyor gibi bir etki bununla birlikte tiz ve detaylar çok geride kalıyor. Ayarlamaya çalıştığınızda da bass sesler gidince oldukça yavanlaşıyor.
    BW öyle değil ve başarılı...Gene kulaklık üreticisi değil ama direk iphone ile kullancaksanız fazla para vermemek için Geçen yıl ilk çıktığında FOCAL marka ürünleri iPhone 5 ile dinlemiştim ama kulaklık çok büyüktü sanırım yeni modelleri de var. SPIRIT ONE modeli uygun olabilir.... Kaliteli çalıyor...
     High end kulaklık tavsiyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: nervus*vagus

Denedim b&w p3ü. Ses çok kaliteli fakat bassları pek tatmin etmedi beni.

B&w p5 aynı şekilde bassları yetersiz geldi.

Satıcı ile konustum b&w kulaklıklar daha cok jazz blue tarzı dedi. Benim dinlediğim muzik ise pop elektronik ve country.

Beats studio 2 denedim, noise canceling mukemmeldi ve basslari cok tatmin etti.

Açıkcası dac vs kullanma firsatim yok yolda kullanacagim bunu ve tasinabilir olmasi cok onemli. Iphone 6 ile kullanacagim.

Falat b&w kulakligin uygun fiyatı bir fırsat gibi geldi kararsız kaldim.

Yukarıda bir kaç arkadaş belirtmiş bende söyleyeyim. Eğer ip6 ile uyumlu kaliteli kulaklık arıyorsanız Sony mdr1R serilerine bakın. Hem sürülmesi kolay hemde performans olarak daha pahalı kulaklıklardan üstündür. Ben mdr1RNC kullanıyorum gürültülü ortamlarda çok bulunduğum için gürültü kesici özelliği çok işime yarıyor. Size de şiddetle tavsiye edeceğim bir kulaklıktır.

• beyerdynamic dt990, dt880 dt770
    ultrasone hfi780
    shure shr940
    audiotechnica a700x, a900x

iclerinden ozellikle beyerdynamic dt990 premium ile ilgileniyorum. dinledigim muzik turu elektronik oldugu icin bu muzik turu ile iyi anlasan kulaklik.

diger modeller de denk gelirse kacirmayacagim, kendini ispatlamis marka/modeller.

beyerdynamics saydigim modelleri de (770,880) ayri turlere hitab ediyor diye biliyorum.

umarim fikir verir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shure srh940 kullanıyorum ve ciddi incelemelere bakara ve dinleyerek aldım. Sennheiser momentum (2.0 değil) ile arasında dağlar kadar fark var. Gayer dinamik çalıyor. Ses karakteri flat. Yumuşak değil bu sayede bir çok müzik türüne gidiyor. İphone 4S süremiyor yalnız. İpad air 2 biraz zorlanıyor. Düzgün sesi macbook ile dinleyince anlıyorsunuz. Dav veya sağlam ses kartınız varsa öneririm. Diğer arkadaşlarada öneririm. Sennheiser momentum da var elimde oda iyi bir kulaklık ama daha çok yumuşak müziklere ve çok güçlü olmayan cihazlara göre. Shuru'un detayı vs. çok daha iyi.
    Son zamanda sony a1 beats ve Akg y50 denedim ve fiyatı düşük olan Akg ye bir bakmakta fayda var tam boy olarak sony de güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Apache Air Fighter

Shure srh940 kullanıyorum ve ciddi incelemelere bakara ve dinleyerek aldım. Sennheiser momentum (2.0 değil) ile arasında dağlar kadar fark var. Gayer dinamik çalıyor. Ses karakteri flat. Yumuşak değil bu sayede bir çok müzik türüne gidiyor. İphone 4S süremiyor yalnız. İpad air 2 biraz zorlanıyor. Düzgün sesi macbook ile dinleyince anlıyorsunuz. Dav veya sağlam ses kartınız varsa öneririm. Diğer arkadaşlarada öneririm. Sennheiser momentum da var elimde oda iyi bir kulaklık ama daha çok yumuşak müziklere ve çok güçlü olmayan cihazlara göre. Shuru'un detayı vs. çok daha iyi.

Shure'un giriş seviye kulak içi kulaklığı olan se215 in revize edilmiş limited versiyonunu kullanıyorum. Her cihaz rahat sürebiliyor. Limitedin sesinde baslar daha net ama hala daha flate yakın öneririm. Tizler biraz az parlak oluyor Olive uçlarla. Silikon uçta da bas kayboluyor. Olive daha dengeli gibi. 110dolara da bu kadar ama

• Arkadaşlar günlük ortslama 6 saat ders ve müzik dinleyen biri için high end kulaklık tavsiye edermisiniz.

• D21B500K kullanıcısına yanıt

Bütçeniz belli mi acaba ona göre bir şeyler önerelim. Günde 6 saat kadar kullanacaksanız birincil önceliğinizin konfor olması lazım.

• İlk etapta 750 tl civarı bir bütçem var kulak içi bir ürün olması tercih ederim yada kaba değilse kulak üstü de olabilir.

• Galiba bu bütçeye uygun bir ürün yok. En uygun ne olabilir [:)]

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.