Şimdi Ara

High end kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konuda pek bir bilgim yok fakat kaliteli müzik dinlemeyi çok seviyorum.

High end tabiri için az mı bilemem ama 1000₺ bütçem var, ürünleri yurtdisindan alma fırsatım da var.

Bildiğim ve beğendiğim markalar bang&olufsen, bowers&wilkins, harman/kardon, bose.

Kulaklık günlük kullanıma uygun, şık bir şey olursa iyi olur.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nervus*vagus

Arkadaşlar merhaba.

Bu konuda pek bir bilgim yok fakat kaliteli müzik dinlemeyi çok seviyorum.

High end tabiri için az mı bilemem ama 1000₺ bütçem var, ürünleri yurtdisindan alma fırsatım da var.

Bildiğim ve beğendiğim markalar bang&olufsen, bowers&wilkins, harman/kardon, bose.

Kulaklık günlük kullanıma uygun, şık bir şey olursa iyi olur.

Şimdiden teşekkür ederim.

Selamünaleyküm

http://www.techno-fi.net/forum/

Yukarıdaki foruma göz atarsanız daha faydalı olur.

Yalnız beklentilerini ve kullanım amacınız çok önemli

Dışarıda mi kullanacaksiniz, evde mi?

Açık kulaklık mi, kapalı?

Kulak içi mi, kafa ustu mu?

Dinlediğiniz müzik turleri nedir?

Amfi, telefon ,dap ne ile kullanacaksiniz?

Gibi soruları netlestirirseniz daha net cevap alırsınız.

Ben yine de bir başlangıç olması açısında 1000 TL civarı bir kafaustuyu arastirmanizi onereyim. Hifiman he400s . Sağlıcakla...

• ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Disarda, telefonla, kulakustu kullanicam hocam.

Dinledigim tarz pop,country ve elektronik muzik.

• nervus*vagus kullanıcısına yanıt
    @radyo size çok güzel bir mesaj yazmış techno-fi üzerinden araştırın bolca yorum var. 1000tl civarı verdiği he400s te benim bildiğim o paraya eniyi cihaz ama telefon onu surermi muamma ve dışarıda kullanım için biraz büyük gibi.

• quote:

Dışarıda ise tip önemli. He400s olmaz gibi. Telefon işi biraz sıkıntılı . Kaliteli bir ses bekliyorsaniz telefonla biraz zor. Kulakligi besleme sıkıntısı yaşarsınız.

Bir de kulakustu ile kafaustu biraz farklı. Kafaustu tamamen kulağı içine alan modeller, kulakustu kulağı içine almayıp ustune baskı yapan -Ben tavsiye etmem. Bence çok rahatsız.- modeller.

Dışarı ses vermemesi adına kapalı olmasi lazım. Dinlediğiniz ture gider mi bilmem ama kapalı tip, rahat,kafaustu, yakışıklı kulaklık deyince aklıma Sony MDR 1R geliyor.

Dediğim gibi Techno fi de bir tavsiye isteyin. Sağlıcakla...

• ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Hocam b&w p3 modeli nasıl sizce?

• Dinlemedim ama acele etmeyin. Vereceğiniz para az değil. Dediğim gibi siteye girin danışın, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

quote:

Dışarıda ise tip önemli. He400s olmaz gibi. Telefon işi biraz sıkıntılı . Kaliteli bir ses bekliyorsaniz telefonla biraz zor. Kulakligi besleme sıkıntısı yaşarsınız.

Bir de kulakustu ile kafaustu biraz farklı. Kafaustu tamamen kulağı içine alan modeller, kulakustu kulağı içine almayıp ustune baskı yapan -Ben tavsiye etmem. Bence çok rahatsız.- modeller.

Dışarı ses vermemesi adına kapalı olmasi lazım. Dinlediğiniz ture gider mi bilmem ama kapalı tip, rahat,kafaustu, yakışıklı kulaklık deyince aklıma Sony MDR 1R geliyor.

Dediğim gibi Techno fi de bir tavsiye isteyin. Sağlıcakla...

Evet ustad sony mdr 1r yakisikli cihaz.

• Nasıl , memnun musun Sony'den hocam ?

• quote:

Nasıl , memnun musun Sony'den hocam ?

Evet bayagi memnunum.vokal performansi gercekten cok iyi.ifi nano idsd ile kullaniyorum.super bi ikili oldular.

• Sevindim hocam. IFI çok beğenilen bir DAC. Bir de abisi var,micro idsd idi herhalde. O da çok iyiymiş de fiyat 3_4 katı...

• quote:

Sevindim hocam. IFI çok beğenilen bir DAC. Bir de abisi var,micro idsd idi herhalde. O da çok iyiymiş de fiyat 3_4 katı...

Evet 2000 ustu bi cihaz.ama nano dahili pili ile tasinabilme avantajida var.bayagi kullanisli.2014-2015 en iyi hifi sistem bileseni odulunu almis.

• headbanger6 H kullanıcısına yanıt
    Audio-gd ürünlerini kullanan,deneyen var mı ? Dikkatimi çeken bir marka ama niyeyse çok fazla model çıkarıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stakanar -- 8 Ekim 2015; 17:20:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stakanar

Audio-gd ürünlerini kullanan,deneyen var mı ? Dikkatimi çeken bir marka ama niyeyse çok fazla model çıkarıyorlar.

Ustad guzel ve kaliteli urunleri var ic yapisina baktim.ama dinlemis degilim.fiyat araliklari ne acaba.

• headbanger6 H kullanıcısına yanıt
    Sitesinde yazıyor tüm fiyatlar benim dikkatimi çeken model sanırım master 9 du 1150 dolar. 550 dolarada vardı tavsiye edilen bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: stakanar

Sitesinde yazıyor tüm fiyatlar benim dikkatimi çeken model sanırım master 9 du 1150 dolar. 550 dolarada vardı tavsiye edilen bir cihaz.

Bi bakmak lazim.guzel cihazlara benziyolar.

• Hangi telefon olursa olsun hi-end bi kulaklığı süremez, verilen paraya yazık olur. Bu bütçeyi Dac + Kulaklığa ayırmanızı tavsiye ederim ben şahsen. Tabi bu durumda portable kullanım şansınız olmayacak malesef. Bir diğer ihitmal de, DAC kadar kaliteli olmasa da taşınabilir bi kulaklık amfisi ile kullanmanız. Marka olarak karar vermeden önce nasıl bi setup kuracağınızı düşünmeniz gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 9 Ekim 2015; 13:54:53 >
  • Merhaba öncelikle @FrontLiner arkadaşım gerçekten çok güzel açıklamışsınız size bu konuda bir tavsiyem DAP olacaktır. İbasso DX90 veya Fiio x3 Yada Fiio X5 DAP ' lar ile orta halli bir kulaklık ile bile HİGH END kategorisindeki bir kulaklıktan alacağınız müzikhal anlamda daha iyi olacaktır. Kaynaktan gelen sinyal kötü olursa ne kadar kaliteli bir kulaklık kullansanız bile bir nirvanayı yaşayamazsınız bu sadece psikolojik bir doyum olacaktır diye düşünüyorum.

http://www.sanalpazar.com/Ibasso-Dx50-Hd-Studio-Mastering-Quality-Music-Player__isp43594942

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-ses-sistemleri-fiio-x5-digital-audio-player-x5-dap-211810784/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-ses-sistemleri-fiio-x3-2nd-gen-portable-player-fiio-x3ii-x3-2-versiyon-133649484/detay

• FrontLiner F kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğim kulaklıklar b&w p3 gibi kulaklıklar. Bunları da süremez mi telefonlar? iphone 6 kullanıyorum

• nervus*vagus kullanıcısına yanıt
    Telefonun DAC'ina bagli kalmamak icin lightning baglantili bir kulaklik da alabilirsiniz. Boylece Kulakliktaki DAC'i kullanirsiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.