Şimdi Ara

HİGH POWER 750W 80+ BRONZE PSU GÜÇ KAYNAĞI satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 HİGH POWER 750W 80+ BRONZE PSU GÜÇ KAYNAĞI satıldı

shadowdancer36

arkadaşımıza satılmıştır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 11 Mayıs 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Pm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tarafımca alınmıştır

• 1399 TL lik faturalı garantili ürünü 700 e pazarlıkla satın alan arkadaşımız @shadowdancer36 ikinci el referansıma 5 yıldız yerine 3 yıldız vermiş ve aşağıdaki olumsuz yorumu yazmıştır. Bu yoruma karşı yazdığım cevap en alttadır.

"Ürün için burada 700tl olarak anlaştık kargo indirimli olsun diye başka bir platforma geçtik güvenli e ticaret olarak ilan açtı masraflar bana kalır normal bir durum bu komisyon kargo vs ama arkadaş oraya geçince rakamı 750tl yaptı sebebini sorunca parası iki üç gün geç gelecekmiş ismine uymayan bir davranış sergiledin arkadaşım kusura bakma yazmadan olmazdı... Alışverişi önce ibana eft sonra kargo şeklinde tamamladık ama 80küsür kargo ödedim."

CEVAPLAR:

1. Ürünü pazarlık aşamasında GET ilanı olarak alacağım demedi. Nakit alacağını düşündüm.
    2. Ürün sahibinden üzerinde 750 TL idi ben de değiştirmedim. Çünkü risk vardı. Ürün kargoda zarar görebilir, karşı taraf kötü niyetli olur ürünü bozar geri yollar ya da değiştirebilirdi. Bu risklere karşı 750 olarak kaldı ve kendisine yine de güvenerek şunu söyledim: "Eğer nakit alacaksanız 700 TL, GET üzerinden kredi kartıyla satın alacaksanız 750 TL olur. dedim. Kendisi de nakit tercih etti ve ürünü kendisine gönderdim. Hatta göndermeden önce kargonun 80 TL tutacağını da mesaj attım. Sürpriz değildi yani kargo ücreti.
    3. Değerli kardeşim bu işin ticaretini yapıyorsun esnafsın benden daha iyi bilirsin. İndirimli kargo kodu yolladın da ben mi göndermedim? Ayrıca her şeyi baştan kabul ettin de şimdi arkadan niye laf sokmaya çalışıp beni kötülüyorsun?
    4. Özetle arkadaşlar fazla iyi niyet göstermişim. Siz ne olur göstermeyin.

• tornado34 kullanıcısına yanıt
    Kimse kimseye laf sokmuyor deseydin get riskli oky yok 3 4 gün sonra alıcam paramı falan dedin o başka anlamlara geliyor ki ben ona ayar olup yazdım buyur söyleminde burada.... HİGH POWER 750W 80+ BRONZE PSU GÜÇ KAYNAĞI  satıldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.