Şimdi Ara

HİGH POWER 850 Watt Modular Power Supply

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    selam arkadaşlar dün hepsiburda.com dan aldığım high power 850 w psu yu sizler için küçük bir tanıtım videosu hazırladım umarım beyenirsiniz linki aşağıdadır

NOT: 1080P HD SEÇİMİ VARDIR

http://www.youtube.com/watch?v=hHiKX257NZg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocinyo -- 27 Temmuz 2012; 21:52:23 >

• hocam yanlış yere açmışsınız sanırım konuyu ürün satılık değilse yeri burası değil
  • Bu şey gibi olmuş, sıfır ferrari alıp ikinci el araba pazarını turlamak gibi. Araba alcakların dibi düşsünde alcakları arabadan da vazgeçsinler
  • slm.. Evet konu yanlş yerde olmuş..

Ancak şunu belirtmek isterim.. Her nekadar halen severek kullanıyor olsamda ilk aldığım sıfır HG-PWR absolut 850W güç kaynağı 10 dk çalıştıktan sonra siteme açılış vermemeye başladı. Daha yerni olduğu için geri gönderdim. Yerine 850W direc 12 gönderdiler. Onuda yaklaşık 6-7 ay kullandıktan sonra aynı sorundan dolayı garantiye gönderdim. Yine yenisini gönderdiler.

Ancak ben bu arada yine gidip şu anda kullandığım yine HgPwr 1200W lık rock solid aldım.. Yeni gelen direc 12 850w arkadaşıma verdim..
    Sonuç olarak yenisini gönderiyrorlar. Burada bir problem yok ama bu arada siz sisteminizi çalıştıramıyorsunuz. Üstelik neden her iki modelde de aynı sorun oldu anlamadım. Açıklama da yapmadılar direk değişim oldu.. Yani tedirgin kullanıyorum açıkçası güç kaynağını..

Belki benim behtsızalığımdır.. Benzer durumlarla karşılaşan kimse varmı bilmiyorum ama açıkçası fiyat performans oranı bu kadar iyi bir marka hakkında kötü bir eleştiri yapmak istemezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: buhrani

slm.. Evet konu yanlş yerde olmuş..

Ancak şunu belirtmek isterim.. Her nekadar halen severek kullanıyor olsamda ilk aldığım sıfır HG-PWR absolut 850W güç kaynağı 10 dk çalıştıktan sonra siteme açılış vermemeye başladı. Daha yerni olduğu için geri gönderdim. Yerine 850W direc 12 gönderdiler. Onuda yaklaşık 6-7 ay kullandıktan sonra aynı sorundan dolayı garantiye gönderdim. Yine yenisini gönderdiler.

Ancak ben bu arada yine gidip şu anda kullandığım yine HgPwr 1200W lık rock solid aldım.. Yeni gelen direc 12 850w arkadaşıma verdim..
    Sonuç olarak yenisini gönderiyrorlar. Burada bir problem yok ama bu arada siz sisteminizi çalıştıramıyorsunuz. Üstelik neden her iki modelde de aynı sorun oldu anlamadım. Açıklama da yapmadılar direk değişim oldu.. Yani tedirgin kullanıyorum açıkçası güç kaynağını..

Belki benim behtsızalığımdır.. Benzer durumlarla karşılaşan kimse varmı bilmiyorum ama açıkçası fiyat performans oranı bu kadar iyi bir marka hakkında kötü bir eleştiri yapmak istemezdim.

konu yanlış yerde olabilir kusura bakmayın arkadaşlar power daha sisteme kurmadım iş yoğunluğu nedeniyle çok araştırıp aldım yorumlar olsun bide kullanan bir arkadaş olduğu için aldım sizede geçmiş olsun bu tür olaylar insanı gerçekten bunaltıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.