Şimdi Ara

High Power Astro Lite 750W 80Plus Gold Yarı-Modüler(Sorunlu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 High Power Astro Lite 750W 80Plus Gold Yarı-Modüler(Sorunlu)
    Merhaba, arkadaşlar ürünün bütün aksesuarları kutusu faturası garanti belgesi mevcut garantisi bitti. Ürünün sorunu normal şekilde kullandığımız vakit yaklaşık 1 saat yada bazen 3 saat sonra ürün kendini kitliyor bilgisayar donuyor. Ayrıca bilgisayarı kapattığınızda hemen tekrar açmak istediğinizde bilgisayar çalışıyor gözüküyor fakat açılmıyor kapattıkdan sonra minimum 15dk sonra açarsanız bilgisayar açılıyor. Sorunu budur aynı üründe aynı sorunu yaşayan başka kişilerde forumda mevcut ben uğraşmadım başka güç kaynağı taktım. Saygılar.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Şişli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• hocam, garantiye göndermediniz mi?
  • Hocam gönderecektim malum firma garantide sorun cikardi 3 yil garanti etiketi vardi urunde firma 2 yil garantili garantisi bitmis islem yapamayiz dedi beni delirtti o sebeple gonderemedim yani garantisi yok suan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç çalışmasa daha iyiydi, bu haliyle hocam afedersin ama çöpe benziyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.