Şimdi Ara

High Power Rock Solid mi, FSP Epsilon mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üst düzey bir PSU almayı düşünüyorum. Gerçek güç değeri, kalite, dayanıklılık, sessizlik ve satış sonrası servis, garanti vs. konuları bakımından yeni çıkan High Power Rock Solid Modüler (800W-1000W) serisi mi yoksa, FSP Epsilon (800W-1000W) serisi mi daha iyidir? Herhangi birinde fan kontrol özelliği bulunuyor mu? Galiba ikisi de ATX2.2 destekliyor ve 8 pin PCI-Express güç çıkışları var. Öğrendiğime göre FSP'de voltaj dalgalanması sorunu varmış bu doğru mudur? High Power'da böyle bir sorun var mı? Herkes FSP'den memnun peki High Power FSP'ye göre nasıl? Bu arada EPS özelliği ne demek oluyor. FSP'de varmış High Power'da var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgitek555 -- 9 Kasım 2007; 14:38:07 >

• fsp al derim bende epsilon 600 watt war geyette memlunum tavsiye ederim
  • üst düzey birşey arıyorsanız enermax galaxy serilerine bakın..
  • High Power
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lejyonerome

üst düzey birşey arıyorsanız enermax galaxy serilerine bakın..

Ben de isterim Enermax Galaxy 1000W ancak fiyatı 650-700 YTL civarında.Enermax alıncaya kadar o fiyata nerdeyse hem FSP hem de High Power alınabiliyor. Benim için önemli olan 1000W gerçek güce sahip olması, sorunsuzca çalışması, 8 pin PCI-Express güç çıkışı olması ve fan kontrol özelliği bulunması. FSP ve High Power arasından High Power daha ağır basmaya başladı modüler olması da artı bir özellik. High Power Rock Solid kullanan var mı bu seride kasa fanları için fan kontrol özelliği bulunuyor mu? Bu arada High Power ile sorun yaşayan oldu mu bu markayı önerir misiniz?
  • High power 560watt kullanıyorum cok kaliteli fsp görmedm hç ama high power tavsiye ederm
  • bana kalırsa gigabyte al derim çok kaliteli bir psu donanım haber tavsiyeli ben de bugün sıpariş verdim psu inşallah yarın elimde ama ikisi arasında seçim yapacaksan High power derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commando_xr -- 13 Kasım 2007; 18:18:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.