Şimdi Ara

Highpower HPC-750-B14S 750W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Highpower HPC-750-B14S 750W güç kaynağı var 2012 2013 de almıstım sanırım yeni i7 8700 1070ti lı sistem toplamak istiyorum bu güç kaynağını yeni sisteme taksam sıkıntı olurmu sizce yoksa yenisini mi almalıyım?

• üstünde yazana göre 12volt çıkışından 54amper garanti edebiliyormuş 1070ti taş çatlasa 20amperden fazla anlık akım çekmez 12volt pcie kablosundan 8700 işlemciyse onun yarısını bile çekmez sonuçta yeni sistemin 30amperden fazla çekmeyecektir bu durumda yeterli görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirefokkes

üstünde yazana göre 12volt çıkışından 54amper garanti edebiliyormuş 1070ti taş çatlasa 20amperden fazla anlık akım çekmez 12volt pcie kablosundan 8700 işlemciyse onun yarısını bile çekmez sonuçta yeni sistemin 30amperden fazla çekmeyecektir bu durumda yeterli görünüyor
    Cevağ için teşekürler peki 6 7 yıllık olması bişeyi değiştirmez değilmi çekişten düşmüş olabilir mi bi sıkıntısı sorunu olmadı hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: zweihanderr

Cevağ için teşekürler peki 6 7 yıllık olması bişeyi değiştirmez değilmi çekişten düşmüş olabilir mi bi sıkıntısı sorunu olmadı hiç

Alıntıları Göster
    psu içindeki büyük filtre kondansatörleri zamanla korozyana uğrar bununla birlikte zamanla kaçak akımları da artar kalitesiz kondansatörler 5yıl içinde bile kullanılmaz hale gelebilir psu uzun yıllar sürekli tam güce yakın çalıştırılırsa bu süre daha da kısalır fakat kaliteli kondansatör kullanan firmaların psuları 20 30yıl hiç sorun çıkarmaz sizin modelinize aşina değilim hangi kondansatörler kullanılmış pcb nasıl düzenlenmiş termal yalıtım nasıl yapılmış bobinlerin sarımları hangi kalitede bilemiyorum içini açıp bakmam lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.