Şimdi Ara

Hightpower 500W Bu sisteme yeter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15 gün önce bir sistem topladım özellikleri şöyle:

CMS Tower ATX kasa
    Asus P5N-e SLi Anakart
    Q6600 - 2.4 (Core to Quad) işlemci
    Zotac 8800GT Ekran Kartı
    2gb (2x1) DDR2 Kingston 800mhz Dual Ram
    Highpower 500W PSU

bilgisayarda oyun oynarken yada yoğun işlem yaparken donmalar oluyordu. Ekran kartı 8600GTX'di. Ekran kartı sorunlı dedi Vatan bilgisayarın serbisi değiştirdim 8800GT aldım. Tekrar dondu ram de sorun var dediler OCZ ramleri verdim Kingston aldım. HDD'yi değiştirip denediler yine sorunlu. Yarın tekrar götüreceğim, değişmeyen bir anakartla işlemci kaldı.

Muhtemelen anakart diye düşünüyorum ama acaba bu sisteme 500W HighPower PSU yetmemiş olabilir mi? Donmalar bu yüzden olabilir mi? Ayrıca yazmayı unutmuşum, benim kasada bu psu'ya bağlı extra 4 fan daha var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handbreake -- 29 Kasım 2007; 0:20:56 >

• Donmalar bence anakarttandır eğer hakikaten 500w bi psu ise sanmıyorum yetmemezlik yapacağını.
  • bencede yeter ama imkanın varsa 550 watt al
  • High power 500 watt oc yapmadıysan rahat rahat sistemi kaldırır, sıkıntı başka bir parçadan oluşuyo gibi
  • Güç kaynağı yeterli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: handbreake

Arkadaşlar 15 gün önce bir sistem topladım özellikleri şöyle:

CMS Tower ATX kasa
    Asus P5N-e SLi Anakart
    Q6600 - 2.4 (Core to Quad) işlemci
    Zotac 8800GT Ekran Kartı
    2gb (2x1) DDR2 Kingston 800mhz Dual Ram
    Highpower 500W PSU

bilgisayarda oyun oynarken yada yoğun işlem yaparken donmalar oluyordu...
    ... değişmeyen bir anakartla işlemci kaldı.

Muhtemelen anakart diye düşünüyorum ama acaba bu sisteme 500W HighPower PSU yetmemiş olabilir mi? Donmalar bu yüzden olabilir mi? Ayrıca yazmayı unutmuşum, benim kasada bu psu'ya bağlı extra 4 fan daha var...

İşlemci bozuk çıkmaz genelde. Sorun anakartında bence. PSU da idare eder. Ama anakart değiştikten sonra sorun devam ederse PSU yu da değiştir.
    FSP Bluestorm 2 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 29 Kasım 2007; 11:37:35 >

• Bugün anakart değişti, şuan test ediyorlar. Yarın da almaya gideceğim. Sanırım anakartda sorun dediğiniz gibi. Zaten başka bir alternatif de kalmadı gibi. Teşekkür ederim cevaplar için. Bu arada değişmeyen sadece işlemci ve hdd kaldı. SOrunu bulana kadar bütün parçaları değiştirdik.
  • ben yeni fsp bs2 500W aldım son derece güzel tavsiye ederim
    bende q6600 ve 8800gt alacağımdan arstırdım yeter mi diye..
    suanda güç kaynağın rahat yeterli,
  • bence sorun asus anakarttan çünkü vatandan 2 tane asus anakart aldık 2 side arızalı çıktı birini sattım birini değiştirmişlerdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.