Herkese selamlar... Öncelikle sistem özellikleri şöyle : C2D E7400 @ 3.4 Ghz , GeForce GTS 512 (g92) 800/2000 , 500 + 750 gb HDD , Highpower 460 Watt PSU. Bu sistemi yaklaşık 15 ay önce topladım , fakat 2 aya yakındır psu fanı kamyon gibi gürültü yapmaya başladı. Yük altında 2200 rpm'i geçiyor ve çok rahatsız edici şekilde gürültü yapıyor. Garantiye mi yollamam gerek , sizler ne düşünüyorsunuz ? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
bence garantiye yolla psudan geldiğine eminsen..psu bu şakası olmaz gönder bence
Eminim psu'dan geldiğine , Gigatek'ten almıştım ama ithalatçı firma Akortek. Şimdi ben direk ithalatçı firmaya mı yollasam yoksa aldığım yer olan Gigateke mi ?
Hocam High Power kaliteli ürünler yapar ses belki fan tozlandığı için fandan vs geliyordur bir hava vs tutsan içine?
2200 de çok fazla yaw
çünkü high power neyse psu da problem var 2200 Rpm çok yüksek bi değer fm121 o kadar çıkıyordu yani garanti yolun gözüktü..
Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Dün firmaya sorunla ilgili mail attım cevap bekliyorum , gelişme olursa buradan paylaşırım. Diğer bir sorun ise benim Kıbrıs'ta olmam , şimdi ben psu'yu Ankara'ya yollayacam gidişi gelişi nerden baksanız 50-60 tl kargo parası . Garantiye yollamadan önce yeni bi psu almayı düşünüyorum , garantiden değişirlerse yada tamir edip yollarlarsa geri yedek yapacam artık....