Şimdi Ara

HİKAYE: KADER YOLU Bölüm:3 (FİNAL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar final bölümünüde bitirdim umarım beyenirsiniz.Elimden geldiğinc mükemmel yazmaya çalıştım, inşallah mükemmel bir final hazırlayabilmişimdir. Umarım eylenebilmişizdir.

KADER YOLU

Bölüm:3 (Final)

Dışarı çıktı,derin derin nefes aldı ilk defa bu kadar güzel görünüyordu etraf ona ve ilk defa yaşamaktan zevk aldığını hissetti.Artık hayatının ne kadar uzun bir yol olduğunu bilmiyordu ve yolun neresindeydi!!! yaşamak bu kadar güzel gelirken ölmek istemiyordu.Elindeki yüzüğü parmağına taktı,yüzüğün ona verdiği anlam artık eskisinden çok daha fazlaydı.Evine gitmek üzere yola koyuldu evine ulaştı,aklındaki tek şey rahat bir uyku çekmek ve olan herşeye yarın sabah dinç bir kafayla anlam verebilmekti.Uzandı sanki daha önce hiç uyumamuşcasına uykuya daldı.Zannetiği uyku onun için pekde rahat olmayacaktı.Gece güçlü bir sesle ve korkuyla uyandı.Gördüğü rüyaydı buna sebep olan,daha öncede görmüştü bu: rüyayı hırslarına ve item kaygısına dalmadan önce...Kalbi hala çok hızlı çarpıyordu.Rüyasında gördüğü şey etrafı ağaçlarla dolu ince bir patika yoldu ve yolun sonunda inanılmaz parlak ve bir okadarda anlam dolu ışıkla doluydu,görebildiği tek şey buydu.Nereydi bura,bunun anlamı ne ve burayamı gitmeliyim gene kafası karışmıştı.Artık rahat uyuyamazdı,bugün başına gelenler onu çok etkilemişti ve bunların anlamı neydi , düşünüyordu ama çözemiyordu.Herşey boş diye düşündü ve herşeyin bir sonu vardı şimdi şanslı sayıyordu kendisini bütün bunları geçte olsa öğrenebildiği için."Herşeyi bırakmalıyım,benim için en doğru olanı bulmalıyım bu savaşın anlamı yok oysa birkere yaşıyabileceğimi biliyorum,o halde mutlu olmalıyım kendim için mutlak sonsuzu bulmalıyım" dedi ve yola koyuldu.Nereye gittiğini oda tam olarak bilmiyordu,geride bıraktığı şeyleri düşündü çok uğraştığı itemlerini,kendi benliğini mağlub ettiği hırsını boş yere harcadığı azmini.Yolda giderken çiçeklerin kokusunu aldı:bu kadar güzelmiydi bu çiçeklerin kokusu ,gökyüzüne baktı;aman allahım bu kadarmı gerçek olur mavi ve toprağı avuçladı bu kadarmı gerçek hissedilirdi mutluluk.Günlerce yürüdü nereye gittiğini neden gittiğini bilmeden,yürürken dşündü hayatın anlamını bulmuştu artık peki onun için mutlak sonsuz neydi.Bedeninin toprak altına girmesi mutlak sonsuzluk değildir,o halde nasıl sağlanır mutlak sonsuzluk.Mutlu bir arayış içindeydi.Bu arayış item aramaya benzemiyordu, kaybettiği annesinin yüzüğünün de arayışı değildi,bu çok farklıydı ve bu arayışın sonunda mutlak sonsuzu bulabilecekti.Aradan günler geçiyor yürümeye dvm ediyordu,geniş sessiz bir vadiye girdi,vadinin sonunda biryol ve bu yol dikenli ağaçlarla kaplı bataklıklarla dolu bir yoldu ve sonunda karanlık vardı.Ama rüyasındaki yola benziyordu,belki güzel ağaçlı,düz çiçekli yolu olan ve sonunda ışık olsaydı aynı sayılabilirdi.Korkmadı biran bile çekinmeden yürümeye devam etti işte önünde o yol.Gökyüzüne baktı,sonra gözlerini kapattı ve bataklıklarla,dikenli ağaçlarla dolu karanlığa doğru yürümeye başladı.Yürüdükçe cesaretlendi,yürüdüke mutluluğunun ve huzurunun arrtığını hissetti.Yürümeye devam etti sanki onu yolun sonunda bir karanlık değil de,mutlak sonsuzluğu bulabileceği bir ışık bekliyordu.Burnuna çiçek kokuları geldi, kuş sesleri duymaya başladı ve biranda içinin aydınlandığını hissetti;gözlerini açtı,inanılmazdı.Etrafında ne dikenli bir ağaç vardı nede bataklıklarla dolu yol.Karşısındaysa sapsarı ışıldayan güneş.Yolun sonuna doğru yürüdü,güneşin sıcaklığını kalbinde hissetti,ama rüyasında gördüğü ışık bu değildi.Sonra bir kaya parçasının üzerine oturup düşündü,bunlar neydi ve neyin parçalarıydı.Rüyasında gördüğü ışık beyninde yanmaya başladı ve herşeyin anlamını çözdü.Rüyasındaki ışık temizlenen ruhuydu,bu yol ise;onun mutlak sonsuzu kucaklayabileceği,hayatının anlamını çözebileceği KADER YOLU'ydu.Parmağındaki yüzüğün ışığı yansıdı biran gözüne,buda ona hayatını veren,ona mutlak sonsuzluk yaşamının kapılarını aralayan YAŞAM YÜZÜĞÜYDÜ (Ring Of Life(ROL)).Artık mutlak sonsuzluğu bulmuştu ve yüreği huzur doluydu. SON

Bölüm:1 link;

http://forum.donanimhaber.com/m_15110259/tm.htm

Bölüm:2 link;

http://forum.donanimhaber.com/m_15111946/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Socrates23 -- 18 Haziran 2007; 15:21:19 >

• yaw sen yazar ol be sürünüyon burlarda
  • Yeter Bea
  • kobeİsBack ? problem nedir ? kardeşim
  • Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
  • Bende Beyendim Güzel Olmuş . . .
  • 1 ve 2 iyi ama 3 biraz sıktı sanki k.bakma
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1992UGURREAL

1 ve 2 iyi ama 3 biraz sıktı sanki k.bakma

+1
  • Güzel Olmuş Beğendim
  • Güzel olmuş eline sağlık..
  • eed bende sonuncuyu yazarken biraz sıkıldım ama kendini kaptırınca zevkli oluyo yakında aşk ve komedi hikayeleriyle dönücem yazimmi ?????
  • Eline Sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.