Şimdi Ara

Hikvision 256 gb m2 sata ssd 219 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.5 inc ssd lerden ucuza geliyor. marka hakkında bilgisi olan yazabilir.

• fiyat uygun görünüyor umarım iyi bir markadır
  • Marka idare eder de, ürün yorumunu okumanızı tavsiye ederim :)
  • fajali kullanıcısına yanıt
    hocam 1 kişi yorum atmış hb de ancak başka sitelerde alıp kullananlar memnun. o yüzden şansı kötüymüş diye düşündüm. adata crucial için de tonla olumsuz yorum var, ama hepsi öyle değil biliyorsun. şans işi biraz gibi
  • fajali kullanıcısına yanıt
    Eski bilgisayara takılabilir mi acaba? Elimde az kullanılmış ilk nesil i3 lü laptop var.
    Ama düşük hız verecekse, bir şeye yaramaz tabi.
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    bilgisayarının modelini youtube da yaz. assembly ssd upgrade falan yaz. içerisinde m2 slotu var mı bak. varsa takılıyordur.
  • martikafasi kullanıcısına yanıt
    Kaçırmayayım dediydim ama şu anda modele bakma şansım yok, teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 512 GB M2 SSD 4x4
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    Ona olmaz. Sata Ssd almanız lazım. DVD yerine takılan aparat ile de ikinci disk olarak takabilirsiniz.
  • 545MB-480MB/s yazmışlar hızı normal sdd ile aynı bunu takıp m2 slotunu doldurmaya gerek yok bence
  • NVMe M2 değil ayrıca sıcak da değil
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Hocam sicak degil diyebilmek icin bi argumanin olsa gerek.. bana m2 sata 256 gb 220 tl ye ssd bulur musun rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: martikafasi

Hocam sicak degil diyebilmek icin bi argumanin olsa gerek.. bana m2 sata 256 gb 220 tl ye ssd bulur musun rica etsem
    450-500 MB için dizüstüne aparat alacaksın + 220 tl ssd para vereceksin ....

450-500 MB bir ssd nin fiyatı kaç tl olacak sıcak değil işte anlamakta zorluk çekme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 16 Temmuz 2020; 15:36:58 >
  • Çin menşeli bir kamera markasıdır kendisi, kendi kayıt ünitelerine geçen senelere kadar kendi depolama disklerini bile takmıyorlardı. Tabii bu söylediğim pro sistemler için geçerli.
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    aparat ne alaka dizüstü ne alaka ? cahil misin?
  • forcem kullanıcısına yanıt
    Hocam cahilliğime verin ama acaba hikvision markasinin hdd si olmadigi icin kullanmıyor olabilir mi?

• Satıcının ismini Google da aratırsanız. 2. El ürün sattığı ve iadelerde sorun çıkarttığı konusunda şikayetler var. Telefon ettim bilgi almak için ama açan olmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satıcı güvenilirse, masaüstü bilgisayarlarda sırf sata kablolarından kurtulmak için bile alınır.

Ama M.2 portu olup da NVMe desteği olmayan anakart var mı, bilmiyorum, NVMe desteği varsa, NVMe SSD almak daha mantıklı, M.2 portu yoksa, aparat gerekecek. Astarı yüzünden yine pahalıya geliyor.
  • çok sağ olun hocam bilgi için.. satıcının güvenilirliğini öğrenebilirsek sipariş verelim şundan ya nasıl teyit ederiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martikafasi -- 16 Temmuz 2020; 17:31:54 >
  • qzwxec kullanıcısına yanıt
    hocam m2 slotu olup nvme desteği olmayabiliyor ama m2 slotu varsa satayı kesin destekliyordur. arkadaşımın laptop var 2.5 inc yuvasıbda 1 tb hdd var bir de m2 slotu var. böyle bir senaryoda hdd yi sökmeden ucuz bi şekilde bilgisayarı şahlandırabilir. ayrıca dediğiniz çok doğru ben de kasam için almayı düşünüyorum kablo dertsiz.. NVMe ssd ler için bütçem yok. bu 2.5 inc sata ssd lerden bile ucuz. marka da çok kötü değil
  • storm kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım, evet yokmuş, asus k52f model.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.