Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] SAMSUNG 128 GB M2 NVME Satın Al 1 Ekim 2024 12:39 1 1 [SATILDI] SAMSUNG 128 GB M2 NVME Samsung 128 gb m2 nvme 2242 formatındadır. 2280 dönüştürücü (uzatma) mevcuttur verilecektir.Ürün laptopta işletim sistemi kurulu olarak gelmişti. Ben hafıza yeterli gelmedin den çıkardım o gün den beri duruyor sağlık % 100 . Kısa bir süre o işletim sistemini kullandım. Gen 3 destekli, okuma 2500 mb/sn yazma 1050 mb/sn Ürünü elden almak isteyenler İstanbul Kozyatağın dan veya alıcı ödemeli kargo ile alabilirler. Uygulama dan kod alınmaya yardımcı olunur sorun yok. İçine koyulacak şeffaf kutu var vidada ayarlarım kutu içine . Paketleme sorun olmaz. Temiz bir şekilde gelir. Pm den almak isteyenler ulaşabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] RYZEN 7500F + ASUS PRİME ATX B650 CSM PLUS + 256GB M2+SOĞUTUCU SATILIK KULLANILMAMIŞ UYGUN FİYATLI ÇEŞİTLİ SPOR VE DERİ AYAKKABILAR [SATILDI] SAMSUNG 128 GB M2 NVME [SATILDI] XFX RX 6700 SWİFT 10 GB TEMİZ TR FATURALI KUTULU
Ürün forum içine satılmıştır kargoya verilmiştir hayırlı olsun. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] RYZEN 7500F + ASUS PRİME ATX B650 CSM PLUS + 256GB M2+SOĞUTUCU SATILIK KULLANILMAMIŞ UYGUN FİYATLI ÇEŞİTLİ SPOR VE DERİ AYAKKABILAR [SATILDI] SAMSUNG 128 GB M2 NVME [SATILDI] XFX RX 6700 SWİFT 10 GB TEMİZ TR FATURALI KUTULU