Diğer sitelere göre uygun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HIKVISION Taşınabilir SSD 512 gb 989TL
-
-
Benim ekranda
çıkan fiyat 1300 TL hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat doğru hocam.
-
Bende halen 989
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hıkvision T200N modeli aldıktan 2 ay sonra bozuldu. Diski takınca uzun süre görmüyor. Gördükten sonra da veri hızı çok çok düşük aktarım yapıyor. Servisi yok. Aldığınız yere götürün diyorlar. Aldığımız yer yollayın bakalım diyor. İçinde de bir sürü veri var. Uçacak hepsi.
Yaşadığım tecrübe bu .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tip cihazların zaten servisi olmaz. Tamiri zor cihazlar. Önemli yedeklerinizin her zaman ikinci bir yedeğini tutmanız lazım. Son olarak ssd'ler uzun süreli depolama için çok pahalı modeller hariç uygun değiller.
Bende konudaki ssd mevcut. Ben seri nodan endeks bilişim ithalatı diye bulmuştum.
-
Bu markadan 16gb ram aldım mayıs ayında. Bu ay bozuldu. İade/değişim ile uğraşıyorum.
-
Dostum aldığın ürün sahte muhtemelen Aynı sorunu bende yaşadım. Almış olduğum aynı model 256 üzerine 1 tb ürün aldım Bahsettiğin aynı sorunu yaşayınca söküp orjinal 256 ile 1 tb arasında ki farkı gördüm. Kutunun içerisine no name çin malı ssd konulmuş
-
4 ay önce aldığım hikvision ssd bozuldu. Parasında değilim içindekilere gerçekten yazık oldu. İçinde çok daha önemli dosyalar olabilirdi, bu tip şeylerde bilindik markalardan şaşmayın. Gerekirse 2 katını verin ama iyi bir ssd alın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X