Bildirim
HİLE İLE TAKİPCİ KAZANANLARIN AMACI NE?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gösteriş. -
Egoquote:
Orijinalden alıntı: Surfer Rosa
Gösteriş. -
Profilinde o hile gozukunce ne kadar mal oldukları anlasılıyor, hic havalı falanda olmuyorlar ama bunu anlıcak beyin yok sanırım neyse belki hile kullanan biri gelir de acıklar -
bide durmadan durum beğen diyorlar sanki beğenince noluyor, aslında bunu tanışmak için kullananlar var ama işte :)quote:
Orijinalden alıntı: Juracule_
Profilinde o hile gozukunce ne kadar mal oldukları anlasılıyor, hic havalı falanda olmuyorlar ama bunu anlıcak beyin yok sanırım neyse belki hile kullanan biri gelir de acıklar -
Hakkaten ben de çok merak ediyorum, bayagi bir sektor olmus. Bir suru internet sitesi kurulmus bu is icin. Tt'de de her gun birsey var bu sacmalikla ilgili. Bana cok gerizekalica geliyor... -
bir iki reklam veren olmuş sanırım bundan. para yyaniquote:
Orijinalden alıntı: aycanata
Hakkaten ben de çok merak ediyorum, bayagi bir sektor olmus. Bir suru internet sitesi kurulmus bu is icin. Tt'de de her gun birsey var bu sacmalikla ilgili. Bana cok gerizekalica geliyor... -
gösteriş tabiiki -
Fenomen olma peşindeler hepsi.quote:
Orijinalden alıntı: vforbassist
gösteriş tabiiki -
adamlar kendini fenomen yapmaya çalışıyor -
Ateistlerden açıklama bekleniyor :)quote:
Orijinalden alıntı: Matt Smith
adamlar kendini fenomen yapmaya çalışıyor -
20 bin takipçiyle neyi kurtaracaklarsa.quote:
Orijinalden alıntı: AlexanderSabaka
Ateistlerden açıklama bekleniyor :)
Alıntıları Göster -
Kızın biri dedi ki:
Onlar da programı kullanıyor yani kendileri isteyerek yapıyor hile sayılmaz vb... biner misin sabah mı bırakırsın -
kendi kendine konuşmak gibi birşeyquote:
Orijinalden alıntı: Juracule_
Kızın biri dedi ki:
Onlar da programı kullanıyor yani kendileri isteyerek yapıyor hile sayılmaz vb... biner misin sabah mı bırakırsın -
Hepsinin boş insan olduklarından emin olabilirsin. Karakter sonunu yaşadıkları kesin.quote:
Orijinalden alıntı: 1OOOOOO
kendi kendine konuşmak gibi birşey
Alıntıları Göster -
Bir de bu işlere para verenler var. Onlara ne demeli? -
Çok cool görünüyolar o zaman -
Kendileri gibi takipçi sayısı peşine düşmüş insanların gözünde yücelmekquote:
Orijinalden alıntı: JacquesReverdi
Çok cool görünüyolar o zaman -
Ergen işleri ozentilik ego vs vs. -
bugün takipçi sayısını hile kullanarak 15.000 yapan birisini gördüm ve hemen tanışmak için dm attım böyle fenomenler kaçırılmamalı sonuçta.quote:
Orijinalden alıntı: |DL|
Ergen işleri ozentilik ego vs vs.
Benzer içerikler
- twitter profil güncellemesi başarısız
- okunmamış mesaj var görünüyor ama görünürde yok
- twitter profil resmi netleştirme
- grok ücretli mi
- twitter video indirme nasıl olur
- twitter simgeleri ve anlamları
- twitter film izleme sayfaları
- grok 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X