Şimdi Ara

HİLECİ s.. BIKTIRDI... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Placeb0

Bazı gunnerlar da ardarda 3-4 kere damage godstone tutturup direk öldürüyor milleti bu nasıl bir sacmalıktır herifin üstünde bmleri bile tam değil manastonelar bile basılı değil tak bi sallıyor 4k damage 2. vurusunda gene 4k daha bikere daha dokunuyor ölüyosun.Ben aşırı şansızım dicem tamam da bu olay baska insanlara da oluyor yani bu nası bir zırvalıktır

bu oyunu bırakırsam hileden mileden değil bu godstone sacmalıgından dolayı bırakıcam adamın ilk vurusunda silence tutuyor potla siliyorum sonra bidaha tutuyor 10 saniye bitmesini bekliyorum kaçıyorum tam bitiyor lap yenisi tutuyor çıldırıyorum ya öyle ezik adamlara karsı oluyorki bunlar.Sanırım bu oyunun bahtsız bedevisi benim

Silencenin CD si 1 dakika değil.Ankattıklarında hilelik hiçbirşey yok senin.

Gunnerin 2 silahi var ve ikisinede godstone basıyorlar.

Ve malesef tutuyor çunkü adam 3 saniyede 6 skil vuruyor.

Ben ranger olduğum halde nerdeyse her vs de tutuyor godstone,gunnerde nasıl tutmasın ?

• Aslında konunun ismi "Ağlama Duvarı" olabilirmiş.
    sabit konu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 1 Mart 2014; 16:42:55 >
  • RockForLive kullanıcısına yanıt
    aynen öyle bende bu karakterlerle ilgili 3 tane mesaj gönderdim kimse iplmedi
  • Arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama burda bu şekilde konuşarak hiç bir yere varamazsınız sayılan isimlerden aklımda kalan Maydonos adamı banlatsanız adam Pırasa diye karakter açar Benden size kesin sayılmasada genede en iyi çözümü veriyim bu arada ducklaw41 buda önceki forumda bahsettiğim kesin kanıt bir topluluk olarak bir şikayet dilekçesi çıkarın vewww.mmoninja.com sitesini gameforce nin mahkemeye vermesini sağlayın ki bu da imkansız bence çünkü adamlar bu site üzerinden para kazanıyor bana göre sonra oyun içerisinde playerları banlatmayla uğraşın çünkü kişisel uğraşmak çözüm olmayacaktır yani diyecem o ki bugun o adamı banlarsın adam en gec 1 ay sonra farklı bir isimle karşına çıkacaktır emin ol buna Kolay gelsin size hileli oyunda

• Kimseden cevap gelmedi benim msj dan sonra bakıyorum. Sanıyorum uğraşacağınız yer burası diye verdiğim site bakıyorum sizinde hoşunuza gitti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.