Şimdi Ara

Hileciler icin yolun sonu 'The End' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ludosh

Hilenin olduğu siteyi biliyorum (pm falan atmayın söylemem siteyi) bunu okuduktan sonra bi girip bakayım dedim var mı böyle bi olay şöyle bi diyalog geçmiş.

http://prntscr.com/cvhza3

ardından başka adamlar konuya gelip banlandığını söylüyolar

http://prntscr.com/cvi0rw

Evet hocam hile yapan herkes ban yiyor. Bu forumda da bahsedilmiş zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3xtra

Aynen katılıyorum Fifa 15 ve 16 da hile yapan banlanmıyordu, ancak coin sattığı tespit edilirse banlanıyordu. Fifa 17 de durum değişti. Hile programını kullanarak maç kazanan kişiler artık banlanıyor. Hocam EA gizli tutuyor konuyu yalnız sana şöyle bir kanıt göstereyim EA'nın gönderdiği uyarı mailini bir hileci gönderdi :) hesabıda 3 değil 4. uyarıdan sonra banlanmış. İşte;

Hileciler icin yolun sonu 'The End'

Bu resimde UT ye girdiği zaman ekrana gelen uyarı mesajı:

hocam bu gizli tutulmamalı bence aksine yayılmalı ki korkudan bırakanlarda olacaktır.

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    EA'nın derdi hilecilerle, konuyla ilgili genel bir açıklama yapmasına gerek yok zaten. Ben bu tür duyumlar almıştım oyun çıktıktan sonra çünkü EA forumlarında hilecilere yönelik çok şikayet vardı ve sonunda yazılım geliştirerek update ile beraber uygulamaya konuldu. İşin özeti Hile yapan herkes BAN yiyecek kaçış yok.
  • Hilecilere bir şey olmaz bu oyun da pcye alınmaz tekrar bunu anlamış oldum bu sene.
  • Pozitron~ kullanıcısına yanıt
    Hile tamamen biter mi bitmez mi kocaman bir soru isareti. Ama bu sene gercekten EA işi sıkı tutuyor, bakalim hep beraber goreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fıfada hile bitmez ama hile açıp 1 ay sonra ban yerse o kişi bu banın bir anlamı olmaz adam zaten oyunun parasını fazlasıyla çıkartır yenisini alır hile yapan çok daha kısa sürede ban yemeli hadi coins siteleri hile ile kasıp satıyor ea bunlardan pay alıyor ea bu hesapları not edip bunların dışında olanları banlasınlar bari ciddi şekilde hileci sayısı azalır herhalde
  • adjustik kullanıcısına yanıt
    Hile yapanlar artık aynı gün banlanıyor. Yalnız ilginç olan önceden coin satışında BAN vardı, EA hilecilere coin satışı olmadıkça müdahale etmezdi. Şimdi durum tam tersi.. Hile yapan banlanıyor. Coin alan/satana bir şey yok. Çok ilginç :)
  • quote:

Hile yapanlar artık aynı gün banlanıyor. Yalnız ilginç olan önceden coin satışında BAN vardı, EA hilecilere coin satışı olmadıkça müdahale etmezdi. Şimdi durum tam tersi.. Hile yapan banlanıyor. Coin alan/satana bir şey yok. Çok ilginç :)

listemdeki hileciler hala çatır çatır hile yapıyor kimsenin banlandığı falan yok
  • Hileciler hala çok bence bu sene hileye çok hızlı giriş yapıldı ea ondan dur dedi ea hileyi bile bir kademeye kadar izin veriyor bence sonuçta hile engellense yenisi yapılır 2 güne ayrıca yabancı sitelerde çalıntı hesaplar satılıyor 10 dolara 3 4 hesap alınıyor 1 tanesi bile fut erişim olsa yeterli coşuyor sahibi :)

• ban atmışlarsa göstermelik atmışlardır 3-5 tane çatır çatır hileciler devam ediyor div2 de 10 maç denedim 6-7 si hile geldi
  • Oyunu temelli bırakmıştım, bu post'u takip edeceğim gerçekten hile azaldı ise tekrar dönebilriim
  • Vastiel kullanıcısına yanıt
    Ne azalması hocam. Drafta girdim bir maç atabildim. Season oynayayım dedim div 5 te bile hileci. Üç maçtan birinde kesin geliyor. Az önce Atilla_TR nickli bi hileci geldi. İki top çevirdi pat gitti. Türklerden de çok hileci var. Kulaklarını çınlatıyorum hepsinin

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

listemdeki hileciler hala çatır çatır hile yapıyor kimsenin banlandığı falan yok

Hocam EA kimseyi banlamıyor zaten, yazılım otomatik olarak banlıyor. Yoksa hile yapanları takip için 100 lerce EA çalışanı 24 saat online takip etmesi lazım. Bence şuan yazılımla ilgili sorun var çok hileci banladılar ama bir çoğu da dediğiniz gibi hile yapmaya devam ediyor. Bu elbet rayına girecek.. Ama zaman lazım sanırım.

• dünden beri 50 hileci reportlamışımdır ki bu sadece normal sezonda. bronz kadrolu hilecilerde azalma var hiç değilse div1'de 3 sezondur rahat rahat oynuyorum. ama şimdi de milyonluk kadro kurup yenemeyeceğini anlayınca bağlantıyı kesenler türedi. kuruluş tarihi 2013 olan adam bile kendisini 10 dakika baskı altına alınca direkt bağlantıyı kopartıyor.

ayrıca banlamakla çözülecek gibi değil. 2016 yılındayız ve bir online oyunda cheat engine ile hile yapılıyor. ki bu oyunda milyonlarca satan electronic arts'ın oyunu. yıllardır hile muhabbeti devam ediyor ve ısrarla önlem almıyorlar.
  • Bu hileciler ne tür hileler yapıyorlar. Ya ben hiç karşılaşmadım yada hileye maruz kaldım ancak anlamadım
  • Önemli bir bilgi arkadaşlar, 21.10.2016 tarihi itibariyle EA hile kullananlar için online oyun limitlerinde değişiklik yaptı. Artık 1 maç bile olsa bağlantıyı koparıp giden banlanacak. Artık hile yapanlar da bizim gibi 90 dakika maç yapmak zorunda kalacak. Bakın trainer ve bot satanlar müşterilerini nasıl uyarıyor;

• Bugün girdim 13 maç filen yaptım fut klasman 4 te hiç hileci grlmedi sezon modundada gelmedi bilemiyorum artık hile yapmayı bi zorlaştırsalar çoğu bebe caycak zaten :) valla bu yıl çözdü çözdü yoksa daha pc de fifa almam tek oynadığım oyun fifa onun için sadece ps almak mantıklı geliyor seneye muhtemelen ps platformunda oynarım yalnız ps tede hileciler var deniyor bilemiyorum ama bu yıl daha yeni başladı şimdiden çözerlerse oyun bize zehir zıkkım olmaz inşallah sonuçta 100 küsür para veriyoruz ama hakkımızı savunamıyoruz

• Eve geldim biraz oynayım dedim 10 kişiden 7 si bronze oyuncuları olan hileciler. Sinirlenip kapadım. EA çok komedi bi firma, hileciler yakalayıp uyarı gönderiyorlar. Hiç bi firmanın hileciye uyarı gönderdiğini görmedim. Report ettiğimizdede hileye karşı 0 tolerans diyorlar o da başka bir komedi. Başka bi firma olsaydı direk Ban Wave adı altında hepsinin hesabı uçmuştu.

Leaderboards a bakıyorum bir kişinin 20 tane farklı adlı hesabı var sonu 001,002 olarak biten. Yahu bare göstermelik top100 deki hileceleri uçurun ya. Bu kadar mı körsünüz? Hele tybozkurt26 diye bi türk var hileci, fut weekendde 25 maç kazanmış Diyecek bişi yok, lanet olsun. Her sene son diyip gene aldığım içinde kendime de kızıyorum.
  • the end falan değil malesef hala çatır çatır hile var div1 olsun draft olsun 10 rakibin 8 i hile geliyor oynamaya çalışıp yenemeyeceğini anlayınca son dk larda hileye basanlarda cabası
  • Sadece arapası yapıp gol atmaya çalışan,hızlı pas ile gole gitmeye çalışan,başlama vuruşu ile at gibi sağa sola koşturan gerizekalılarıda banlasalar süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 27 Ekim 2016; 20:29:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.