Şimdi Ara

Hileee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün babelde bir tane bow satmam gerekiyordu stall açtım bi adam geldi dediki kapa stallu exhangeden pazarlık yapalım bnde tamam dedim bowun değerei 400k ydı adamla 400 k ya anlaştık oku koydum o parayı koydu son kez kontrol ettim approve a bastım exchange gerçekleştiinde elimde ne bow wardı ne de 400k para nedir bu ???olan mis gibi okuma oldu

• olan su arkdasım sen exchane actın adam da ohh buldum kefali dedi senin aklın paradayken sürekli approve dedin adamda bu arada parayı 40 gold yaptı sos bowun beleşe gitti anlıyıcagın
  • yok abi kontrol ettim eminim 400 k koydu
  • bir program yardimila bu yapilabilinio...
    Sen trade anindaken yeni bir pencere atiyo vs vs anlatmayim simdi sonra yprlar fln:P
  • eivlin dedigi doru banada yapmaya çalıstılarda yemedim
  • bende ark yardımı ile kurt almıştım herifler peşime düştüler exhange yapıp duruyolar

sana sos vercem diyolar yok bow vercem para vercem zor kurtulmuştum
  • EEt millet paso exchange atıp duruo sinir oluom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolandırıcı: @keremmerkez
    3 gün önce açıldı
    Dolandirildim mariaanna nick
    2 yıl önce açıldı
    Dolandırıcı @sniperdayi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazık olmuş hoca bidaha asla exchange den alış veriş yapma.Stall aç öle al yada sat Adam illa diyorsa stall dan olmaz o zaman kaybol diceksin.Paso öyle trade atan türklerede türk mürk dinlemeyip ana avrat gidiyorum valla moralim bozuluo ne o ya bi kere reddedioz adam illa atıo Az öncede benden 4 lv yüksek int adam giantına 1 kere vurdum die geldi 30dk ks yaptı ama globaldan 5 kere tüm sülalesine küfrettim :D
  • bana da oldu amasadece 5kkabettim yani zararım çok az
  • eywah eywah ko nun bütün bug ları gelio yavaş yavaş şimdi exchange bug ko da trade bug die geçio du ordada trade atıp direk charı alıolardı burda kazıklama offf lanet olsun gidio oyun elden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kubilai_Khan

EEt millet paso exchange atıp duruo sinir oluom

evet genelde jangan önünde oluyo öyle kişiler

bundan sonra stall da sat veya al her şeyini.

ayrıca oyunda silk de satılmıyo WTS silk diyenelrede inanma
  • Oyun ayarlarınızdan Exchange işlemini Block pozisyona getirirseniz size atılan Trade istekleri canınızı sıkmaz, ben hep blocklu gezerim ve çok rahatım :)
  • keşke bide yasak listesi özelliği olsa listedekilerden mesaj felan almayı,trade atmayı engelleme olsa ne güzel olurdu.
    adama para yok diyos adam pm manya yapıyo sinir ediyo
  • valla ya adam 5k alana kadar pm delisi yapıyor insanı o kadar tersliyorsun ediyorsun yüzsüz gene geliyor sinir oluyorum bu tiplere bide sürekli exchange atıyor güya beni yıldıracak alacak bişeyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.