solistleri iyi bi solist ama sesini çok güzel değiştirebiliyor hoş sesli bi abimiz. valla yeni hedefi genç kızlar olmasa da saçını kestirmesi iyi olmuş çünkü fazla kadınsı bi yüzü var ve uzun saçta olunca tam kadın gibi oluyodur böyle biraz daha erkeğe benzemiş bu arada wicked game'in orjinali chris isaak'ın ve orjinali de oldukça babazaten önemli olan orjinali...
quote:
Orjinalden alıntı: pandacuum
anlaşılan yeni hedef genç kızlar
eed bayıldım ben mesela harbi yakışmış.. zaten hastayım o adamın göslerine
quote:
Orjinalden alıntı: roswell
quote:
Orjinalden alıntı: pandacuum
anlaşılan yeni hedef genç kızlar
eed bayıldım ben mesela harbi yakışmış.. zaten hastayım o adamın göslerine
roswell, senden hala PM ye cevap bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: SoulReaver
abi kusura bakma ama hatırlamıorum ben senin pm'i... bi daha atarmısın??
quote:
quote:
bak bak hiç sallamamış çocuğun PMyi silmiş utanmadan tekrar istiyor şimdi valla ben olsam gurur yapar atmazdım
sen nerdesin aşkım :) bende seni arıyorum her yerde
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
quote:
quote:
bak bak hiç sallamamış çocuğun PMyi silmiş utanmadan tekrar istiyor şimdi valla ben olsam gurur yapar atmazdım
yok mu başka hal hatır soracak ikililer, hade alınmasın kimse sakın başlık amacından biriaz saptırmışız gibime geldi de
gone with the sin
açık hava konserinde bu şarkının klibini indirdim
şarkıları mükemmel ama This Fortress of tears en güzeli
LETS HIM ROCK !!!!!!!!! ARKADASLAR GORUYORUMKI NE FORUMU ACAN NE DE YANITLAYANLAR HIM HAKKINDA PEK FAZLA SEY BILMIYO:) AMA BU KADAR ILGILENENIN OLMASI BENI COK MUTLU ETTI CUNKU KOYU BIR HIM FANIYIMDIR.. ISTEYENLERE HIM HAKKINDA AYRINTILI BILGI VEREBILIRIM TUM ALBUMLERI BULUNUR BENDE. BIR DE BATERISTE SISKO DIYEN BIRI OLMUS ARADA O SISKO DEIL KAS YIGINI ADAMDA 1 GR YAG YOK ABARTMAYIN :) SADECE KIYAFETLERI SISMAN GOSTERIYO
beyfendi bana himle ilgili ayrıntılı bilgi verirmisinz? ss:)
TABIKI HANFENDI AMA ILK ONCE SIZE BIR CIFT LAFIM OLCAK BENI COK KIZDIRDIIZ BUGUN YANIMDA OLSAYDINIZ DÖVECEKTIM WALLAHI KOLYEYI ALIRSIN ARTIK :) =) HANGI KONUDA BILGI ISTERSINIZ HIM E DAIR ?
BEN CIKIYORUM HAYATIM SEN IKI SAATTE CEVAP YAZIYOSUN :)
yaa ben gen eafedersin diycem ama b-sen sıkıldın artık bu kelimeden ss bunu biltamam "bidanakıne daha dikkatlı olcam" buarada msn ni açııyımmı :)
SIKILMADIM MERAK ETME JANIM :) BU ARADA MSNE BEN BUNDAN SONRRA IZIN WERMIYORUM SEN BILIRSIN OZGURSUN BEN FIKRIMI SOYLERIM SADECE...
kolye olayı ayrı hayatısı!! o kolyeyi alıcam ikimizde biliyoruz :) ss
quote:
Orjinalden alıntı: ATK
TABIKI HANFENDI AMA ILK ONCE SIZE BIR CIFT LAFIM OLCAK BENI COK KIZDIRDIIZ BUGUN YANIMDA OLSAYDINIZ DÖVECEKTIM WALLAHI KOLYEYI ALIRSIN ARTIK :) =) HANGI KONUDA BILGI ISTERSINIZ HIM E DAIR ?
ALIRSIN KOLYEYI DIYORUM BASKA BI SE DEMIYORUM BI DE MSN YASAK DIYORUM AMA BEN KALKIYORUM SIMDI BEN NASI OLSA GORMICEM SEN GIZLIDEN GIR ISTERSEN DURUSTLUGUN NE ONEMI WAR DIMI JANIM :)
ya tamam satensen olmadığın zamanlarda girmem ama burdan ikisaatte gitmio ..(site yapımcıları duymasın ) ok bak gitme
CANIM GITMEM GEREKLI PARA KALMADI LAN :) BU ARADA BENIM VAMPIRE SAYFAMA HEMEN BI BAK YORUMUNU BEKLIORUM ACELE COK ACELE HADE :)
dürüstlüğün önemi yokmus !!! sen hep istediğin gibi düsün zaten !!! bu arada o kolye artık
quote:
Orjinalden alıntı: ATK benim !! bekle ve gör!!
ALIRSIN KOLYEYI DIYORUM BASKA BI SE DEMIYORUM BI DE MSN YASAK DIYORUM AMA BEN KALKIYORUM SIMDI BEN NASI OLSA GORMICEM SEN GIZLIDEN GIR ISTERSEN DURUSTLUGUN NE ONEMI WAR DIMI JANIM :)