Şimdi Ara

HIM TANIYAN SEVEN HERKES YORMULARINIZI BEKLİYORUZ!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende yeni dinlemeye başlıyacam herkesten çok olumlu tepki alıyolar dediğiniz şarkıları indirmeye başladım dinleyince yorumumu yaparım.
  • Bendeniz him ile h2000'de 2001 yılında tanıştım.

bi ara çok severdim, hastasıydım him'in. 7/24 love metal dinlediğimi bilirim. en çok sevdiğim şarkısı
    tabiki THE HEARTLESS ...

WHEN LOVE AND DEATH EMBRACE
    SALT IN OUR WOUNDS
    LOVE YOU LIKE I DO

ise diğer sevdiklerimdir. son sözüm ville valo'un saçlarını kesmesiyle imajını sıfırladığıdır. kötü olmuş, zaten kendiside uzatmaya başlamıştır eminim.
  • endless dark
    wicked game
    this fortress of tears
    solitary man
    and love said no

hepsi aynı değerde mükemmel parçalar...
  • Bende H.I.M dinlemeye yeni başladım."Join me in death,Wicked Game,Poison Girl,Right here in my arms,this fortress of tears şarkıları var elimde ve gerçekten çok süper şarkılar.H.I.M'in diğer şarkılarını bulabileceğim bir adresi pm olarak atabilirmisiniz.Ares çalışmıyor
  • valla hepsi güzel poison girl, soul on fire, the sacrament, when love and death embrace, join me in dead, wıcked game ya hocam hepsi güzel ne diyeyim
  • HIM den son haberler:

Onumuzdeki aylarda, Eylül ayından önce HIM in vokalisti Ville Valo nun solo album calısmasının piyasada olması bekleniyor.

Eylül ayı gibi ismi "Dark Light" olması muhtemel yeni HIM albumunun piyasada olması bekleniyor.HIM yeni albumle Asya ve Avrupa turnesi yapacak.Umarım ulkemize de tekrar gelirler bu turne kapsamında lakin H2000 in ardından bayagı zaman gerti.Ben H2000 e gitmemistim ayrıca, sabırsızlıkla bekliyorum.

Rockncoke 2005 anketine gelmesi istenilen grup olarak HIM icin istekte bulunuldu ancak suan icin HIM ismi telaffuz edilmiyor.Korn, The Cure gibi isimlerin gelecegi kesin olmasa da ortada gibi ancak henuz HIM icin boyle bir sey yok ortada.HIM ve Rockncoke 2005 sadece soylentiden ibaret su asamada.Sizler de anket ya da mail yoluyla Rockncoke yetkililerine HIM icin istekte bulunabilirsiniz, henuz kesinleşen hicbirsey yok cunku ortada.
    RockNCoke Websitesi İcin Tıkla!

Daha önce bu baslık altında hakkında bilgi verdigim 53 HIM parcasının canlı kaydını ve cesitli videoları barındıran "Love Metal Archives Vol.1" isimli son HIM DVD sini olması muhtemel muzik marketlere ve diger yerlere sordum ancak henuz hicbirine gelmemiş ve gelecegi de mechul gibi, umarım yakın zamanda bu DVD ulkemize gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulReaver -- 6 Haziran 2005, 15:48:56 >

• HIM kendisini depeche mode dan iyi sanmaya devam etsin. oyleyse neden enjoy the silence(bir dm parcasi) 'a cover yaptı?.. dm gibi 26+ senedir electronic music ustadlarından mı iyiler.. valla gülmek gerekir dm dünyanın en iyi grubudur. en sevdigim muzik toplulugudur... (taparım). bu arada HIM'in yaptığı cover hiç güzel olmamıştı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

HIM kendisini depeche mode dan iyi sanmaya devam etsin. oyleyse neden enjoy the silence(bir dm parcasi) 'a cover yaptı?.. dm gibi 26+ senedir electronic music ustadlarından mı iyiler.. valla gülmek gerekir dm dünyanın en iyi grubudur. en sevdigim muzik toplulugudur... (taparım). bu arada HIM'in yaptığı cover hiç güzel olmamıştı..

Nasıl bu kadar emin konusabiliyorsun ki HIM in oyle bi iddiası olduguna dair!?Var mı elinde roportaj ya da benzeri bir kaynak.Ben daha onceki mesajlarımda emin konusmadım sadece oyle olmadıgını varsaydıgımı belirttim yani herhangi bir kesinlikten bahsetmedim su anda da bahsetmiyorum.Varsa elinizde HIM in bunu iddia ettigine dair bir kaynak paylasın bu baslık altında da o zaman biz de tartısalım.Duyumlardan hareketle allahaskına grupları ya da en azından bu baslık altında HIM i yargılamayın

• HIM - Razorblade Kiss
  • HİM'in hangi şarkısında ezan sesi var biliyormusunuz?
    Ben de daha geçen hafta farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneytozbek -- 9 Eylül 2005, 19:51:09 >
  • him pop grubudur.LONG LIVE ROCK N ROLL
  • Bu foruma zorunlu üye oldum çünkü bazıları love metal olamaz gibi cümleler sarfediyorlar bu zaman kadar bir sürü tarz cıktı onlar cıkarken herkez ilk önce yadırgadı ama sonra böyle bişi olabilir dedi şimdi bende şimdi diyorum love metal die bir tarz olabilir şu anda çok fazla olmaya bilir ama böyle bir tarz olabilir birde şöyle bişi demişler genelde H.I.M kızlar dinliyor die buda pek doğru sayılmaz kız olduğu kadar erkek haranlarıda çoktur bende bir hayranıyım genelde bütün şarkılarını dinliyorum takip ediyorum ve diyorum ki asıl müzikten anlamayan H.I.M dinlememiş olanlardır o şarkıların içinde ne fırtınalar kopuyor bunu anca dinleyenler bilir ve eyer dinlemiyor sanız salak saçma yorumlar yapmayın

tüm H.I.M sevenlerin yanındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin_88 -- 9 Ocak 2007; 20:38:05 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.