Şimdi Ara

HiMedia Q12-II / Basit XBMC + Harici Player Kurulumu + Ağa Bağlanma Ayarları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tiésto

hangi dizileri mesela görmuyor ?

ayrıca diziler farklı klasorde mi ?

Utopia, Six Feet Under,Chuck ve Hannibal 2. sezon u klasör olarak görüyor fakat klasöre girince dizi bölümleri gözükmüyor malesef ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkali Feldispat

quote:

Utopia, Six Feet Under,Chuck ve Hannibal 2. sezon u klasör olarak görüyor fakat klasöre girince dizi bölümleri gözükmüyor malesef ...

Diziler adında bir klasör oluşturun, bu klasörün altına, elinizde bulunan dizilerin isimlerinin olduğu klasörler açın, Breaking Bad, Battlestar Galactica gibi daha sonra bu klasörlerin içine Season 1, season 2 şeklinde dosyalar açın ve bu klasörler içine dosyalarınızı atın.
    filmlerinizin xxxx.s01exx.mkv şeklinde olduğunu varsayıyorum.

Diziler
    -------Battlestar Galactica
    -------------Season 1
    -------------Season 2
    ------------------xxxx.s01exx.mkv
    şeklinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Iconium_C.T.D

quote:

Orijinalden alıntı: Alkali Feldispat

quote:

Diziler adında bir klasör oluşturun, bu klasörün altına, elinizde bulunan dizilerin isimlerinin olduğu klasörler açın, Breaking Bad, Battlestar Galactica gibi daha sonra bu klasörlerin içine Season 1, season 2 şeklinde dosyalar açın ve bu klasörler içine dosyalarınızı atın.
    filmlerinizin xxxx.s01exx.mkv şeklinde olduğunu varsayıyorum.

Diziler
    -------Battlestar Galactica
    -------------Season 1
    -------------Season 2
    ------------------xxxx.s01exx.mkv
    şeklinde

nen bu şekilde yapmıştım ama gözükmedi malesef, akşam bir daha denerim umarım düzelir...

• Himedia da xbmc yi açtıktan sonra ya kapanıyor yada çalıştırmayı durdurdu diyor birtürlü dengeyi oluşturamadım şu mediaplayerda :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedy34

Himedia da xbmc yi açtıktan sonra ya kapanıyor yada çalıştırmayı durdurdu diyor birtürlü dengeyi oluşturamadım şu mediaplayerda :s

bende de benzer bir durum var. modlu yazılımı kurdum, okuduğum kadarıyla xbmc nin ayarlarını vs yaptım. ama şimdi hiçbir dosyayı oynatmıyor. tıklayınca direk kapanıyor xbmc.
  • Iconium_C.T.D I kullanıcısına yanıt
    ACİİİİİLLLL YARDIM !!!!! Bu bilgiler için çok teşekkürler fakat söylediğin gibi yaptım ama videoyu navi-x te tıkladığımda çalışıyor yazıyo sağ alt köşede tam açılacakken komple XBMC den filan çıkıyor veya tekrar video listesine dönüyor. XBMC içerinde video eklentilerinde YOUTUBE ta ise video oynatıcı çalışıyor bittiğinde kapata basınız yazıyor basınca videoyu hiç seçmemişim gibi davranıyor.
  • 1453Conqueror 1 kullanıcısına yanıt
    Modlu yazılıma yeniden XBMC indirip kurmayın, uygulamalar altındaki SPMC gibi bir uygulama vardı, onu kullanın ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1453Conqueror 1 kullanıcısına yanıt
    SPMC(modlu xbmc yani) nin hiçbir ayarına dokunmadan, himedia, xmbc player ve mx player ile film oynatabilirsiniz.
    Afişlediğiniz filmin üzerine gelip menü tuşuna basın .... kullanarak oynat a gelin ordan dvd playeri seçerseniz xbmc player, mx playeri seçerseniz adı üzerinde mx player, menü tuşuna basmadan ok tuşuna basarsanız default olan himedia player devreye girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iconium_C.T.D

SPMC(modlu xbmc yani) nin hiçbir ayarına dokunmadan, himedia, xmbc player ve mx player ile film oynatabilirsiniz.
    Afişlediğiniz filmin üzerine gelip menü tuşuna basın .... kullanarak oynat a gelin ordan dvd playeri seçerseniz xbmc player, mx playeri seçerseniz adı üzerinde mx player, menü tuşuna basmadan ok tuşuna basarsanız default olan himedia player devreye girer.

Bu böyle olmuyor bende.

Googleplay den son versiyon SPMC yi indirdim. Fakat ..kullanarak oynat diye birşey yok. Sadece Oynat var. O da Xbmc nin kendi player ı ile oynatıyor.

Şunu bir türlü Mxplayer veya Himedia nın kendi player ı oynatacak şekilde ayarlayamadım.
  • Bu olaya el atsam mı?

Efişleme işi güzel çalışıyor mu? Ama HiMedia'nın ekndi playerından memnunum, onu kullanabilmek önemli.
  • charnel kullanıcısına yanıt
    Modu kurduğumda üzerinde geldiğinden xml dosyası içindeydi, sizinki googleplay üzerinden indirildiğinden xml dosyası bulunmamakta sanırım.
    Bendeki xml dosyasını buraya atmaya çalışırım.
  • the wade kullanıcısına yanıt
    Afişlemesi çok güzel, farklı skinlerde deneme yanılma ile gözünüze en güzel geleni kullanabilirsiniz.
    xml dosyası ile kendi playerini kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.